Golfpaketti - Broncemar Beach

3
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat

Matkan tiedot

  • Golfhotelli
  • Lastenallas
  • Ravintola
  • Uima-allas

Golfpaketti
Golfpakettiin kuuluu 3 kierrosta Fuerteventura Golf Clubin ja Salinas Golf Clubin kentillä sekä bagikuljetukset meno-/paluulennoilla. Lisäksi voit ostaa lisäkierroksia näiltä kentiltä sekä Jandia Golf Clubin kentältä.

Hotelli
Kylätyyliin rakennettu Broncemar Beach on mukava lomavalinta kaikenikäisille. 

Sijainti
Sijainti keskeisellä paikalla, ympäristössä mm. hyviä ravintoloita ja raha-automaatti.

Yleiset tilat ja palvelut
Vastaanottoaulassa internetpiste ja Wi-Fi (yhteydet maksullisia). Allasalueella on kaksi aikuisten uima-allasta ja lastenallas sekä snackbaari; toinen isoista altaista on keskitalvella lämmitetty. Buffetravintola, jossa teemailtoja. Iltaisin avoinna oleva pubi, jossa TV. Supermarket, matkamuistomyymälä ja itsepalvelupesula. Viisi biljardipöytää ja peliautomaatteja. Tenniskenttä (välineitä vuokrataan, ei iltavalaistusta). Hotellin järjestämää aktiviteetti- ja viihdeohjelmaa.

Huoneistot
Huoneistoissa on puhelin, kolikoilla toimiva satelliitti-TV, maksullinen tallelokero, maksullinen Wi-Fi, keittonurkkaus (jääkaappi, sähkölevyt, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin), suihku ja kylpyamme. Yläkerran huoneistoihin on rappusia. Terassi voi olla ns. yhteisterassi naapurihuoneistojen kanssa. Laattalattiat. Siivous 4 kertaa viikossa.

Puolihoito
Ateriat noutopöydistä. Juhlaillalliset 25.12. ja 31.12.

All inclusive
Ateriat, välipalat ja paikalliset juomat buffetravintolassa ja baareissa rajoitettuina aikoina. Juhlaillalliset 25.12. ja 31.12.

Calle Ajicán nº 4, 35610 Caleta de Fuste, Antigua, Fuerteventura
Puhelin +34 928 163 933
http://www.broncemar-beach.com

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse