Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Corralejo - Fuerteventura | Matkavekka

    Corralejo

Corralejo – Fuerteventura

Lomakohteena Corralejo

Corralejo Fuerteventuran  pohjoiskärjessä tarjoaa matkailijalle perinteitä ja nykyaikaa. Kylän laidalta alkava laaja rauhoitettu dyynialue houkuttelee rantalomailuun, kun taas vanha keskusta kujineen ja viehättävine ravintoloineen on iltojen eloisa kokoontumispaikka. Corralejon iltaelämä on saaren nuorekkainta ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet tuovat paikalle runsaasti myös liikunnallisia lomailijoita. Corralejossa paikalliset ja matkailijat viettävät rauhaisaa rinnakkaineloa. Kuumaisemien Lanzarote on vain puolen tunnin laivamatkan päässä, joten lomalla on helppo bongata kaksikin Kanariansaarta.

Corralejon paikallista tunnelmaa

Corralejo on kasvanut pienestä kalastajakylästä saaren vilkkaimmaksi lomakohteeksi, mutta sen sydän on edelleen vanha satama ympäristöineen. Matalien rakennusten ja kapeiden kujien sokkeloista löydät paikalliset palvelut sekä kanarialaisia herkkuja tarjoavat ravintolat ja tapasbaarit. Matkailun myötä kylä on laajentunut etelää ja dyynialuetta kohti ja nykyään sen ravintola- ja ostostarjonta on kansainvälistä luokkaa.

Corralejon upeat hiekkarannat

Perimmäinen syy Corralejon suosioon on upea, luonnonpuiston muodostama dyynialue lyhyen matkan päässä keskustasta. Mahdollisuudet vesiurheiluun ovat monipuoliset. Flag beach -ranta on oiva paikka surffaukselle ja satama-alueelta on mahdollisuus lähteä mm. snorklaus- tai sukellusmatkoille. Atlantin kirkkaat vedet tarjoavat erinomaisen näkymän vedenalaiseen maailmaan. Huimaa kyytiä veden päällä tarjoavat erilaiset vesiskootterit sekä banaaniveneet. Harrastusmahdollisuudet myös kuivalla maalla ovat mitä parhaimmat, aina minigolfista keilailuun. Loma-alueen ympäristöön järjestetään jeeppisafareita sekä mönkijäajeluita.

Corralejosta muille Kanariansaarille

Corralejosta käsin on helppo bongata kaksi muutakin Kanariansaarta: Kuumaisemistaan ja taiteilija-arkkitehti César Manriquen luomuksista tunnettu Lanzarote on vain noin puolen tunnin laivamatkan päässä ja vuoroja on saarten välillä tiheästi. Mukava piknik- ja patikointikohde on aivan Corralejon edustalla sijaitseva pieni, asumaton Los Lobos, jossa on kiinnostava kraatterialue, kivetty retkireitti ja hieno hiekkaranta.

Tietoa kohteesta Fuerteventura

Fuerteventura

Kanariansaarten aurinkoinen lomakohde Fuerteventura. 

Lue lisää täältä > 

Sää Fuerteventura

Katso Fuerteventura sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Corralejo

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse