Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • Lomamatkojen Fuerteventura

    Fuerteventura

ainutlaatuinen Fuerteventura

Fuerteventura on säilyttänyt alkuperäisyytensä ja rauhallisen lomapaikan maineensa matkailijavirroista huolimatta. Saari tarjoaa satumaisia, vaaleahiekkaisia rantoja, jotka houkuttelevat niin auringonpalvojia kuin liikunnallisiakin lomailijoita – tilaa on kaikille.

Fuerteventura on Kanarian asutuista saarista vanhin ja omaleimaisin. Hallinnollisesti kuulutaan Espanjaan, mutta Afrikka on vain noin sadan kilometrin päässä! Saharasta tuulten mukana kulkeutuva hiekka on muovannut saaren pohjoiskärkeen laajan ja upean dyynialueen sekä etelärannikolle pitkiä hienohiekkaisia rantoja. Maaperältään saari on aavikkomainen. Pinta-alaltaan se on Kanariansaarista toiseksi suurin, mutta myös matalin ja hyvin harvaanasuttu. Korkein huippu kohoaa noin 800 metriä merenpinnan yläpuolelle. Aiemmin tavattiin sanoa, että saarella asuu enemmän vuohia kuin ihmisiä. Matkailu on kuitenkin vuosien saatossa lisääntynyt ja on nyt elinkeinoista tärkein, kalastus on pitänyt pintansa matkailun ohella.

Fuerteventuran pääkaupungissa Puerto del Rosariossa on hyvät ostosmahdollisuudet ja mukavia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi istuskella seuraamassa paikallista kaupunkitunnelmaa. Fuerteventuraa on helppo kiertää vuokra-autolla, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikennettä on vähän. Maisemat ovat rauhoittavia, jopa eksoottisia, ja keidasmaisen pikkukylän löytyminen keskeltä erämaamaisemaa on elämys.

Kohteet ja lähdöt

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lentoyhtiö: Primera Air

Lähtöpäivät 2017

Maanantailento

Pori 20.2.
Jyväskylä 27.2.
Kuopio 6.3.
Savonlinna 13.3.
Kokkola-Pietarsaari 20.3.
Joensuu 27.3.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)

Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää:  Primera Air

 

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto

  • 7