Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Jandia - Fuerteventura | Matkavekka

    Jandia

Jandia – Fuerteventura

Jandian upeat rannat

Lomakohteena Jandía - Fuerteventuran parhaat rannat

Fuerteventuran aurinkoisella etelärannikolla, saaren parhailla rannoilla, sijaitsee Jandia. Pehmeät vaaleankeltaiset hiekkarannat jatkuvat yli 30 kilometrin verran, joten rantaviivaa riittää kaikille. Rannalla on mukava rentoutua tai tehdä pitkiä kävelylenkkejä merituulen tuulettaessa mielen kirkkaaksi. Ranta sopii erinomaisesti myös surffauksen opetteluun. Fantastiset rannat ovat paikan tärkein nähtävyys ja syy tulla Jandiaan, mutta on täällä toki muutakin.

Kalastajakylän tunnelmaa Morro Jablessa

Jandian vieressä sijaitsee Morro Jablen kalastajakylä, joka on lisääntyneestä matkailusta huolimatta säilyttänyt perinteisen olemuksensa. Morro Jable on kuuluisa loistavista kalaravintoloistaan ja muutenkin ruokapaikoissa on valinnanvaraa, joten illallispaikan valinta saattaa olla loman vaikeimpia päätöksiä. Ostospaikkoja on alueen kokoon nähden riittävästi ja monipuolisuutta lisäävät Morro Jablen paikalliset pikkukaupat.

Koe Fuerteventura

Fuerteventurassa on paljon koettavaa. Kauniin luonnon voi kohdata parhaiten laittamalla vaelluskengät jalkaan tai hyppäämällä maastopyörän selkään ja suuntaamalla kohti monipuolista polkuverkkoa. Tietysti voit vuokrata myös auton ja suunnata pois etelärannikolta, joilloin pääset hyvin lähelle aitoa Fuerteventuraa. Aja perinteiseen Ajuyn kalastajakylään tai saaren vanhaan pääkaupunkiin Betancuriaan.

Golf Fuerteventuralla

Golfloma onnistuu myös Fuerteventuralla. Saarella on kolme todella hyvää kenttää, jotka tarjoavat sopivaa haastetta monentasoisille pelaajille.

Tietoa kohteesta Fuerteventura

Fuerteventura

Kanariansaarten aurinkoinen lomakohde Fuerteventura. 

Lue lisää täältä > 

Sää Fuerteventura

Katso Fuerteventura sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Kartta Jandia

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse