Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • Costa Calma

    Costa Calma

Costa Calma - Fuerteventuran uusin kohde

Costa Calma on saaren parhaita rantalomakohteita. Täältä alkaa pitkä, jopa 30 km pitkä hiekkaranta, joka ulottuu lähes Jandiaan asti. Nimensä mukaisesti Costa Calma on rauhallinen rannikko, ja täällä nautit rentouttavasta ilmapiiristä ja rauhallisesta ilmapiiristä hyvissä hotelleissa - iltaelämän vilskettä haikaileva saattaa pettyä. Ota rennosti aurinkoa, kävele samettisen kultaista hiekkarantaa pitkin ja kastaudu kristallinkirkkaaseen veteen. Rannalla on aina tilaa! Voit ihailla myös purjelautailjoiden parhaimmistoa ja katsella heidän leikittelyään aalloissa. Se, mikä erottaa Costa Calman muista saaren lomapaikoista on maiseman vehreys. Kastelun ansiosta Costa Calmassa kasvaa suuria, eksoottisia palmuja, joiden varjoon on mukava hakeutua päivän kuumimpina tunteina.

Costa Calma on nuorimpia lomakohteita Fuerteventuralla. Huvielämää voi Costa Calmassa luonnehtia hiljaiseksi, ja se keskittyy lähinnä hotelleihin.  Leutoina iltoina voit nautiskella ravintoloiden ulkoterasseilla aidoista kanarialaisista ruokalajeista, kuten gazpachosta, munakkaista ja tapaksista. Suuremmissa hotelleissa pääsee toki halutessaan tanssin pyörteisiin.

Retket

Kansainvälisiä retkiä

Fuerteventuralla on mahdollisuus seikkailla kansainvälisessä seurassa niin maalla kuin merellä, mm. laivaretkiä tehdään kaikista kohteistamme.   

Oasis Park. Eläin- ja kasvipuisto, jossa viihtyvät kaikki. Alligaattorit, liskot, haukat, kotkat ja papukaijat hauskuuttavat omilla ohjelmanumeroillaan, merileijonat jo pelkällä olemassaolollaan. Hinta 33 €, lapset 19,50 € (3-11 v) ja yli 60 v henkilökortin esittämällä 28 €. Lisämaksusta mm. kamelisafari. Puisto sijaitsee saaren eteläosassa, vähän vajaat 30 km Jandiasta ja noin 50 km Caleta de Fustesta.

Volcano Express (Lanzarote). Retki Corralejon satamasta naapurisaarelle. Käynti Timanfayan kansallispuistossa ja El Golfon laguunilla sekä Aloe Vera -museossa ja La Gerian viinitilalla. Hinta Corralejosta 49 €, lapset 27 € (3-11 v). Hinta Caleta de Fustesta sisältäen edestakaisen kuljetuksen satamaan 53 €, lapset 30 € (3-11 v).

Jeeppisafari. Vauhdikas päivä saaren eteläosan upeissa maisemissa. Ehdoton retkivaruste on kamera! Hinta 59 €, lapset 43 € (4-11 v) sis. lounaan. Myös puolen päivän kestävä safari Cofeten kylään ja rannalle (ilman lounasta), hinta 38 € /19 €.

Obycat Experience. Neljän tunnin katamaraaniajelu Caleta de Fusten satamasta etelän suuntaan Pozo Negron edustalle. Hinta 49 €, lapset 25 € sis. lounaan.

• Muita meriretkiä. Corralejosta järjestetään laivaretkiä läheiselle Los Lobosin saarelle (hinta 50 € /25 €) ja Lanzaroten edustalle (59 € /39 €). Jandiasta katamaraaniretki (hinta 55 € /28 € sis. kuljetuksen Morro Jablen satamaan) sekä koko perheen meriseikkailu merirosvolaivalla (hinta 52 € /26 €). Kaikkiin hintoihin sisältyy lounas.

Retket varataan ja maksetaan käteisellä kohteessa.

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lentoyhtiö: Primera Air

Lähtöpäivät 2017

Maanantailento

Pori 20.2.
Jyväskylä 27.2.
Kuopio 6.3.
Savonlinna 13.3.
Kokkola-Pietarsaari 20.3.
Joensuu 27.3.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)

Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää:  Primera Air

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse