Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Caleta de Fuste - Matkavekka

    Caleta de Fuste

Caleta de Fuste - Fuerteventura

Lomakohteena Caleta de Fuste

Caleta de Fuste on viihtyisä lomakylä ja oivallinen lomapaikka esimerkiksi golf- ja perheloman viettoon. Caleta de Fustea kutsutaan myös Costa Caletaksi ja sataman vanhasta linnoituksesta johtuen myös El Castilloksi. Caleta tarkoittaa lahdenpoukamaa ja alkuperäinen loma-alue muodostuikin suojaisan poukaman ympärille, jonne tuotiin kullanruskeaa hiekkaa ranta-aktiviteetteja varten. Ydinkeskustan ulkopuolella on laguunirantoja, huvila-alueita, tasokkaita hotelleja ja kaksi golfkenttää, joten täällä onnistuu niin rento rantaloma kuin vauhdikas aktiiviloma.

Rantalomaa ja vesiurheilua Caleta de Fustessa

Castillon hienohiekkainen ja loivasti syvenevä ranta soveltuu kaikenikäisten lomalaisten rantaelämän viettoon. Pitkä muuri suojaa rantaa tuulelta ja vesi on tyyntä pienvenesataman poukamassa. Rannalla on myös mainiot vesiurheilumahdollisuudet ja sukelluskouluja. Koko perheelle sopivaa hupia on satamassa kiertely ja laituriin kiinnitettyjen upeiden veneiden ihastelu.

Fuerteventuran retkikohteet

Caleta de Fusten sijainti keskellä saaren itärannikkoa on ihanteellinen; minnekään ei ole pitkä matka. Täältä on helppo piipahtaa esimerkiksi saaren pääkaupungissa Puerto del Rosariossa paikallisen elämän parissa, Corralejon hiekkadyyneillä tai sisämaan pikkukylissä. Vuokraamalla auton pääset kiertelemään saarta kuten haluat.

 

Tietoa kohteesta Fuerteventura

Fuerteventura

Kanariansaarten aurinkoinen lomakohde Fuerteventura. 

Lue lisää täältä > 

Sää Fuerteventura

Katso Fuerteventura sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Caleta de Fuste

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse