Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
LEGOLAND
Viron lomat
Risteilyt
  • Retket Hurghada ja El Gouna - Matkavekka

    Retket Hurghada

Lähde Matkavekan retkelle

Matkavekan retket Hurghadassa

Varaa opastettu retki Egyptin-lomallesi

Saat lomastasi enemmän irti ja koet ikimuistoisia elämyksiä, kun osallistut opastetuille retkillemme. Retkemme Egyptin Hurghadasta ja El Gounasta vievät sinut tutustumaan egyptiläisen varhaiskulttuurin merkittäviin monumentteihin Kairossa ja Luxorissa. Pyramidit, sfinksi ja Kuninkaiden laakso ovat mittaamattoman arvokkaita kulttuuriaarteita. Voit myös osallistua meriretkelle Mahmyan paratiisirannalle, käydä katsomassa delfiinejä tai hypätä jeepin kyytiin ja huristella aavikon beduiinileiriin. 

Tule mukaan Egyptin-retkillemme! Retket saatetaan toteuttaa skandinaavisen oppaan johdolla.

Hurghada ja El Gouna retket

Kaupunkikierros Hurghadassa 25 /henkilö

Hurghada käsittää laajan alueen ja kaupungilla on jopa kaksi erilaista keskustaa, vanha El Dahar perinteisine soukeineen ja uudempi Sakkala jahtisatamineen. Kierroksen aikana näemme kaupungin eri osia ja loman kannalta kiinnostavia paikkoja kuten ostoskatuja, ruokapaikkoja ja illanviettoalueita. Sakkalan alueella vierailemme kaupungin suurimmassa moskeijassa ja päätämme retkemme kahvilaan, jossa nautimme lomakaupungin tunnelmasta. Erinomainen tilaisuus tutustua monipuoliseen Hurghadaan!

Puolipäiväretki.

Veneretki ”delfiinien taloon” 49 /henkilö

Hurghadan ja hieman pohjoisempana sijaitsevan El Gounan välistä rannikkoaluetta kutsutaan ”delfiinien taloksi”, koska delfiinit viihtyvät hyvin koralliriuttojen läheisyydessä. Hyvällä onnella näemme näitä leikkisiä luontokappaleita luonnollisessa ympäristössään. Matkan varrella voi myös uida ja snorklailla veneestä käsin ja nauttia herkullisen lounaan.

Kokopäiväretki. Lounas sisältyy hintaan.

Jeeppisafari aavikon beduiinileiriin 49 /henkilö

Nelipyörävedolla Hurghadan aavikolle! Hotelleista ajetaan beduiinileiriin, jossa tutustutaan teetauolla asukkaiden heimoperinteisiin ja elämäntapaan. Kamelikin tulee tutuksi ja keinuvaa kyytiä pääsee kokeilemaan. Auringonlaskun jälkeen odottaa perinteinen egyptiläinen illallinen ja paluumatkalla voi vielä katsella tähtiä aavikon yllä. 

Kokopäiväretki. Hintaan sisältyy illallinen.

Meriretki Mahmyan paratiisirannalle 85 /henkilö

Merta ja aurinkoa leppoisasti veneillen! Suuntana on Giftunin saari ja ensimmäinen pysähdys valkohiekkaisella Mahmya-rannalla. Tauon aikana voi uida ja ottaa aurinkoa tai vain nauttia virkistävää juomaa palmunlehvien varjossa. Laivalta käsin voi snorklaillen ihmetellä Punaisenmeren vaikuttavaa vedenalaista elämää, laajoja koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja. Meripäivän lopuksi nautitaan lounas yhdellä saaren idyllisimmistä ravintoloista, joka tarjoaa perinteisiä egyptiläisiä ruokia. Paluumatka mantereelle auringonlaskun aikaan kruunaa ihanan päivän.

Kokopäiväretki. Hintaan sisältyy lounas.

Hurghadan lomakohde

Tietoa Hurghadasta

Tutustu Egyptin Hurghadaan Punaisenmeren länsirannalla.

Lue lisää täältä >

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Hurghada.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Hurghadan ja El Gounan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso El Gounan kaikki hotellit.

Lue lisää täältä > 

Jaa tämä sivu sähköpostitse