Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Barcelona - varaa Matkavekasta

    Barcelona

Kaupunkilomalle Barcelonaan

Varaa matkasi Barcelonaan Matkavekalta

Barcelona - kaikkea mitä lomalta toivot

Monipuolinen Barcelona tarjoaa melkein jokaiselle jotain, mutta silti se on onnistunut säilyttämään persoonallisuutensa ja omaleimaisen tunnelmansa. Barcelonasta erityisen tekee sen sijainti Välimeren rannalla. Voit samalla lomalla nauttia kaupungin parhaista puolista shoppaillen tai upeasta arkkitehtuurista nauttien. Toisaalta voit viettää myös rentoa rantaelämää Barceloneta-rannalla. Katalonian alueen pääkaupungissa Barcelonassa kuulee katalaania puhuttavan yleisesti, ja täällä identiteetti on ennen muuta katalonialainen.

Barcelonan tunnetuimmat nähtävyydet

Barcelonan keskusta on melko kompakti, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat melko pienellä alueella. Jalkaisin pääsee helposti kulkemaan kaikkialle, ja samalla voi nauttia värikkäästä arkkitehtuurista ja kaupungin vilinästä. Parhaimman kuvan kaupungista saa Montjuicin kukkulalta, josta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin.

Sagrada Familia on ehkäpä Barcelonan tunnetuin maamerkki. Tämän kirkon on suunnitellut tunnettu arkkitehti Antoni Gaudi. Kirkon suipot tornit näkyvät lähes kaikkialle kaupunkiin. Suosittu ohjelmanumero onkin käydä ihmettelemässä kirkon arkkitehtuuria ja ihailemaan maisemia tornien huipulta. Picasso-museo on myös nähtävä!  Picasso-museossa on yli 35000 Pablo Picasson työtä - piirustuksia, maalauksia, veistoksia ja keramiikkaa. Museo sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa.

Ostoksia, katuvilinää, herkuttelua

Yksi Barcelonan parhaista puolista on sen monipuolinen shoppailutarjonta. Espanjalaisten vaatemerkkien valikoima ja alhaisempi hintataso houkuttelevat ostosmatkalle kaupunkiin. La Ramblas kävelykatu on täynnä tapasravintoloita ja katutaiteilijoita ja tunnelmaa riittää niin päivällä kuin öisinkin. Pysähdy hetkeksi - nautti lasillinen sangriaa tai annos paellaa! 

Jalkapallon mekka Camp Nou

Jokaisen jalkapallofanin matkaohjelmaan kuuluu ehdottomasti FC Barcelonan kotistadion Camp Nou, jossa pääset tutustumaan upeaan jalkapallomuseoon ja kiertämään stadionilla. Jos onnistut hankkimaan liput kotijoukkueen peliin, pääset kokemaan ainutkertaista tunnelmaa ottelun katsomossa. 

Varaa omannäköisesi Barcelona

Barcelona on ohjelmassamme ns. omatoimikohteena: Opaspalvelut tarjoamme puhelimitse sekä lentokenttäkuljetukset ilman suomenkielistä opasta. Valikoimassamme on myös joustavia lento+hotelli-paketteja, jolloin lähtöpäivän ja matkan keston voit valita itsellesi sopivaksi.

 

Tutustu ja varaa matkasi Barcelonaan

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Barcelonassa

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Barcelona.

Hotellit 

Katso Barcelonan kaikki hotellit.

Kartta Barcelona

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Espanja - hyvä tietää

Aikaero
Manner-Espanjassa kello on tunnin ja Kanariansaarilla kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Etäisyydet lentokentältä (TFS)
Matka Etelä-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 17 km, ja Puerto de la Cruziin noin 90 km.

Etäisyydet lentokentältä (TFN)
Matka Pohjois-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 80 km, ja Puerto de la Cruziin noin 30 km.

Etäisyydet lentokentältä (LPA)
Matka lentoasemalta Las Palmasin hotelleihin sekä San Agustinin, Playa del Inglesin, Maspalomasin ja Melonerasin hotelleihin kestää noin puoli tuntia, Puerto Ricoon noin tunnin.

Etäisyydet lentokentältä (PMI)
Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Etäisyydet lentokentältä (AGP)
Matka Malagan lentoasemalta Torremolinosiin noin 5 km, Fuengirolaan noin 20 km ja Marbellaan/ Esteponaan noin 70 km.

Etäisyydet lentokentältä (BCN)
Matka Barcelonan lentoasemalta Barcelonan hotelleihin noin 15-20 km, Costa Doradalle ja Salouhun noin 100 km.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja Lento+hotelli-lomapaketeilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
Hotellivero on alueellisesti määrättävissä ja tällä hetkellä Espanjassa veroa peritään Katalonian (Barcelona, Costa Dorada) lisäksi Baleaareilla (Mallorca, Menorca, Ibiza ja Formentera). Vero on paikallisten viranomaisten määräämä ja sen suuruus riippuu majoituksen tasosta ja oleskelun pituudesta. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan ja se peritään per huone/yö. Maksu suoritetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Veron suuruus määräytyy hotellin luokituksen mukaan (1-5tähteä) 0,50 €/yö - 4,00 €/yö. Alle 17-vuotiaat eivät maksa hotelliveroa. Huomioithan, että Matkavekan hotelliluokitus saattaa erota paikallisesta luokituksesta, jonka perusteella vero peritään. 

Juomaraha
Espanjassa on tapana antaa juomarahaa, pakollista se ei ole. Jos olet tyytyväinen palveluun ja ruokaan, n. 5-10 % laskun loppusummasta on sopiva määrä. 

Juomavesi
Vesijohtovesi on juomakelpoista, mutta suosittelemme pullotetun veden käyttöä erilaisen bakteerikannan vuoksi. Kalkkipitoinen vesijohtovesi sopii hyvin ruuanlaittoon, mutta se tukkii helposti kahvinkeittimen. Pullotettua vettä myydään elintarvikeliikkeissä, baareissa ja kahviloissa.

Jännite
220 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä sirullinen henkilökortti. 

Matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvitsemistaan asiakirjoista ja niiden voimassaolosta ja oikeellisuudesta. Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla oma henkilökohtainen voimassa oleva ja määräykset täyttävä matkustusasiakirja. Matkavekka ei korvaa puutteellisten tai epäpätevien asiakirjojen vuoksi estyneen matkaan pääsyn kustannuksia.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Spain. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä. www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot. www.formin.fi

Uskonto
Roomalaiskatolinen

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Euro (EUR)