Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Caleta de Fuste - Lomamatkat

    Caleta de Fuste

viihtyisä Caleta de Fuste

Caleta de Fuste on viihtyisä lomakylä ja oivallinen lomapaikka esimerkiksi golf- ja perheloman viettoon. Sijainti keskellä itärannikkoa on ihanteellinen; minnekään ei ole pitkä matka. Täältä on helppo piipahtaa esimerkiksi saaren pääkaupungissa paikallisen elämän parissa.

Caleta de Fustea kutsutaan myös Costa Caletaksi ja sataman vanhasta linnoituksesta johtuen myös El Castilloksi. Caleta tarkoittaa lahdenpoukamaa ja alkuperäinen loma-alue muodostuikin suojaisan poukaman ympärille, jonne tuotiin kullanruskeaa hiekkaa ranta-aktiviteetteja varten. Ydinkeskustan ulkopuolella on laguunirantoja, huvila-alueita, tasokkaita hotelleja ja kaksi golfkenttää.

Huom. Caleta de Fusten rannalla tehdään kunnostustöitä, joiden on arvioitu valmistuvan  talven 2016-17 aikana. Osa rannasta on käytettävissä normaalisti, mutta vesiurheilumahdollisuuksia ei ole. Aurinkotuoleja ja -varjoja on vuokrattavana avoinna olevalla ranta-alueella.

Lue lisää kohdeoppaasta

Retket

Kansainvälisiä retkiä

Fuerteventuralla on mahdollisuus seikkailla kansainvälisessä seurassa niin maalla kuin merellä, mm. laivaretkiä tehdään kaikista kohteistamme.   

Oasis Park. Eläin- ja kasvipuisto, jossa viihtyvät kaikki. Alligaattorit, liskot, haukat, kotkat ja papukaijat hauskuuttavat omilla ohjelmanumeroillaan, merileijonat jo pelkällä olemassaolollaan. Hinta 33 €, lapset 19,50 € (3-11 v) ja yli 60 v henkilökortin esittämällä 28 €. Lisämaksusta mm. kamelisafari. Puisto sijaitsee saaren eteläosassa, vähän vajaat 30 km Jandiasta ja noin 50 km Caleta de Fustesta.

Volcano Express (Lanzarote). Retki Corralejon satamasta naapurisaarelle. Käynti Timanfayan kansallispuistossa ja El Golfon laguunilla sekä Aloe Vera -museossa ja La Gerian viinitilalla. Hinta Corralejosta 49 €, lapset 27 € (3-11 v). Hinta Caleta de Fustesta sisältäen edestakaisen kuljetuksen satamaan 53 €, lapset 30 € (3-11 v).

Jeeppisafari. Vauhdikas päivä saaren eteläosan upeissa maisemissa. Ehdoton retkivaruste on kamera! Hinta 59 €, lapset 43 € (4-11 v) sis. lounaan. Myös puolen päivän kestävä safari Cofeten kylään ja rannalle (ilman lounasta), hinta 38 € /19 €.

Obycat Experience. Neljän tunnin katamaraaniajelu Caleta de Fusten satamasta etelän suuntaan Pozo Negron edustalle. Hinta 49 €, lapset 25 € sis. lounaan.

• Muita meriretkiä. Corralejosta järjestetään laivaretkiä läheiselle Los Lobosin saarelle (hinta 50 € /25 €) ja Lanzaroten edustalle (59 € /39 €). Jandiasta katamaraaniretki (hinta 55 € /28 € sis. kuljetuksen Morro Jablen satamaan) sekä koko perheen meriseikkailu merirosvolaivalla (hinta 52 € /26 €). Kaikkiin hintoihin sisältyy lounas.

Retket varataan ja maksetaan käteisellä kohteessa.

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lentoyhtiö: Primera Air

Lähtöpäivät 2017

Maanantailento

Pori 20.2.
Jyväskylä 27.2.
Kuopio 6.3.
Savonlinna 13.3.
Kokkola-Pietarsaari 20.3.
Joensuu 27.3.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)

Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää:  Primera Air

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse