Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
 • Lomat Costa del Solille Matkavekasta

  Costa del Sol

Monipuolinen Costa del Sol

Kansainvälinen Costa del Sol eteläisen Espanjan Andalusiassa, Málagan maineikkaassa maakunnassa tunnetaan leudon lempeästä ilmastosta sekä ainaisesta auringonpaisteesta. Suomalaisten sydämissä tämä legendaarinen lomakohde on ollut jo pitkään ja monilla onkin tarve palata Aurinkorannikolle mahdollisimman usein, ja onhan tänne asettautunut suomalaisia ihan pysyvästikin.

Aurinkorannikon noin 150 kilometrin mittaisen rantakaistaleen lomakaupungit tarjoavat upeita maisemia, ihastuttavia ruokaelämyksiä, rikkaan kulttuurihistorian sekä tietysti mahtavia hiekkarantoja.

Haluatko yhdistää rantaloman ja liikunnalliset harrastukset samaan lomamatkaan? Costa del Sol on sinun kohteesi. Täältä löydät erinomaiset puitteet pyöräilyyn, ratsastamiseen ja esimerkiksi tenniksen pelaamiseen. Mutta ennen kaikkea alue on oiva golffareille. Aurinkorannikolta löytyy nimittäin kymmeniä tasokkaita golfkenttiä. Itse asiassa kenttiä on niin paljon, että monet kutsuvat Aurinkorannikkoa nimellä Golfrannikko.

Costa del Solilla sinun ei tarvitse jäädä vain omaan kohteeseesi. Tie vie sinut vaikkapa vuokra-autolla kätevästi alueen kuvauksellisiin pikkukyliin tai viehättävien kaupunkien elämysten pariin. Jos paikallinen, aavistuksen vilkas liikennekulttuuri ei innosta ratin taakse, lohduttaa tieto, että Costa del Solilla on loistava joukkoliikenne; junat ja bussit vievät sinut kaupungista toiseen helposti ja nopeasti.

Lue lisää kohdeoppaasta

Kohteet ja lähdöt

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Tähän kohteeseen voit varata lyhyempiä tai vähän pidempiä lomamatkoja - räätälöi itsellesi sopiva lomapaketti. Matkavekan Lento+hotelli -omatoimimatka: 

 • Reittilennot Helsingistä & majoitus
 • Matkan hintaan sisältyy 1 x kirjattu matkatavara/aikuinen.
 • Lento+hotelli matkapaketit eivät sisällä Matkavekan opaspalveluita tai kuljetuspalveluita kohteessa.
 • Lento+hotelli matkapaketin hinta maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä ja matkaan sovelletaan Matkavekan lisä-ja erityisehtoja.
 • Huomioithan, että matkustajien nimien tulee olla kirjoitettu varauksessa samalla tavalla kuin passissa. Lentoyhtiöt eivät salli nimenmuutosta lippuun eikä lipun luovutusta toiselle matkustajalle.

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

 • 3
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtökaupunki/lentoasema Lähtöpäivät  Kesto Lentoyhtiö
Tampere 19.10.2017 7 yötä Primera Air
Joensuusta 26.10.2017 7 yötä Primera Air
Kuopiosta 2.11.2017 7 yötä Primera Air
Kokkola-Pietarsaari 9.11.2017 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna). 
Matka Malagan lentoasemalta Torremolinosiin noin 5 km, Fuengirolaan noin 20 km ja Marbellaan/ Esteponaan noin 70 km.

Hyvä tietää: Primera Air 

***

Lento+hotelli-omatoimimatka Helsingistä Costa del Solille

Tähän kohteeseen voit varata lyhyempiä tai vaikkapa vähän pidempiä lomamatkoja - juuri itsellesi sopivan lomapaketin. Matkavekan lento+hotelli-matka koostuu Helsingistä lähtevistä reittilennoista ja valitsemastasi majoituksesta. Matkan hintaan sisältyy myös 1 x kirjattu matkatavara/aikuinen. Lento+hotelli matkapaketit eivät sisällä Matkavekan opaspalveluita tai kuljetuspalveluita kohteessa. Lento+hotelli matkapaketin hinta maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä ja matkaan sovelletaan Matkavekan lisä-ja erityisehtoja.