Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Costa Calma, Fuerteventura | Matkavekka

    Costa Calma

Costa Calma - Fuerteventura

Lomakohteena Costa Calma

Costa Calma on Fuerteventuran parhaita rantalomakohteita. Nimensä mukaisesti Costa Calma on rauhallinen rannikko, jonka pitkä, jopa 30 kilometrin mittainen hiekkaranta ulottuu lähes Jandiaan asti.  Täällä nautit rentouttavasta ja rauhaisasta ilmapiiristä hyvissä hotelleissa - iltaelämän vilskettä haikaileva saattaa pettyä. Ota rennosti aurinkoa, kävele samettisen kultaista hiekkarantaa pitkin ja kastaudu kristallinkirkkaaseen veteen. Rannalla on aina tilaa! Voit ihailla myös purjelautailjoiden parhaimmistoa ja katsella heidän leikittelyään aalloissa.

Fuerteventuran keidas

Costa Calman erottaa muista saaren karummista lomapaikoista maiseman vehreys. Kastelun ansiosta Costa Calmassa kasvaa suuria, eksoottisia palmuja, joiden varjoon on mukava hakeutua päivän kuumimpina tunteina. Taustalla kohoava vuori luo komeaa kontrastia turkoosille merelle ja pitkälle rantaviivalle.

Costa Calman iltaelämä

Costa Calma on nuorimpia lomakohteita Fuerteventuralla. Huvielämää voi luonnehtia hiljaiseksi, ja se keskittyy lähinnä hotelleihin. Leutoina iltoina voit nautiskella ravintoloiden ulkoterasseilla aidoista espanjalaisista ruokalajeista, kuten gazpachosta, tortillasta ja tapaksista. Tuoreet kalaruoat osataan valmistaa tietenkin erinomaisesti. Suuremmissa hotelleissa pääsee toki halutessaan tanssin pyörteisiin.

Tietoa kohteesta Fuerteventura

Fuerteventura

Kanariansaarten aurinkoinen lomakohde Fuerteventura. 

Lue lisää täältä > 

Sää Fuerteventura

Katso Fuerteventura sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Costa Calma

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse