Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
 • Lomat Costa del Solille Matkavekasta

  Costa del Sol

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Costa del Sol.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Costa del Solin alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä > 

Monipuolinen Costa del Sol

Kansainvälinen Costa del Sol eteläisen Espanjan Andalusiassa, Málagan maineikkaassa maakunnassa tunnetaan leudon lempeästä ilmastosta sekä ainaisesta auringonpaisteesta. Suomalaisten sydämissä tämä legendaarinen lomakohde on ollut jo pitkään ja monilla onkin tarve palata Aurinkorannikolle mahdollisimman usein, ja onhan tänne asettautunut suomalaisia ihan pysyvästikin.

Aurinkorannikon noin 150 kilometrin mittaisen rantakaistaleen lomakaupungit tarjoavat upeita maisemia, ihastuttavia ruokaelämyksiä, rikkaan kulttuurihistorian sekä tietysti mahtavia hiekkarantoja.

Haluatko yhdistää rantaloman ja liikunnalliset harrastukset samaan lomamatkaan? Costa del Sol on sinun kohteesi. Täältä löydät erinomaiset puitteet pyöräilyyn, ratsastamiseen ja esimerkiksi tenniksen pelaamiseen. Mutta ennen kaikkea alue on oiva golffareille. Aurinkorannikolta löytyy nimittäin kymmeniä tasokkaita golfkenttiä. Itse asiassa kenttiä on niin paljon, että monet kutsuvat Aurinkorannikkoa nimellä Golfrannikko.

Costa del Solilla sinun ei tarvitse jäädä vain omaan kohteeseesi. Tie vie sinut vaikkapa vuokra-autolla kätevästi alueen kuvauksellisiin pikkukyliin tai viehättävien kaupunkien elämysten pariin. Jos paikallinen, aavistuksen vilkas liikennekulttuuri ei innosta ratin taakse, lohduttaa tieto, että Costa del Solilla on loistava joukkoliikenne; junat ja bussit vievät sinut kaupungista toiseen helposti ja nopeasti.

Koe viehättävä Costa del Sol

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Costa del Solin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Costa del Solille

Suorat lennot Costa del Solille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Lomakohteemme Costa del Solilla

Helppoa lomaa Fuengirolassa.
Mijas on yksi Andalusian valkoisista kylistä.
Perinteikäs lomakaupunki Aurinkorannikolla.
Räätälöi oma lomamatka Costa del Solille.
Sisartaan Torremolinosta rauhallisempi.
Hienostunut ja kansainvälinen.

Hotellit

Kartta

Varaa matkasi Costa del Solille!

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Joustava lomapaketti: lento+hotelli

 • Valitse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Valmismatkan turva
 • Valikoidut hotellit ja hyvät sijainnit
 • Yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Hinnat ovat dynaamisia ja voivat muuttua. Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla.

 

 

 

 

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 4
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22

Retket Costa del Sol

Gibraltar

Espanjan Aurinkorannikolta voit piipahtaa Isossa-Britanniassakin! Gibraltarin historia on pitkä ja vaiherikas sen sijainnista johtuen, sillä salmi erottaa Euroopan Afrikasta ja niemi Välimeren Atlantista. Britit valloittivat Gibraltarin vuonna 1704. Niemenkärki tunnetaan korkeasta kalliostaan, jolla asustaa apinoita ja jonka päältä hyvällä säällä näkee kaksi maanosaa. Gibraltar on myös suosittu ostosretkien kohde verovapautensa ansiosta. 

Lomamatkojen opas kertoo Gibraltarin asiat bussissa menomatkalla, sillä paikan päällä minibusseilla tehtävä kierros on englanninkielinen. Oppaamme on mukana kierroksella ja vaihtaa välillä bussia, joten häneltä voi vielä tarkistella tietoja ja kysellä lisää mitä mieleen tulee. Retken voi varata kohteessa suoraan oppaalta!

Cordoba

Cordoba on historiallisesti merkittävä kaupunki Andaluciassa, Cordoban maakunnassa ja se sijaitsee noin 160 kilometriä Malagasta pohjoiseen. Roomalaiset perustivat kaupungin 152 eKr, roomalaisten ajalta keskustassa on upea Guadalquivir-joen ylittävä 331 metriä pitkä silta, Puente Romano. Erityisesti keskiajalla arabien valtakaudella Cordoba oli merkittävä eurooppalaisen taiteen ja sivistyksen keskus. Kaupungissa vaikuttivat muunmuassa oppineet Maimonides ja Averroës. 

Cordoban tärkein nähtävyys on La Mezquita, joka on yksi maailman kauneimmista arabilaisista monumenteista. Se rakennettiin 700 – 900 luvuilla moskeijaksi, joka muutettiin kirkoksi kristittyjen noustua valtaan vuonna 1236. Se olisi maailman kolmanneksi suurin moskeija, ellei siitä olisi tehty kristillistä kirkkoa. Paikka on siitä harvinainen, että se on pyhä sekä muslimeille että kristityille.
Toinen tärkeä nähtävyys on Alcazar de los Reyes Christianos, kuninkaallinen palatsi ja erityisesti sen upeat puutarhat. Cordoban vanha kaupunki on UNESCO:n maailmanperintökohde ja siellä on lukuisia nähtävyyksiä eri aikakausilta. Siellä sijaitsee La Juderia, vanha juutalaiskortteli. La Juderiassa sijaitsee Espanjan ainoa säilynyt synagoga.


Kokopäiväretkeen sisältyy opastettu vierailu upeassa La Mezquitassa ja kiertokävely La Juderiassa paikallisen oppaan kanssa. Näemme myös La Juderiassa olevan synagogan. Cordoban keskustassa on omaa aikaa nauttia kaupungin tunnelmasta ja tutustua vielä omin päin hienoihin nähtävyyksiin sekä lounastaa.


Huomioi sopiva vaatetus ja hyvät kengät kävelyä varten. Retki varataan kohteessa Matkavekan oppaalta.

Ronda

Kaunis historiallinen Ronda sijaitsee vuoriston sydämessä ja kaupungin halkaisee luuluisa Tajo-rotko, jonka ylittää Puente Nuevo silta. Ronda hurmaa kauneudellaan, historialla ja upeilla maisemilla. Kaupungissa on useita museoita ja retken hintaan sisältyy vierailu härkätaisteluareenalla ja -museossa sekä viinimuseossa. Hyvät kengät jalkaan.

Hinta: 40 € ja 30 € lapset 2- 12 vuotiaat

Kansainvälisten retkien aikataulut ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Caminito del Rey

Caminito del Rey-vaellusreitti avattiin 2015 ja on yksi suosituimpia ja upeimpia vaellusreittejä maailmassa. Jos haet luontoelämyksiä, tässä on ainutlaatuinen mahdollisuus kulkea Gaitanin rotkon läpi huikean korkealla kulkevia puusiltoja pitkin ja nauttia osassa reittiä metsämaisemista. Reitti on reilun 7km pituinen ja tämän lisäksi retkeen kuuluu bussikuljetus ja aamiainen matkan varrella. Huomio että retkelle vain rajoitetusti paikkoja.

Hinta: 36 €/hlö

Kansainvälisten retkien aikataulut ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Sevilla

Sevilla on Andalusian pääkaupunki ja yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista. Retkellä tutustutaan paikallisoppaan mukana maailman kolmanneksi suurimpaan katedraaliin ja juutalaiskortteliin sekä Espanja-aukioon. (Lounas lisämaksullinen 15 euroa).

Hinta: 50 € ja 37,50 € 4-10 vuotiailta lapsilta

Kansainvälisten retkien aikataulutja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Tanger, Marokko

Hieno tilaisuus piipahtaa Afrikan puolella ja kokea erilaisen maanosan kulttuuria ja eksotiikkaa! Marokkolainen lounas sisältyy retken hintaan. PASSI MUKAAN!

Hinta: 71 €//hlö ja 58 € 4-10 vuotiailta lapsilta

Kansainvälisten retkien aikataulut ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta