Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Mijas

    Mijas

Mijas - Costa del Sol

Mijas - Valkoinen kaupunki

Mijas on helmi Espanjan aurinkorannikolla. Maailmankuulu valkoinen kaupunki on voittanut lukuisia palkintoja. Upea miljöö antaa oman säväyksensä lomanviettoon, sillä kylän talot on kalkittu andalusialaiseen tapaan valkoisiksi. Kaukaa mereltä Mijas erottuu vuorenrinteellä isona valkoisena alueena yhtenäisen värityksensä ansiosta. Kapeilla kujilla kävellessä voi aistia aidon välimerellisen tunnelman. Täällä on paitsi kaunista, myös rauhallista.

Upeat maisemat

Koska Mijas sijaitsee suhteellisen korkealla, tarjoaa se upeat näkymät itse kaupunkiin, merelle ja vuorenrinteille. Päiväsaikaan kylässä saattaa vierailla ajoittain paljonkin turisteja, mutta iltaisin se on rauhan tyyssija. 

Costa del Solin elämykset

Idyllinen Mijas on elämys jo itsessään, mutta Costa del Solin alueella on paljon muutakin. Jos vuokraat auton tai osallistut retkillemme, huomaat, kuinka paljon Andalusialla on tarjottavanaan. Nauti maisemista rannikolla, koe Málagan ja Sevillan suurkaupunkien syke tai Alhambran upea arabialainen palatsi. Costa del Sol ympäristöineen on varsinainen runsaudensarvi.

 

 

Video Mijaksesta

Tietoa kohteesta Costa del Sol

Costa del Sol

Suosittu Aurinkorannikko Costa del Sol Espanjassa.

Lue lisää täältä >

 

Sää Costa del Sol

Katso Costa del Solin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Mijas

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse