Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Benidorm

    Benidorm

Benidorm - Costa Blanca

Matkat lomakohteeseen Benidorm | Matkavekka

Costa Blancalle on tarjolla joustavia lento+hotelli -matkapaketteja. Valitset matkan keston joustavasti. Hintaan sisältyy väh. yksi ruumaan menevä matkatavara. Matkat ovat omatoimimatkoja eikä matkan hintaan sisälly opaspalveluja. Voit ostaa hotellikuljetuksen tai vuokrata auton luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Benidormin vaaleahiekkainen rantaviiva bulevardeineen muistuttaa Miamin South Beachiä, mutta lisänimensä Mini-Manhattan se on saanut pilvenpiirtäjien siluetistaan. Benidorm on kuuluisa kattavista palveluistaan kuten erinomaisista ravintoloistaan, eloisista ostoskaduistaan, vilkkaasta viihde-elämästään, monipuolisista teemapuistoistaan sekä upeista ja hyvin hoidetuista rannoistaan. Kaupunki houkuttelee myös espanjalaisia lomien ja viikonloppujen viettoon.

Benidorm – Costa Blancan kesäinen viihdemetropoli

Kesä on Costa Blancalla pitkä ja matkailijoita riittää huhtikuusta marraskuulle saakka. Kevät ja myöhäissyksy ovat sopivia matkakuukausia niille, jotka eivät välitä liiasta lämmöstä tai suurista turistivirroista. Kesällä Benidorm viehättää nuoria ja nuorenmielisiä, huvielämä on huipussaan ja juhlia voi vaikka kellon ympäri. Viihdettä on moneen makuun, esimerkiksi kaupungin kuuluisinta yökerhoa Benidorm Palacea verrataan tasokkuudessaan jopa Pariisin Moulin Rougeen.  

Perheiden Benidorm

Benidormin rannoilla on mukava tehdä hiekkakakkuja ja rakennella linnoja ja mikä parasta, rannat jatkuvat pitkälle matalina soveltuen näin myös lasten vesileikkeihin. Upeita käyntikohteita kaikenikäisille ovat erilaiset teemapuistot. Aivan keskustan tutumassa on mm. vauhdin hurmaa tarjoava, Costa Blancan suurin huvipuisto Terra Mitica sekä eläinpuistot Terra Natura ja Mundomar. Kesäkuukausina houkuttelee kaksikin vesipuistoa huimiin liukumäkiinsä sekä pienemmät huvittelualueet kuten Festilandia.

Vanhakaupunki pilvenpiirtäjien puristuksessa

Pitkien päärantojen, Ponienten ja Levanten väliin sijoittuu vanha Benidorm, jonka kapeilla kaduilla, tapasbaareissa ja pikkukaupoissa koet perinteisempää espanjalaista kaupunkitunnelmaa. Vanhakaupunki sijaitsee kukkulalla meren rannalla ja sen näköalatasanteilta voit ihastella näkymiä sekä Välimerelle että ympäröivään pilvenpiirtäjäviidakkoon. Vanhankaupungin edustalla on kaupungin rauhallisin ranta, pieni ja suojaisa Malpas.

Kaunis ja monipuolinen Costa Blanca

Costa Blancalla on paljon tarjottavaa ja jos vuokraat auton, ehdit jo parissa päivässä saada käsityksen sekä etelä- ja pohjoisosan että rannikko- ja vuoristoseudun erilaisuudesta. Lyhyen ajomatkan päässä kaupungista on monia vierailemisen arvoisia paikkoja ja jos haluat yhdistää matkaasi golfinpeluuta, lähimmille viheriöille ajat 10-20 minuutissa.

Benidormin koillispuolella noin 20 kilometrin päässä, pienen rannikkokaupunki Calpen edustalla on jättiläismäinen kallio, jonka sanotaan olevan koko Costa Blancan maamerkki. Samalla niemekkeellä on myös Las Salinasin luonnonpuisto ja alue on suosittu patikointipaikka. Vuoristossa, noin 25 kilometriä kaupungin pohjoispuolella, sijaitsee ainutlaatuinen Guadalestin kylä korkean vuorenhuipun päällä. Täältä avautuu henkeäsalpaava näköala Guadalestin laaksoon ja järvelle. Kylän nähtävyyksiä ovat mm. maurien 1000-luvulla rakentama linna, barokkikirkko 1700-luvulta ja valkoinen kellotorni. Samalla suunnalla on myös kaunis Les Fonts de l´Algarin luonnonpuisto, jonka vesiputousten kirkkaissa vesissä voi käydä virkistäytymässä.

Costa Blancalla on runsaasti pittoreskeja pikkukyliä ja -kaupunkeja, joissa on mukava poiketa. Rannikon suurin kaupunki Alicante on noin puolen tunnin ajomatkan päässä Benidormista ja kun jatkat etelämmäksi, löydät palmupuumetsikön siimeksestä Elchen safaripuiston eläimineen. Jos otat suunnaksi pohjoisen, saavut 1,5 tuntia ajettuasi viehättävään Valencian kaupunkiin. Matkalla voit poiketa Denian kaupungissa, jonka vanhassa asemarakennuksessa on mielenkiintoinen lelumuseo.

Hotellit Benidorm

Tietoa kohteesta Costa Blanca

Costa Blanca

Costa Blancan lomakohteet Alicante, Benidorm, Albir & Altea,

Lue lisää täältä >

Sää Costa Blanca

Katso Costa Blancan alueen sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Benidorm

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse