Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa kaupunkiloma Lontoossa - Matkavekka

    Lontoo

Kaupunkilomalle Lontooseen

Varaa matka Lontooseen - Matkavekka

Lontoo - täydellistä kaupunkilomaa

Lontoo on upea matkakohde! Vain noin kolmen tunnin lentomatkan päässä sijaitseva suurkaupunki tarjoaa matkailijalle paljon - elämyksiä, nähtävää, kulttuuria ja viihdettä. Kaupunkiklassikko sopii kohteeksi kaikenikäisille ja moneen makuun, esimerkiksi jalkapallon, musikaalien, shoppailun, pubien ja historian ystäville. Lontoossa pääset myös näkemään monet televisiosta ja elokuvista tutut paikat ja nähtävyydet. Ja ajelu punaisella kaksikerroksisella bussilla on tietenkin must.

Lontoo on suosittu suurkaupunki

Lontossa on kaikkea. Tässä Ison-Britannian pääkaupungissa tekemistä ja näkemistä on lähestulkoon rajattomasti. Lontoosta löytyy tukku maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä, kuten Big Ben, Buckinghamin palatsi, Piccadilly Circus ja Towerin linna. Uusimpia kaupungin maamerkkejä on vuonna 1999 avattu London Eye, joka on 135 metriin nouseva maailmanpyörä Thames-joen rannalla. Sen korkeuksista avautuva kaupunkinäkymä on parhaimmillaan auringonlaskun aikaan. 

Museoita, kulttuuria ja shoppailua

Lontoon kuuluisat museot ovat jo yksi syy tulla kaupunkiin. Näkemisen arvoisia ovat ainakin British Museumin muumiot ja luonnontieteellisen museon dinosaurusfossiilit. Madame Tussaud'in vahakabinetti pitää myös pintansa vuodesta toiseen. Shoppailija rakastaa Lontoota suurine tavarataloineen ja yksilöllisine pikkuputiikkeineen. Harrodsin tavaratalo on nähtävyys jo itsessään, Oxford Streetiltä löytyy lukematon määrä liikkeitä ja Bond Streetillä majaa pitävät kuuluisimmat muotitalot. Soho on iltaisin suosittu huvittelupaikka, mutta päivisin erinomainen shoppailumielessä. Älä unohda myöskään markkinoita Notting Hillin kuuluisalla Portobello Roadilla tai Camden Townissa.

Kaupunkiloman voit tehdä milloin vain

Lontooseen voit matkustaa ympäri vuoden. Kesällä matkailijoita saapuu paljon, ja suosituimmat nähtävyydet ruuhkautuvat. Jonoja voit välttää hankkimalla pääsyliput ennakkoon. Keväällä ja syksyllä on rauhallisempaa. Sää Brittein saarilla on vaihtelevaa, ja se saattaa muuttua nopeastikin. Lontooseen matkaavan on syytä varustautua sateenpitävällä takilla tai sateenvarjolla.

Liikkuminen Lontoossa

Lontoossa on kattava julkinen liikenne. Metro eli "Tube" vie nopeasti kaupunginosista toiseen, toinen tapa liikkua ympäriinsä on bussi - sen kyydissä näkee samalla maisemia. Kävellen pääset myös helposti ympäriinsä, etenkin keskustan nähtävyyksien välillä. Lontoon mustat taksit ovat legendaarisia, mutta usein kannattaa valita jokin toinen kulkuneuvo.

Matkavekan Lontoo

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tutustu ja varaa matkasi Lontooseen

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Lontoossa

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Lontoo.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Lontoon kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Kartta Lontoo

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti