Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
 • Tietoa Espanjasta

  ESPANJA

Lomakohteemme Espanjassa

Costa del Sol

Suosittu Aurinkorannikko Costa del Sol Espanjassa.

Lue lisää täältä >

 

Costa Blanca

Costa Blancan lomakohteet Alicante, Benidorm, Albir & Altea,

Lue lisää täältä >

Barcelona

Yhdistä kaupunki- ja rantaloma Barcelonassa. 

Lue lisää täältä > 

Fuerteventura

Kanariansaarten aurinkoinen lomakohde Fuerteventura. 

Lue lisää täältä > 

Costa de Almeria

Monipuolinen lomakohde Manner-Espanjassa. 

Lue lisää täältä > 

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Madrid

Vietä kaupunkiloma Madridissa.

Lue lisää täältä > 

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Teneriffa

Lapsiperheiden suosima lomakohde Teneriffa

Lue lisää täältä >

Lomakohteena Espanja

Espanja – lekottelua rannalla, ihania tapaksia ja kauniita iltaruskoja

Loma Espanjassa tarkoittaa useimmille elämäniloa, aurinkoa ja yhdessäoloa perheen tai ystävien kanssa. Tänne tullaan nauttimaan auringosta, vaeltamaan vuorilla, kävelemään käsikkäin leveillä hiekkarannoilla, uimaan lasten kanssa lämpimässä meressä, tutustumaan upeisiin kaupunkeihin, seuraamaan huippujalkapalloa,  vesiurheilemaan, kokemaan taidetta, maistelemaan tapaksia ja viinejä ilta-auringossa, sekä ihailemaan eläytyviä flamenco-tanssijoita. Matka Espanjaan tarkoittaa suurenmoisia lomaelämyksiä. Matkavekalla on pitkä kokemus matkojen järjestämisestä tähän hurmaavaan maahan. Tarjoamme useita upeita lomakohteita niin Manner-Espanjassa kuin sen ihanilla saarillakin. Tutustu kanssamme tämän eteläisen maan moniin eri kasvoihin!

Kanariansaaret – suosituimmat talvimatkakohteet

Matkavekka vie joka vuosi joukoittain lomailijoita Kanariansaarille, jotka sijaitsevat Espanjan mantereen lounaispuolella Afrikan rannikon läheisyydessä. Matkailijoiden suosikkikohteita ovat erityisesti LanzaroteLa Palma, Gran Canaria ja Teneriffa, jotka sijaitsevat samoilla leveysasteilla kuin Florida ja Meksiko. Afrikan mantereelta puhaltavat lämpimät tuulet tekevät ilmastosta miellyttävän.

Gran Canaria – rakas talvikohde

Ihanan Gran Canarian täydellinen ilmasto miellyttää suomalaisia. Täällä voit nauttia kauniiden kukkien ja pensaiden väriloistosta, voit nähdä kaikkea kaktuksista papaijaan ja kahvipensaisiin. Tutuimmat lomakohteemme Maspalomas, Playa del Inglés, San Agustín ja Puerto Rico sijaitsevat saaren eteläpuolen ihanien rantojen tuntumassa. Kannattaa tutustua myös idylliseen Puerto de Moganiin. Gran Canarialla on erittäin paljon tarjottavaa, ja suomalaiset oppaamme odottavat pääsevänsä esittelemään sinulle saaren vuorenhuiput, tulivuoren kraatterit, vuoristokylät ja upeat rannat.

Teneriffa – ainutlaatuisia elämyksiä ja ihania rantoja

Kauniin Teneriffan maisemasta ainutlaatuisen tekee Espanjan korkein vuori, El Teide. Se kohoaa 3 718 metrin korkeuteen, ja monet tulevat saarelle patikkaretkien houkuttelemana. Matkakohteitamme ovat saaren eteläosassa sijaitsevat Playa de las AméricasLos Cristianos ja Costa Adéje joiden suosio perustuu ihaniin rantoihin, auringonpaisteeseen ja kristallinkirkkaaseen meriveteen. Ne tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet niin täydelliseen rentoutumiseen kuin reippaaseen vesiurheiluunkin. Pohjoispuolen Puerto de la Cruz on aito kanarialainen kaupunki, josta on hyvä lähteä patikkareissuille. Kulkiessasi tällä vastakohtien saarella luonto näyttäytyy erilaisena jokaisen mutkan takana tarjoten unohtumattomia elämyksiä.

Costa del Sol – Aurinkorannikko odottaa sinua

Andalusiassa sijaitseva Costa del Sol on jo vuosia ollut suomalaisten suosikkikohde. Tämä klassinen matkakohde on säilyttänyt suosionsa pysymällä ajankohtaisena vuodesta toiseen. Lomakohteet Fuengirola, Torremolinos ja Marbella kutsuvat hyvien lomapalveluiden äärelle rantaviivan tuntumaan. Suosittelemme myös Mijasia, kaunista valkeaa kaupunkia. Costa del Soliin voit matkustaa melkein mihin vuodenaikaan tahansa, ja joustavat lento+hotelli-lomapakettimme voit suunnitella omien aikataulujesi mukaan. Matkan keston valitset itse.

Mallorca – maailman kaunein lomasaari

Mallorca sijaitsee Välimerellä, manner-Espanjan itäpuolella. Se on oikea lomakohteiden klassikko olematta silti tylsä. Huonomaineiset porsasjuhlat ovat jääneet historiaan, ja uusi hienostunut tyyli houkuttelee saarelle jetsettereitä ja hipstereitä monista eri maista. Kaikkien rakastama Mallorca tarjoaa ensiluokkaisia lomaelämyksiä. Upeat rannat, komeat vuoret, ihastuttavat kalliorannat, kauniit appelsiiniviljelmät, hyvät shoppailumahdollisuudet, viehättävät vuoristokylät, herkullinen ruoka ja pitkät palmurivistöt tekevät saaresta ihanteellisen lomakohteen.

Costa Blanca – pitkiä rantoja ja paistetta

Espanjan itärannikolla sijaitseva Costa Blanca tunnetaan kuvauksellisesta rantaviivastaan, valkeista hiekkarannoistaan ja lomakylistään. Matkavekan valikoimasta voit valita suurkaupunki- ja rantaelämää yhdistävän Alicanten, viihdemetropoli Benidormin tai Albirin rauhallisen rantakohteen.

Barcelona ja Costa Dorada

Trendikäs Barcelona, suuri mutta silti sympaattinen kaupunki, tarjoaa melkein kaikkea mistä lomalla voi haaveilla. Taidetta, arkkitehtuuria, ostoksia ja erinomaista ruokaa - sekä mahdollisuuden pulahtaa siniseen mereen. Barcelonan eteläpuolelta alkava Costa Dorada pitää sisällään pitkät kullankeltaiset hiekkarannat ja rentoa lomatunnelmaa. Hotellimme sijaitsevat Saloussa ja sen suuri huvipuistoalue Port Aventura lienee monen perheen loman kohokohta.

Lomaelämää Espanjassa

Monipuolinen Espanja ja sen lukuisat lomapaikat takaavat unohtumattomia lomaelämyksiä kaikenikäisille.  Aurinko kultaa tämän ihanan maan pehmeällä lämmöllään, ja luo loistavat olosuhteet mukavalle yhdessäololle. Ainutlaatuisen lomatunnelman tekevät myös maan pitkä historia ja sydäntä lämmittävät perinteet. Espanjalaiset osaavat nauttia elämästä, ja myös sinä voit päästä osalliseksi heidän vieraanvaraisuudestaan. Tule siis Matkavekan matkalle Espanjaan, ja voit hymy huulilla nauttia ihanasta lomaelämästä.

Tietoa Espanjasta

Espanja on kuningaskunta, jossa asuu noin 40 miljoonaa ihmistä.  95 % väestöstä on katolilaisia. Maailman suosituimpiin matkailumaihin lukeutuva Espanja tarjoaa aurinkoisia rannikkoseutuja, uljaita vuoristomaisemia ja lumoavia kaupunkeja, joiden kulttuurissa on vaikutteita sekä idästä että lännestä. Jokaisella alueella vallitsee omaleimainen kulttuuri, joka näkyy erityisesti alueen ruokakulttuurissa, perinteissä sekä kielessä.

Pääkaupunki Madrid sijaitsee Iberian niemimaan keskusylängöllä, mutta muuten asutus keskittyy enimmäkseen rannikkoseuduille. Espanjassa on runsaasti nähtävää ja maa on muun muassa taide- ja kulttuurielämältään erittäin rikas. Monet tuntevat kuvataitelijoista ainakin Picasson, Dalín ja Miron, vanhemmista kuvataiteilijoista taas Velázquezin ja Goyan. Flamencomusiikilla ja -tanssilla on ihailijoita ympäri maailman. Kirjallisuuden merkkiteoksiin lukeutuu Don Quijote ja elokuvaohjaajista tunnetuimmat lienevät kansainvälisiäkin palkintoja keränneet Pedro Almodóvar ja Luis Buñuel.

Espanja on myös tunnettu huippuluokkaisesta gastronomiastaan. Espanjalainen keittiö on monipuolinen ja jokaisella alueella on omat erikoisuutensa. Tuoreet raaka-aineet ovat espanjalaisen keittiön tärkein piirre. Myös viinintuottajana Espanja on yksi Euroopan tärkeimpiä maita. Ehkä Espanjan parhain valttikortti on kuitenkin sen ystävälliset ja välittömät asukkaat, jotka ottavat matkailijan ilomielin vastaan!

Tutustu ja varaa matkasi Espanjaan!

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkapakettilain turva lomallasi
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

 

 

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14