Rantalomat
Viron lomat
LEGOLAND
Kaupunkilomat
  • Varaa matka Hurghadaan | Matkavekka

    Hurghada

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Hurghada.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Hurgahdan kaikki hotellit.

Lue lisää täältä > 

Hurghada lomakohteena

Varaa loma Hurghadassa  | Matkavekka

Jos haluat lomaltasi varmaa aurinkoa, huoletonta All inclusive -lomaa, tasokasta palvelua ja rannan läheisyyttä, on Hurghada sinulle nappivalinta. Alueen perheystävälliset hotellit tarjoavat erinomaisia allasalueita, vesipuistoja ja tilavia huoneita. Jos kaipaat nähtävyyksiä, voit vierailla Luxorissa Kuninkaiden laaksossa tai ikuisilla Gizan pyramideilla Kairon lähettyvillä. 

Hurghada on lomaa parhaimmillaan

Vasta pari vuosikymmentä vuotta sitten Hurghada oli vain pieni kalastajakylä Punaisen meren rannalla, mutta kun sukeltajat keksivät  meren pohjaa koristavat koralliriutat ja ikivanhat laivanhylyt, paikka alkoi kiinnostaa matkailijoita. Tänän päivänä Hurghada on Egyptin suosituimpia rantalomakohteita,  kukoistava lomapaikka täynnä upeita hotelleja, upeaa auringonpaistetta ja aitoa vieraanvaraisuutta. Egyptiläinen keittiö tarjoaa myös jännittävän yhdistelmän turkkilaisia, libanonilaisia ja kreikkalaisia makuja. Matkavekka vie sinut Hurghadaan suoraan maakuntakentiltä ja huikeasta hotellivalikoimasta löydät varmasti mieleisesi. Tutustu myös runsaaseen retkitarjontaamme.

Matkavinkkejä Hurghadaan

Sukeltaminen Punaisessameressä sekä nähtävyydet Luxorissa ja Kairossa kuuluvat useimpien listaan Hurghadan-lomalla. Kuninkaiden laakso on saavutettavissa päiväretkellä, samoin kuin Kairo ja Gizan pyramidit. 

Hurghadan monipuolinen alue

Hurghada tavataan jatkaa kolmeen alueeseen: El Dahariin, Sakkalaan ja uuteen Hurghadaan. Vanha kylä pohjoisessa, El Dahar ja hotelleitamme lähinnä etelässä sijaitseva Sakkala ovat keskuksia, joissa näkee kaupunkimaista egyptiläistä elämää. Kaupungin palvelut ovat monipuoliset; kauppoja, kahviloita ja ravintoloita on moneen lähtöön. Kauppaa käydään sydämellä ja etenkin El Daharin soukissa pääset kokeilemaan aitoa egyptiläistä kaupankäyntiä minttuteetarjoiluineen ja tiukkoine tinkimisineen. Iltamarkkinoilla tavaraa on edullisetsi tarjolla aina hedelmistä mattoihin, vesipiipuista kenkiin. Jos haluat kokea paikallisväriä, voit valita hotelleistamme esimerkiksi Sea Star Beau Rivagen.

Sakkalan keskustasta Steigenberger-hotellille johtavan promenadin liikkeissä ja ravintoloissa tunnelma on kansainvälisempi. Erilainen, jopa ylellinen Hurghada avautuu mahtijahtien reunustamassa Marinassa – alueen tyylikkäät putiikit, etniset ravintolat ja nuorekkaat baarit houkuttelevat poikkeamaan. Suosittelemme täällä esimerkiksi hotelli Le Pacha Resortia.

Uuden Hurghadan alue koostuu suurista hotelliresorteista, jotka ovat todellisia lomaparatiiseja ja asiakkaiden viihtyvyyteen on todella satsattu. Hotellien palvelut kattavat melkein kaiken eikä niistä halutessaan ole pakko lähteä loman aikana minnekään.

Arvostatpa lomallasi siis kulttuurihistoriaa, sukellusmahdollisuuksia tai vain silkkaa joutenoloa, tarjoaa Hurghada niitä kaikkea mielin määrin. Tervetuloa monien tunnelmien Hurghadaan!

Koe Hurghada

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Hurghadan ja El Gounan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Hurghada/El Gouna

Matkavekan lomapaketit Egyptiin usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Hurghada kartta

Click to view the location of the hotel

Lomalennot Hurghadaan ja El Gounaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hurghada ja El Gouna retket

Kaupunkikierros Hurghadassa 25 /henkilö

Hurghada käsittää laajan alueen ja kaupungilla on jopa kaksi erilaista keskustaa, vanha El Dahar perinteisine soukeineen ja uudempi Sakkala jahtisatamineen. Kierroksen aikana näemme kaupungin eri osia ja loman kannalta kiinnostavia paikkoja kuten ostoskatuja, ruokapaikkoja ja illanviettoalueita. Sakkalan alueella vierailemme kaupungin suurimmassa moskeijassa ja päätämme retkemme kahvilaan, jossa nautimme lomakaupungin tunnelmasta. Erinomainen tilaisuus tutustua monipuoliseen Hurghadaan!

Puolipäiväretki.

Veneretki ”delfiinien taloon” 49 /henkilö

Hurghadan ja hieman pohjoisempana sijaitsevan El Gounan välistä rannikkoaluetta kutsutaan ”delfiinien taloksi”, koska delfiinit viihtyvät hyvin koralliriuttojen läheisyydessä. Hyvällä onnella näemme näitä leikkisiä luontokappaleita luonnollisessa ympäristössään. Matkan varrella voi myös uida ja snorklailla veneestä käsin ja nauttia herkullisen lounaan.

Kokopäiväretki. Lounas sisältyy hintaan.

Jeeppisafari aavikon beduiinileiriin 49 /henkilö

Nelipyörävedolla Hurghadan aavikolle! Hotelleista ajetaan beduiinileiriin, jossa tutustutaan teetauolla asukkaiden heimoperinteisiin ja elämäntapaan. Kamelikin tulee tutuksi ja keinuvaa kyytiä pääsee kokeilemaan. Auringonlaskun jälkeen odottaa perinteinen egyptiläinen illallinen ja paluumatkalla voi vielä katsella tähtiä aavikon yllä. 

Kokopäiväretki. Hintaan sisältyy illallinen.

Meriretki Mahmyan paratiisirannalle 85 /henkilö

Merta ja aurinkoa leppoisasti veneillen! Suuntana on Giftunin saari ja ensimmäinen pysähdys valkohiekkaisella Mahmya-rannalla. Tauon aikana voi uida ja ottaa aurinkoa tai vain nauttia virkistävää juomaa palmunlehvien varjossa. Laivalta käsin voi snorklaillen ihmetellä Punaisenmeren vaikuttavaa vedenalaista elämää, laajoja koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja. Meripäivän lopuksi nautitaan lounas yhdellä saaren idyllisimmistä ravintoloista, joka tarjoaa perinteisiä egyptiläisiä ruokia. Paluumatka mantereelle auringonlaskun aikaan kruunaa ihanan päivän.

Kokopäiväretki. Hintaan sisältyy lounas.

Hyvä tietää Egypti

Aikaero
Talvella sama aika kuin Suomessa. Kesällä Suomen aika -1 t.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja lento+hotelli-omatoimimatkoilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Etäisyydet lentokentältä (HRG):
Hurghada 13 km 
El Gouna 40 km 

Juomavesi
Vesijohtovettä ei suositella juotavaksi erilaisen bakteerikannan vuoksi. Pullotettua vettä myydään supermarketeissa ja useimpien hotellien vastaanotoissa sekä baareissa.

Juomaraha 
Egyptissä on tapana antaa juomarahaa noin 10 prosenttia laskun loppusummasta esimerkiksi ravintoloissa ja kahviloissa.

Jännite
220 V, adaptereita ei yleensä tarvita. 

Matkustusasiakirjat
Suomen kansalainen tarvitsee matkalla passin, joka on voimassa kuusi (6) kuukautta matkan jälkeen. Suomen kansalainen tarvitsee matkaa varten myös viisumin, jonka voi ostaa kauttamme hintaan 30 euroa per henkilö. Mikäli et osta viisumia kauttamme, sinun on huolehdittava viisumin hankkimisesta itse. Matkavekka ei vastaa mahdollisista ongelmista, jos viisumia ei ole ostettu kauttamme. Mikäli tarvitset viisumin alle 2-vuotiaalle, ota yhteys myyntipalveluumme. Muiden kuin Suomen kansalaisten on itse tarkistettava voimassaolevat passi- ja viisumimääräykset ja hankittava viisumi itse tarpeen mukaan.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Egypt. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä.
www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.
www.formin.fi

Uskonto
Islam

Vakuutukset
Kehotamme ottamaan matkavakuutuksen kaikille matkoille. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Egyptin punta (EGP)