Määrittelemätön majoitus Costa Dorada

0
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Matkan tiedot

Määrittelemätön majoitus sopii niille, joilla ei ole majoituksen suhteen taso- tai erityisvaatimuksia. Majoitus voi olla hotelli, huoneistohotelli, lomahuoneisto, pensionaatti tai vastaava, ja se voi sijaita myös ilmoitetun matkakohteen ulkopuolella. Kohdemaan lentoasemalla saat oppaaltamme hotellin tiedot. Sekä lomakohde että majoituspaikka voivat vaihtua kesken loman useammankin kerran, jopa lyhyellä varoitusajalla. Siirtyminen hotellien välillä ei sisälly matkan hintaan.


Matkan hintaan sisältyy 
- edestakaiset lentomatkat 
- lentoyhtiön sallima määrä matkatavaraa
- majoitus, jonka nimi ja sijainti selviävät kohdemaan lentokentälle saavuttaessa.

Matkan hintaan ei sisälly 
- Matkan hintaan ei sisälly kuljetusta lentokentältä hotelliin ja takaisin. Se on varattavissa lisämaksusta etukäteen matkavarauksen yhteydessä.
- Ateriat lennoille. 
- Majoituspaikassa ei aterioita.

Opaspalvelumme ovat rajoitetut. Oppaiden palvelupuhelin on avoinna päivittäin ja järjestämillemme lisämaksullisille retkille voi osallistua, mikäli saapuu jollekin normaaleista retkipysäkeistämme. 

Yleistä

Määrittelemätöntä majoitusta ei ole esitelty esitteessämme tai internetsivuillamme normaaliin tapaan, majoitus selviää vasta paikan päällä. Majoitus on normaalisti tasoltaan hyvin vaatimaton eikä palveluja kuten ilmastointia, tallelokeroa, uima-allasta tai siivousta voida taata. Kahden hengen vuoteena voi olla kapeahko parivuode. Majoituksessa on pääsääntöisesti oma suihku ja wc, mutta mikäli majoituksenne osuu suurempaan huoneistoon toisen seurueen kanssa, suihku ja wc saattavat tällöin olla yhteiskäytössä eikä huoneiden välillä välttämättä ole lukitusmahdollisuutta. Toinen seurue voi edustaa myös muuta kansallisuutta kuin suomea.

Ympäristössä saattaa olla häiriötekijöitä kuten vilkas liikenne ja yöelämä, mutta majoitus voi myös sijaita loma-alueiden palveluiden ulkopuolella. Monet edulliset majoitukset ovat etenkin nuorten suosiossa.

Huom!

Majoituksen suhteen emme voi ottaa vastaan toivomuksia. Esimerkiksi jos seurue varaa yhdessä matkan, emme voi taata huoneita samasta lomakohteesta tai hotellista. Kaikille, joilla on erityistoivomuksia matkan suhteen, suosittelemme tutustumista nimeltä mainittuihin hotelleihimme.

Jaa tämä sivu sähköpostitse