Hotelli PortAventura

4
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Hotellin tiedot

  • Ilmastointi
  • Lastenallas
  • Ravintola
  • Uima-allas
  • WiFi

Hotelli PortAventura on rakennettu charmantin välimerellisen kylän tyyliin. Hotellin asukkaille on vapaa sisäänpääsy huvipuisto PortAventura Parkiin ja alennettu hinta vesipuisto PortAventura Worldin sekä Ferrari Worldiin. Koko perheen lomaa ei voisi paremmin viettää!

Yleiset tilat ja palvelut
Hotellissa on useita ruokailupaikkoja ja kahviloita, joista valita. Buffetravintolassa tarjoillaan perinteisiä Välimeren keittiön antimia, mutta voit valita myös a la carte -ravintolan. Vauhdikkaan huvipuistopäivän jälkeen täällä kelpaa rauhoittua hyvän ruoan ja viinin ääreen. Suuri ja kaunis, palmujen reunustama allasalue houkuttelee uimaan. Lapsille löytyy oma allas. Golfin pelaajat voivat käyttää tilaisuutta hyväkseen ja pelata kierroksen Lumine Mediterránea Beach & Golf -kentällä.

Huvipuisto PortAventura

PortAventura koostuu viidestä erilaisesta maailmasta: Välimeri, Polynesia, Meksiko, Kiina ja Villi Länsi. Jokaisessa maan arkkitehtuuri, ruoka, esitykset ja huvitukset ovat omanlaisensa. Jännittävät huvipuistolaitteet, hienot esitykset ja paraatit sekä sirkusryhmä Cirque du Soleil'n taianomaiset showt ihastuttavat koko perhettä. Vauhtia löytyy myös perinteisistä karuselleista, kahdeksan silmukan vuoristoradasta ja valtavasta vapaapudotuksesta. Pienemmille lapsille on sopivia aktiviteetteja sekä hauskoja Muppet-hahmoja.

Allaspyyhkeet Lisämaksusta
Etäisyys keskustaan 1,3 km
Etäisyys rannalle 1,4 km
Hissi Kyllä
Huoneita 500
Kuntosali Kyllä
Lastenallas Kyllä
Minibar Kyllä
Ravintola Kyllä
Snack bar Kyllä
Talletus Kyllä
Terveyskylpylä Lisämaksusta
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
Vastaanotto Kyllä
WiFi Kyllä

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse