• All inclusive -hotelli täydelliseen rentoutumiseen.

Occidental Jandia Mar

4
Loppu
Takaisin

Huoneet & hinnat

  • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat
  • All inclusive
  • Ravintola
  • Uima-allas

All inclusive -hotelli (ent. nimi Barcelo Jandia Mar) sopii täydelliseen rentoutumiseen. Tämä asiakkaidemme suosima piilopaikka on upea ja viihtyisä, allasalueiden lomaan jää viheristutuksia ja palmuja. Lepolomaan voi yhdistää myös kylpyläosaston palveluja kuten hierontaa ja kauneushoitoja, sekä hotellin tarjoamia viihdyttäviä ohjelmia. Täältä palaat levänneenä kotiin!

Sijainti
Hotelli sijaitsee rauhallisella rinteellä lähellä Jandian pitkää hienohiekkaista rantaa. Hotellin alueella on korkeuseroja ja osaan hotellirakennuksista kuljetaan portaiden kautta. Hotellin bussilla pääsee alas rantakadulle pari kertaa päivässä. Loma-alueen keskustaan on matkaa noin kaksi kilometriä ja siitä edelleen paikalliseen Morro Jablen kylään saman verran
.

Yleiset tilat ja palvelut
Tilava vastaanottoaula, aulabaari ja viihtyisiä oleskelutiloja. Aulassa on maksuton WiFi, nopeampi yhteys maksullinen. Pesulapalvelu, matkamuistomyymälä. Buffetravintola, La Toscana à la carte -ravintola, kahvila ja iltaisin avoinna oleva viihdebaari sekä disko, jonne on 18 vuoden ikäraja. Allasalueella on snackbaari, kaksi uima-allasta, erillinen lastenallas, aurinkotuolit ja -varjot sekä saatavilla allaspyyhkeitä panttia vastaan. Minigolf, biljardi ja pöytätennis. Kansainvälinen lastenkerho, leikkipaikka ja -huone. Kylpyläosasto (ikäraja 16 v), jossa on uima-allas, poreallas, sauna ja kuntosali sekä hieronnan ja muiden kylpylähoitojen lisäksi myös kauneushoitoja lisämaksusta. Alle 16-vuotiaat voivat olla kylpyläosastolla rajoitettuna aikana aikuisen seurassa. Paljon hotellin järjestämää kansainvälistä aktiviteetti- ja viihdeohjelmaa, mm. iltaisin elävää musiikkia. Viereisen sisarhotellin tenniskenttä käytettävissä.

Huoneet
Avarissa huoneissa on puhelin, satelliitti-TV, maksullinen tallelokero, pieni jääkaappi, hiustenkuivaaja, suihku, kylpyamme ja parveke tai terassi. Laattalattiat. Myös perhehuoneita.

Allaspyyhkeet Lisämaksusta
Baari Kyllä
Etäisyys keskustaan 5 km
Etäisyys rannalle 700 m
Hissi Osassa hotellia
Huoneita 480
Ilmastointi Kyllä
Jääkaappi Kyllä
Kerroksia 3-6
Lakanoiden vaihto, krt viikossa 3
Lastenallas Kyllä
Minibar Ei
Paikalliseen keskustaan 4 km
Pyyhkeiden vaihto, krt viikossa 6
Rakennusvuosi 2005
Ravintola Kyllä
Siivous, krt viikossa 6
Talletus Lisämaksusta
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
WiFi Lisämaksusta

Päärakennus on 6-kerroksinen ja siellä on hissi. Muut majoitusrakennukset ovat hissittömiä ja niissä on kolme kerrosta.

La Toscana à la carte -ravintolassa pukukoodina casual (housut, paita ja kengät).

All inclusive
Ateriat, välipalat ja paikalliset juomat buffetravintolassa ja baareissa rajoitettuina aikoina. Juhlaillalliset 25.12. ja 31.12.

Haluatko tietää lisää hotellista?
Lue hotellin tarkka kuvaus besthotelinfo.com sivulla.

Playa del Jable s/n, Barranco de Vinamar, 35625 Jandia-Pájara, Fuerteventura
Puh.: +34-928-546 500 
www.barcelojandiamar.com

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse