Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Kaupunkilomat
  • Varaa matka Egyptiin Matkavekasta

    Egypti

Lomakohteemme Egyptissä

Hurghada

EGYPTI

Yksi suosituimpia rantalomakohteita!

Tutustu ja varaa >

El Gouna

EGYPTI

Ainutlaatuinen lomapaikka laguunien äärellä

Tutustu ja varaa > 

Tietoa Egyptistä

Varaa aurinkoloma Egyptissä | Matkavekka

Matkusta kohteeseen Egypti 

Kun kylmä tuuli puhaltaa pohjolassa, vietetään Egyptissä Punaisenmeren rannalla aurinkoisia päiviä. Egyptin ihanat rannat ja upeat säät kutsuvat lomalle talven kylmimpinä viikkoina. Tänne suuntavat sukeltajat, historiasta kiinnostuneet ja perheet, sillä kaikille löytyy jotain mielenkiintoista.

Monipuolinen ja runsas lomakohde

Egypti tarjoaa täydellistä rantalomaa, mutta myös roppapakaupalla kulttuurihistoriallisia aarteita tutkittavaksi. Voit osallistua kamelisafarille aavikolla, käydä Kairon hämmästyttävillä pyramideilla, sukeltaa riutoille, tehdä ostoksia basaareissa ja syödä mausteista ruokaa - kaikki tämän saman loman aikana!

Hotellimme ovat tasokkaita

Olemme valinneet upeita hotellivaihtoehtoja rantakohteisiimm Hurghadaan ja El Gounaan. Useimmat niistä sijaitsevat merenrannassa, palvelut ovat laadukkaat ja voit kenties nauttia illallista kaunis auringonlasku taustallasi. Monet hotelleista ovat  vaivattomia All inclusive -hotelleja, joissa ateriat sisältyvät hintaan.

Mahtavat sukellusmahdollisuudet

Hurghadassa on 30 kilometriä kaunista rantaviivaa ja rannat todella kutsuvia auringonpalvontaan sekä uimiseen. Rantakävely auringon laskiessa mailleen lienee täydellinen tapa päättää ihana lomapäivä. Mutta kauneutta voi löytää myös pinnan alta. Egypti on tunnettu sukelluskohde ja sukellusmahdollisuudet Punaisellamerellä maailman parhaimmistoa. Täällä voit sukelluksella nähdä koralliriuttoja, hylkyjä, haita, kilpikonnia ja kauniita kaloja. 

Maailman ihmeitä nähtäväksi

Harvalla matkakohteella on niin paljon jännittävää tarjottavaa kuin Egpytillä. Varhainen korkeakulttuuri ja historialliset sekä arkeologiset aarteet tekevät oman kiehtovan keitoksen lomaasi. Voit nähdä Luxorin pyramidit ja Kuninkaiden laakson sekä paljon muuta kiinnostavaa. Tee jeeppisafari aavikolla, risteillä Niilillä tai Punaisellamerellä ja paljon muuta.

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan matkapaketti: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Joustavat maksuehdot

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kartta Hurghada

Hyvä tietää Egypti

Aikaero
Talvella sama aika kuin Suomessa. Kesällä Suomen aika -1 t.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Etäisyydet lentokentältä (HRG):
Hurghada 13 km 
El Gouna 40 km 

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha 
Egyptissä on tapana antaa juomarahaa noin 10 prosenttia laskun loppusummasta esimerkiksi ravintoloissa ja kahviloissa.

Jännite
220 V, adaptereita ei yleensä tarvita. 

Matkustusasiakirjat
Suomen kansalainen tarvitsee matkalla passin, joka on voimassa kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen. Suomen kansalainen tarvitsee matkaa varten myös viisumin, jonka voi ostaa kauttamme hintaan 30 euroa per henkilö. Mikäli et osta viisumia kauttamme, sinun on huolehdittava viisumin hankkimisesta itse. Matkavekka ei vastaa mahdollisista ongelmista, jos viisumia ei ole ostettu kauttamme. Mikäli tarvitset viisumin alle 2-vuotiaalle, ota yhteys myyntipalveluumme. Muiden kuin Suomen kansalaisten on itse tarkistettava voimassaolevat passi- ja viisumimääräykset ja hankittava viisumi itse tarpeen mukaan.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Egypt. Please also note the possible need for a transit visa.

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
Islam

Vakuutukset
Kehotamme ottamaan matkavakuutuksen kaikille matkoille. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Egyptin punta (EGP)