Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Mijas

    Mijas

Tietoa Mijaksesta

Mijas - Valkoinen kaupunki

Mijas on helmi Espanjan aurinkorannikolla. Maailmankuulu valkoinen kaupunki on voittanut lukuisia palkintoja. Upea miljöö antaa oman säväyksensä lomanviettoon, sillä kylän talot on kalkittu andalusialaiseen tapaan valkoisiksi. Kaukaa mereltä Mijas erottuu vuorenrinteellä isona valkoisena alueena yhtenäisen värityksensä ansiosta. Kapeilla kujilla kävellessä voi aistia aidon välimerellisen tunnelman. Täällä on paitsi kaunista, myös rauhallista.

Upeat maisemat

Koska Mijas sijaitsee suhteellisen korkealla, tarjoaa se upeat näkymät itse kaupunkiin, merelle ja vuorenrinteille. Päiväsaikaan kylässä saattaa vierailla ajoittain paljonkin turisteja, mutta iltaisin se on rauhan tyyssija. 

Costa del Solin elämykset

Idyllinen Mijas on elämys jo itsessään, mutta Costa del Solin alueella on paljon muutakin. Jos vuokraat auton tai osallistut retkillemme, huomaat, kuinka paljon Andalusialla on tarjottavanaan. Nauti maisemista rannikolla, koe Málagan ja Sevillan suurkaupunkien syke tai Alhambran upea arabialainen palatsi. Costa del Sol ympäristöineen on varsinainen runsaudensarvi.

Matka Malagan lentokentältä ensimmäiseen hotelliin Mijasissa kestää noin 25 minuuttia. 

Mijas on ohjelmassamme ns. omatoimikohteena: Opaspalvelut tarjoamme puhelimitse sekä lentokenttäkuljetukset ilman suomenkielistä opasta. Matkavekan kohdehenkilökuntaan saat tarvittaessa yhteyden puhelimitse.

 

Video Mijaksesta

Tietoa kohteesta Costa del Sol

Tutustu lomakohteeseen

Suosittu Aurinkorannikko Costa del Sol.

Lue lisää täältä >

 

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Costa del Solin sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lomalennot Malaga /Costa del Sol

Matkavekan lomapaketit Costa del Solille usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse