Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa lomasi Esteponassa, Costa del Solilla | Matkavekka

    Estepona

Estepona - Costa del Sol

Estepona – yksi espanjalaisten omista suosikeista

Marbellan ja Gibraltarin välisellä rannikolla, Marbellasta noin 25 kilometrin päässä on espanjalaisväritteinen Esteponan kaupunki. Estepona on yksi Costa del Solin alueista, joita eivät niinkään kansoita turistit. Täällä lomailevat ennen muuta espanjalaiset itse. Sitä voidaan pitää takeena aitoudesta. Esteponassa kalastus on edelleen toimiva elinkeino, mutta kaupungin eteläosan lukuisat golfkentät, hyvätasoiset hotellit ja hienot hiekkarannat houkuttelevat paikalle myös matkailijoita. Kaupungin sijainti hiekkarannan ja jopa 1500 metriin kohoavan Sierra Bermejan vuoriston välissä luo lomalle kauniit kulissit.

Viehättävä ja omaperäinen lomakohde

Estepona hurmaa! Täällä vallitsevat hiljaisuus, rauha ja kauneus. Vaikka kaupunki on yksi rannikon suurimmista, se on säilyttänyt alkuperäisen viehätysvoimansa. Erityisesti sataman tuntumassa on monia hienoja kahviloita, joissa voi nauttia lomastaan täysin siemauksin. Ei myöskään sovi unohtaa kaupungin lukuisia hyviä ravintoloita ja kauppoja.

Kodikas ja aidon espanjalainen Estepona

Estepona on Costa del Solin helmi, rauhallinen ja kaunis kaupunki. Matkailijoita on vähemmän kuin paikallisia asukkaita ja matkailijoistakin suurin osa on espanjalaisia. Huvivenesataman laidalla on mukava istuskella katselemassa upeita purjeveneitä ja vaikkapa nauttia kunnon kala-ateria. Satama on keskeinen paikka iltamyöhään, jolloin ravintolat ja baarit täyttyvät iloisista seurueista. Satama-alueen lähellä on nykyisin tapahtumien järjestyspaikkana toimiva härkätaisteluareena, jonka yhteydessä on muutama pieni museo. Venesataman itäpuolella levittäytyy kaupungin keskusta ja sitä reunustaa koko matkalta hienohiekkainen ranta.

Hurmaava vanhakaupunki

Esteponan valttikortti on sen viehättävä vanhakaupunki. Kukkasin koristelluilla kävelykaduilla ja aukioilla voit pysähtyä johonkin lukuisista tapasbaareista tai loistavista ravintoloista, jotka tarjoilevat makuja maailmalta sekä perinteisiä andalusialaisia kalaruokia. Plaza de los Flores eli Kukkien aukio on suosittu kahvittelupaikka, jossa jo aamuvarhain käy äänekäs puheensorina. Kun kirkot, museot ja vanhan linnan muurit on kierretty, on mukava levähtää puistossa puiden varjossa kuunnellen suihkulähteen solinaa.

Esteponan rannat

Esteponan rannikolla on lukuisia suosittuja rantoja, yksi niistä on keskustassa sijaitseva La Rada. Se alkaa kaupungin satamasta ja kulkee koko kaupungin pituudelta. Alueen ulkoreunalla pienessä lahdenpoukamassa sijaitsee El Cristo Beach, joka on erinomainen valinta lapsiperheille. Kummallakin rannalla on runsaasti ravintoloita ja kahviloita, joihin voi vetäytyä hetkeksi suojaan paahteelta.

Golfkentät lähellä

Jos haluat yhdistää lomaasi golfia, Estepona on loistava valinta. Hyvätasoisia kenttiä on aivan kaupungin tuntumassa ja ne ovat todella suosittuja.

 

Tietoa kohteesta Costa del Sol

Costa del Sol

Suosittu Aurinkorannikko Costa del Sol Espanjassa.

Lue lisää täältä >

 

Sää Costa del Sol

Katso Costa del Solin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Estepona

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse