Estival Eldorado Resort

4
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellin tiedot

  • All inclusive
  • Ilmastointi
  • Lastenallas
  • Ravintola
  • Uima-allas

Estival Eldorado Resort sijaitsee rauhallisessa paikassa meren tuntumassa Costa Doradan rannalla, lähellä Salouta. Iso hotellialue tarjoaa monipuoliset lomapalvelut, ja rantakin on ainoastaan 300 metrin päässä.

Yleiset tilat ja palvelut

Uusittu hotelli tarjoaa suuren määrän aktiviteettimahdollisuuksia koko perheelle. Kolmen ulkouima-altaan ja vesiliukumäen lisäksi hotellista löytyy myös sisäallas. Yksi uima-altaista on tarkoitettu vain aikuisille. Uimisen ja auringonoton ohella hotellialueella voit harrastaa mm. lentopalloa, petankkia, pöytätennistä, tennistä, squashia tai vierailla hotellin kuntosalilla. Kauneushoitolassa voit hemmotella itseäsi tai rentoutua spa-tiloissa. Osa palveluista on lisämaksullisia. Nälkä ei täällä pääse yllättämään, sillä hotellissa on useampikin ravintola: buffet, a la carte, snackbaari, rantabaari ja sportbaari sekä allasbaari vain aikuisille. Lapsille kansainvälinen lastenkerho, iltaisin musiikki- ja viihdeohjelmaa (sesonkiaikoina, tarkista ohjelma hotellista). Polkupyöriä vuokrataan.

Huoneet

Hotellin huoneet ovat parvekkeellisia, ja ne ovat varustettu perusmukavuuksin (kylpyhuone, tv, tallelokero, ilmastointi / lämmitys, WiFi).

Baari Kyllä
Etäisyys keskustaan 9 km
Etäisyys rannalle 300 m
Hissi Kyllä
Huoneita 346
Kerroksia 4
Ravintola Kyllä
Talletus Kyllä
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
WiFi Kyllä

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse