Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
 • Varaa lomasi Gran Canarialla | Matkavekka

  Gran Canaria

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Gran Canaria.

Lue lisää täältä >

Hotellit Gran Canaria

Katso Gran Canarian alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Lomalle Gran Canarialle

Gran Canaria - suomalaisten ikisuosikki talviaikaan

Talven saapuessa Suomeen Gran Canaria nousee jälleen monien suosikkilomakohteeksi. Siellä matkailijaa odottavat espanjalainen letkeä lomatunnelma, aurinko, lämpö ja ihanat rannat.

Rantoja ja tapaksia

Gran Canarian etelärannikolla on monia kauniita, pitkiä hiekkarantoja. Rantahiekka on toisilla rannoilla hienojakoista, toisilla tummaa laavahiekkaa. Saaren pitkä rantakatu ulottuu San Agustínista Melonerasiin ja houkuttelee pitkille kävely- ja pyöräretkille. Puerto Ricossa on myös monia hienoja hiekkarantoja kuten Playa de Amadores, jonne hiekka on tuotu suoraan Karibialta. Rannan kävelykadun vierustoilla, samoin kuin keskustassa, on lukemattomia hyviä ravintoloita. Nauti tapaksista, espanjalaisesta punaviinistä ja maukkaasta paellasta, siitä ei elämä parane!

Valitse oma suosikkialueesi

Gran Canaria ei ole vain yksi, vaan monta lomakohdetta. Matkavekalta löydät itsellesi ja lomallesi parhaan kohteen. Voit valita vilkkaista, viihteen täyttämistä lomakaupungeista rauhallisiin ja rentouttaviin keitaisiin.

Koe Gran Canaria

Gran Canaria vetoaa elämyksillään. Rannalla ja lomakylissä riittää mahdollisuuksia aktiviteetteja hakevalle, muun muassa vesiurheilua, minigolfia ja tenniskenttiä. Kauempana rannikolta odottaa monimuotoinen luonto ja hyvät retkeilymahdollisuudet. Koe luonto, vuoret ja aidot paikalliset maalaiskylät. Rannikolla voi myös osallistua venesafarille, jonka aikana voit nähdä mm. valaita ja delfiinejä.

Golfia Gran Canarialla

Talven saapuessa Suomeen ovat Gran Canarian golfkentät ja ilmasto juuri parhaimmillaan. Saarella on peräti kuusi erittäin hyvää golfkenttää, eli huipputason kenttä on aina lähellä.

Gran Canarian sää

Gran Canarian etelärannikolla vallitsee ihanteellisen miellyttävä lomasää. Talvellakin lämpötila on keskimäärin 22 astetta. Se riittää sekä auringosta nauttimiseen että maisemiin ja paikkoihin tutustumiseen. Lue lisää säätietoja täältä.

Las Palmas

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas tarjoaa suurkaupungillisen nähtävää ja viihdytyksiä. Vanhakaupunki Vegueta historiallisine rakennuksineen ja museoineen, viehättävä puistomainen kaupunginosa Ciudad Jardin, San Telmon puisto kappeleineen, Las Canterasin hiekkarantaa seuraileva kävelykatu… vaihtoehtoja tutustumisretkiin riittää. Kaupungin ostosmahdollisuudet tarjoavat erinomaiset puitteet vaativammallekin shoppailijalle, ja kauppahallin pöytien äärellä voi tutustua alueen tuoretuotantoon. Las Palmas tarjoaa erinomaiset puitteet kaupunki- ja rantaloman yhdistämiseen.

Playa del Inglés, San Agustin, Maspalomas, Meloneras ja Puerto Rico

Gran Canarian rantalomakohteet sijaitsevat pääasiassa saaren eteläosassa, aurinkovarmemmilla seuduilla. Ne on rakennettu matkailijoita varten ja tarjoavat monipuolisesti sen, mitä lomalla tarvitaan: hyvin hoidetut rannat, runsaasti harrastus- ja huvittelumahdollisuuksia, ostosalueita, herkullista ruokaa. Play del Inglés on lomakohteista suosituin ja täällä on menoa vuorokauden ympäri. Meloneras on moderni ja elegantti lomakohde, joka on tunnettu hyvästä ravintolatarjonnastaan. Lomakohde on myös oiva paikka merkkivaatteiden ostamiseen. Maspalomas on kuuluisa upeista hiekkadyyneistään, ja tänne tullaankin saaren muista osista ihastelemaan vaikuttavia hiekkadyynejä. Lähialueella on myös hyvinhoidettuja golfkenttiä. Korkeatasoinen Sheraton Salobre Golf-hotelli sopii erinomaisesti golfareille. Puerto Rico on puolestaan saaren aurinkoisin paikka ja sopii hyvin rauhallista rantalomaa kaipaavalle. Se on aallonmurtajilla suojatun rannan ansiosta sopiva kohde erityisesti lapsiperheille. Liikunnan ystävät viihtyvät myös Puerto Ricossa, jossa on sopivasti mäkistä maastoa lenkkeilijöille. San Agustin on lähellä Play del Inglésin palveluja, mutta silti naapuria selvästi rauhallisempi lomakohde. Lomakohteista on helppo pistäytyä Las Palmasissa vaikkapa paikallisbussin kyydissä.

Perinteistä kanarialaista elämänmenoa voi seurata tietenkin myös monissa Gran Canarian viehättävissä pikkukaupungeissa ja vuoristokylissä, joihin johtaa hyvä tieverkosto. Kanarian mutkaton lomatunnelma ja hyvin toimivat lomapalvelut viehättävät niin lapsiperheitä kuin muitakin lomailijoita.

Shoppailu 

Gran Canarialla voit nauttia shoppailusta. Lomakohteissa on runsaasti matkamuistomyymälöitä, kioskeja ja supermarketteja. Myös joitakin merkkituotemyymälöitä on, mutta pääkaupungissa Las Palmasissa valinnanvaraa on vielä enemmän.

Autonvuokraus

Jos haluat tutustua omatoimisesti Gran Canariaan ja sen ympäristöön, kannattaa vuokrata auto. Voit tehdä sen jo ennen matkaa, tai perille saavuttuasi Matkavekan yhteistyökumppanin Rentalcarsin kautta.

Palvelumme

Matkavekan omatoiminen lento+hotelli-lomapaketti koostuu lennoista ja valikoiduista hotelleista. Rakenna itse haluamasi paketti ja päätä minä päivänä, miten pitkäksi aikaa ja millä lennoilla matkustat sekä missä hotellissa lomailet. 

Omatoimisilla lento+ hotelli-matkoilla ei ole Matkavekan opaspalvelua. Lentokenttäkuljetukset voit ostaa kätevästi yhteistyökumppanimme Ridewaysin kautta.  

Tutustu Gran Canarian kohteisiin ja löydä oma suosikkisi mukavalle lomalle!

Lomakohteemme Gran Canarialla

Las Palmasin arkkitehtuuri hämmästyttää matkailijaa.
Koe Maspalomaksen upeat dyynit.
Upea rantabulevardi alkaa Faron majakalta.
Gran Canarian upeimmat rannat.
Pieni rantalomakohde Puerto Ricon lähellä.
Kanariansaarten aurinkoisin lomakohde.
Rauhallinen lomakohde Inglesin itäpuolella.
Ihastuttavan idyllinen

Koe aurinkoinen Gran Canaria

All inclusive Gran Canaria

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Tutustu ja varaa matkasi Gran Canarialle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-lomapaketti

 • Päätä itse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkapakettilain turva lomallasi
 • Laaja hotellivalikoima
 • Vähintään yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla

  

 

 

 

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 6
 • 7
 • 8
 • 11
 • 12
 • 13

Hotellit Gran Canarialla