Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Lomamatka Malagaan Matkavekasta

    Malaga

Tietoa kohteesta Malaga

Matkat kohteeseen Malaga

Luonto on loihtinut Malagalle kauniit kulissit ja viime vuosien panostus kaupungin yleiseen viihtyvyyteen ja palvelutarjontaan on nostanut sen Espanjan suosituimpien kaupunkikohteiden joukkoon. Nyt on trendikästä matkustaa Malagaan!

Malagan nähtävyydet

Malagan kiinnostavin kaupunginosa on meren äärelle levittäytyvä kompakti vanhakaupunki, jossa kaikki tärkeimmät paikat ovat kävelyetäisyydellä toisistaan. Sataman kupeessa, kukkuloiden päällä ovat maurien aikoinaan rakentamat upeat linnakkeet, Alcabaza ja Gibralfaro, joita kannattaa kivuta katsomaan ja samalla nauttia huikeista näkymistä merelle ja alas kaupunkiin. Shoppailijoille Malaga tarjoaa muodin viimeiset oikut sekä perinteiset kaupat, kauppahallit ja kukkatorit. Museofriikeille kaupunki on runsaudensarvi. Kävelyretkien lomaan löytyy viehättäviä aukioita terasseineen ja vehreitä puistoja penkkeineen, joissa voi pysähtyä lepuuttamaan ja seuraamaan eloisaa elämänmenoa. Vanhakaupunki on myös paikallisten suosimaa aluetta.

Malagan kulttuuritarjonta

Taidetta ei Malagasta puhuttaessa voi ohittaa, onhan tämä Picasson syntymäkaupunki. Syntymäkoti on museoitu ja taiteilijan tuotantoon voi tutustua Picasso-museossa. 2000-luvulla avattuja museoita ovat mm. Nykytaiteen museo CAC ja pääasiassa espanjalaista nykymaalausta esittelevä Carmen Thyssen sekä aivan äskettäin avatut Centre Pompidou ja Pietarin Venäläisen museon Malagan-osasto.

Rantalomaa Malagassa

Kaupunkilomaan voi yhdistää mainiosti myös rantapäiviä, sillä sataman laidalta alkaa pitkä hiekkaranta ja läheisiin rantalomakohteisiin kuten Torremolinokseen ja Fuengirolaan pääsee kätevästi paikallisjunalla. Lomaan voi toki yhdistää muitakin kaupunkeja, rautatie vie vaikka Madridiin saakka. Luonnonystävien kohteita ovat kasvitieteellinen puutarha kaupungin pohjoispuolella ja Montes de Malagan luonnonpuisto patikkareitteineen ylhäällä vuorilla.

Malaga on ns. omatoimikohde. Lentokentältä kaupunkiin kulkee busseja ja taksi maksaa noin 20 euroa. Matkavekan opaspalvelut saat puhelimitse. Retkipysäkkimme ovat joko Torremolinoksessa tai Fuengirolassa. 

Tietoa kohteesta Costa del Sol

Tutustu lomakohteeseen

Suosittu Aurinkorannikko Costa del Sol.

Lue lisää täältä >

 

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Costa del Solin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Malaga /Costa del Sol

Matkavekan lomapaketit Costa del Solille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Malaga kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse