Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Barcelona - kaupunkiloma ja rantaloma samassa paketissa

Barcelona tarjoaa taidetta, arkkitehtuuria, rantaelämää, shoppailua ja hyvää ruokaa!

Barcelonasta erityisen tekee sen sijainti Välimeren rannalla. Voit samalla lomalla nauttia kaupungin parhaista puolista shoppaillen tai upeasta arkkitehtuurista nauttien. Toisaalta voit viettää myös rentoa rantaelämää Barcelonata-rannalla.

Barcelonan keskusta on melko kompakti, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat melko pienellä alueella. Jalkaisin pääsee helposti kulkemaan kaikkialle, ja samalla voi nauttia värikkäästä arkkitehtuurista ja kaupungin vilinästä. Parhaimman kuvan kaupungista saa Montjuicin kukkulalta, josta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin.

Sagrada Familia on ehkäpä Barcelonan tunnetuin maamerkki. Tämän kirkon on suunnitellut tunnettu arkkitehti Antoni Gaudi. Kirkon suipot tornit näkyvät lähes kaikkialle kaupunkiin. Suosittu ohjelmanumero onkin käydä ihmettelemässä kirkon arkkitehtuuria ja ihailemaan maisemia tornien huipulta. Picasso-museo on myös nähtävä!  Picasso-museossa on yli 35000 Pablo Picasson työtä - piirustuksia, maalauksia, veistoksia ja keramiikkaa. Museo sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa.

Yksi Barcelonan parhaista puolista on sen monipuolinen shoppailutarjonta. Espanjalaisten vaatemerkkien valikoima ja alhaisempi hintataso houkuttelevat ostosmatkalle kaupunkiin. La Ramblas kävelykatu on täynnä tapasravintoloita ja katutaiteilijoita ja tunnelmaa riittää niin päivällä kuin öisinkin. Pysähdy hetkeksi - nautti lasillinen sangriaa tai annos paellaa! 

Koe omanlaisesi Barcelona ja varaa matkasi jo tänään! 

Kartta

Lento+hotelli-omatoimimatka Helsingistä Barcelonaan

Tähän kohteeseen voit varata lyhyempiä tai vaikkapa vähän pidempiä lomamatkoja - juuri itsellesi sopivan lomapaketin. Matkavekan lento+hotelli-matka koostuu Helsingistä lähtevistä reittilennoista ja valitsemastasi majoituksesta. Matkan hintaan sisältyy myös 1 x kirjattu matkatavara/aikuinen. Lento+hotelli matkapaketit eivät sisällä Matkavekan opaspalveluita tai kuljetuspalveluita kohteessa. Lento+hotelli matkapaketin hinta maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä ja matkaan sovelletaan Matkavekan lisä-ja erityisehtoja.

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Joustava lomapaketti: lento+hotelli

  • Valitse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
  • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
  • Valmismatkan turva
  • Valikoidut hotellit ja hyvät sijainnit
  • Yksi matkalaukku sisältyy hintaan

 

 

 

 

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 3

Kohteet

Yhdistä kaupunki- ja rantaloma
Upea rannikkoalue noin 100 km Barcelonasta!
Kullankeltaisia hiekkarantoja