Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • Corralejo

Corralejo – dyynien tuntumassa

Corralejo tarjoaa matkailijalle perinteitä ja nykyaikaa. Kylän laidalta alkava laaja rauhoitettu dyynialue houkuttelee auringonpalvontaan, kun taas vanha keskusta kujineen ja viehättävine ravintoloineen on iltojen eloisa kokoontumispaikka. Corralejon iltaelämä on saaren nuorekkainta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tuovat paikalle runsaasti myös liikunnallisia lomailijoita. Corralejossa paikalliset ja matkailijat viettävät rauhaisaa rinnakkaineloa.

Pienestä kalastajakylästä saaren vilkkaimmaksi lomakohteeksi kasvaneen Corralejon sydän on edelleen vanha satama ympäristöineen – täältä matalien rakennusten ja kapeiden kujien sokkeloista löydät paikalliset palvelut sekä kanarialaisia herkkuja tarjoavat ravintolat ja tapasbaarit. Matkailun myötä kylä on laajentunut etelää ja dyynialuetta kohti ja nykyään sen ravintola- ja ostostarjonta on kansainvälistä luokkaa. Perimmäinen syy Corralejon suosioon on upea, luonnonpuiston muodostama dyynialue lyhyen matkan päässä keskustasta.

Mahdollisuudet vesiurheiluun ovat monipuoliset. Flag beach -ranta on oiva paikka surffaukselle ja satama-alueelta on mahdollisuus lähteä mm. snorklaus- tai sukellusmatkoille. Atlantin kirkkaat vedet tarjoavat erinomaisen näkymän vedenalaiseen maailmaan. Huimaa kyytiä veden päällä tarjoavat erilaiset vesiskootterit sekä banaaniveneet. Harrastusmahdollisuudet myös kuivalla maalla ovat mitä parhaimmat, aina minigolfista keilailuun. Loma-alueen ympäristöön järjestetään jeeppisafareita sekä mönkijäajeluita.

Corralejosta käsin on helppo bongata kaksi muutakin Kanariansaarta: Kuumaisemistaan ja taiteilija-arkkitehti César Manriquen luomuksista tunnettu Lanzarote on vain noin puolen tunnin laivamatkan päässä ja vuoroja on saarten välillä tiheästi. Mukava piknik- ja patikointikohde on aivan Corralejon edustalla sijaitseva pieni, asumaton Los Lobos, jossa on kiinnostava kraatterialue, kivetty retkireitti ja hieno hiekkaranta.

Corralejo on Lomamatkojen omatoimikohde Helsingin-lennoilla.

Retket

Kansainvälisiä retkiä

Fuerteventuralla on mahdollisuus seikkailla kansainvälisessä seurassa niin maalla kuin merellä, mm. laivaretkiä tehdään kaikista kohteistamme.   

Oasis Park. Eläin- ja kasvipuisto, jossa viihtyvät kaikki. Alligaattorit, liskot, haukat, kotkat ja papukaijat hauskuuttavat omilla ohjelmanumeroillaan, merileijonat jo pelkällä olemassaolollaan. Hinta 33 €, lapset 19,50 € (3-11 v) ja yli 60 v henkilökortin esittämällä 28 €. Lisämaksusta mm. kamelisafari. Puisto sijaitsee saaren eteläosassa, vähän vajaat 30 km Jandiasta ja noin 50 km Caleta de Fustesta.

Volcano Express (Lanzarote). Retki Corralejon satamasta naapurisaarelle. Käynti Timanfayan kansallispuistossa ja El Golfon laguunilla sekä Aloe Vera -museossa ja La Gerian viinitilalla. Hinta Corralejosta 49 €, lapset 27 € (3-11 v). Hinta Caleta de Fustesta sisältäen edestakaisen kuljetuksen satamaan 53 €, lapset 30 € (3-11 v).

Jeeppisafari. Vauhdikas päivä saaren eteläosan upeissa maisemissa. Ehdoton retkivaruste on kamera! Hinta 59 €, lapset 43 € (4-11 v) sis. lounaan. Myös puolen päivän kestävä safari Cofeten kylään ja rannalle (ilman lounasta), hinta 38 € /19 €.

Obycat Experience. Neljän tunnin katamaraaniajelu Caleta de Fusten satamasta etelän suuntaan Pozo Negron edustalle. Hinta 49 €, lapset 25 € sis. lounaan.

• Muita meriretkiä. Corralejosta järjestetään laivaretkiä läheiselle Los Lobosin saarelle (hinta 50 € /25 €) ja Lanzaroten edustalle (59 € /39 €). Jandiasta katamaraaniretki (hinta 55 € /28 € sis. kuljetuksen Morro Jablen satamaan) sekä koko perheen meriseikkailu merirosvolaivalla (hinta 52 € /26 €). Kaikkiin hintoihin sisältyy lounas.

Retket varataan ja maksetaan käteisellä kohteessa.

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lentoyhtiö: Primera Air

Lähtöpäivät 2017

Maanantailento

Pori 20.2.
Jyväskylä 27.2.
Kuopio 6.3.
Savonlinna 13.3.
Kokkola-Pietarsaari 20.3.
Joensuu 27.3.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)

Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää:  Primera Air

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse