Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
 • Varaa lomasi Gran Canarialla | Matkavekka

  Gran Canaria

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta Gran Canaria.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Gran Canarian alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Tietoa Gran Canariasta

Gran Canarian luonto ja maisemat vaihtelevat tuhansiin metreihin nousevista tuliperäisistä vuoristoista reheviin pinjametsiköihin. Eteläkärki on kerännyt aikojen saatossa kullankeltaista hiekkaa dyyneiksi asti. Tällä saarella vallitsee ikuisen kevään leppoisa lomasää. Puitteet ympärivuotiselle matkailulle ovat ihanteelliset ja saaren tärkein elinkeino onkin matkailu. Rannikon subtrooppinen ilmasto suosii myös muun muassa tomaatinviljelyä.

Gran Canarian lomakohteet

Las Palmas

Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas tarjoaa suurkaupungillisen nähtävää ja viihdytyksiä. Vanhakaupunki Vegueta historiallisine rakennuksineen ja museoineen, viehättävä puistomainen kaupunginosa Ciudad Jardin, San Telmon puisto kappeleineen, Las Canterasin hiekkarantaa seuraileva kävelykatu… vaihtoehtoja tutustumisretkiin riittää. Kaupungin ostosmahdollisuudet tarjoavat erinomaiset puitteet vaativammallekin shoppailijalle, ja kauppahallin pöytien äärellä voi tutustua alueen tuoretuotantoon. Las Palmas tarjoaa erinomaiset puitteet kaupunki- ja rantaloman yhdistämiseen.

Playa del Inglés, San Agustin, Maspalomas, Meloneras, Puerto Rico

Gran Canarian rantalomakohteet sijaitsevat pääasiassa saaren eteläosassa, aurinkovarmemmilla seuduilla. Ne on rakennettu matkailijoita varten ja tarjoavat monipuolisesti sen, mitä lomalla tarvitaan: hyvin hoidetut rannat, runsaasti harrastus- ja huvittelumahdollisuuksia, ostosalueita, herkullista ruokaa. Play del Inglés on lomakohteista suosituin ja täällä on menoa vuorokauden ympäri. Meloneras on moderni ja elegantti lomakohde, joka on tunnettu hyvästä ravintolatarjonnastaan. Lomakohde on myös oiva paikka merkkivaatteiden ostamiseen. Maspalomas on kuuluisa upeista hiekkadyyneistään, ja tänne tullaankin saaren muista osista ihastelemaan vaikuttavia hiekkadyynejä. Lähialueella on myös hyvinhoidettuja golfkenttiä. Korkeatasoinen Sheraton Salobre Golf-hotelli sopii erinomaisesti golfareille. Puerto Rico on puolestaan saaren aurinkoisin paikka ja sopii hyvin rauhallista rantalomaa kaipaavalle. Se on aallonmurtajilla suojatun rannan ansiosta sopiva kohde erityisesti lapsiperheille. Liikunnan ystävät viihtyvät myös Puerto Ricossa, jossa on sopivasti mäkistä maastoa lenkkeilijöille. San Agustin on lähellä Play del Inglésin palveluja, mutta silti naapuria selvästi rauhallisempi lomakohde. Lomakohteista on helppo pistäytyä Las Palmasissa vaikkapa paikallisbussin kyydissä.

Perinteistä kanarialaista elämänmenoa voi seurata tietenkin myös monissa Gran Canarian viehättävissä pikkukaupungeissa ja vuoristokylissä, joihin johtaa hyvä tieverkosto. Kanarian mutkaton lomatunnelma ja hyvin toimivat lomapalvelut viehättävät niin lapsiperheitä kuin muitakin lomailijoita.

Koe aurinkoinen Gran Canaria

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Gran Canarialle

Suorat lennot Gran Canarialle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Lomakohteemme Gran Canarialla

Las Palmasin arkkitehtuuri hämmästyttää matkailijaa.
Koe Maspalomaksen upeat dyynit.
Upea rantabulevardi alkaa Faron majakalta.
Gran Canarian upeimmat rannat.
Pieni rantalomakohde Puerto Ricon lähellä.
Kanariansaarten aurinkoisin lomakohde.
Rauhallinen lomakohde Inglesin itäpuolella.
Ihastuttavan idyllinen
Räätälöi oma lomamatka Gran Canarialle.

Hotellit

Kartta

Varaa lomamatka Gran Canarialle

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Joustava lomapaketti: lento+hotelli

 • Valitse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Valmismatkan turva
 • Valikoidut hotellit ja hyvät sijainnit
 • Yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Hinnat ovat dynaamisia ja voivat muuttua. Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla.

 

 

 

 

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7
 • 14
 • 21

Retket Gran Canaria

Saarikierros alk. 46 € /henkilö

Lähde mukaan nauttimaan upeista maisemista ja kuulemaan saaren historiasta, kasvillisuudesta ja nykypäivän elämästä! Aloitamme päivämme vierailemalla aloe vera -tilalla, jossa saamme kokeilla ja ostaakin perhetilan tuotteita. Täältä jatkamme pohjoisrannikolle ja edelleen Las Palmasin kaupungin vieritse Arucasin pikkukaupunkiin, jossa näemme vaikuttavan, laavakivestä rakennetun kirkon ja poikkeamme rommitehtaassa maistiaisilla. Terorin vuoristokylä puuparvekkeineen on yksi saaren kauneimmista kylistä ja saaren tärkein pyhimyspatsas, Pinja-Madonna, on tämän kylän kirkossa. Nautimme lounaan maaseuturavintolassa, jonka terassilta avautuvat huimat näkymät vuorille ja vehreisiin laaksoihin. Myös paluumatka rannikolle kohti opuntiakaktusviljelmiä ja palmulehtoja vie useiden viehättävien pikkukylien läpi; Fatagassa teemme kyläkävelyn. Kokopäiväretki.

Hinta (Playa del Inglés) 46 €/aikuiset, 23 €/lapset alle 12v. ;

Hinta (Puerto Rico) 50 €/aikuiset, 25 €/lapset alle 12v. (sis. lounas juomineen).

Garbo's Show & illallinen

Bahia Felizissä sijaitseva Garbo`s tarjoaa mukaansa tempaavan ja hauskan esityksen illallistamisen lomassa. Garbo`s on epäilemättä Gran Canarian tasokkain illanviettopaikka! 

 Yökerhon erikoisuus ovat nuoret tarjoilijat, jotka käden käänteessä muuttuvat varieteetähdiksi. Illan aikana esitetään neljä upeaa showta. Luvassa on musiikkia eri vuosikymmeniltä, näyttäviä asuja ja lavasteita sekä akrobatiaakin. Valokuvaus ilman salamaa on sallittua.

Illan hintaan sisältyy alkukeitto, pääruoka – myös kasvisateria on saatavilla - ja jälkiruoka sekä viiniä, olutta ja virvoitusjuomia koko illan ajan. Itsepalvelu-baarista voi hakea lisämaksullisia väkevämpiäkin juomia.

Showillat ovat keskiviikko, torstai, lauantai ja sunnuntai. Yllä esitelty paketti maksaa ovella kymmenen euroa enemmän. Taksilla pääset Garbo`siin Playa del Inglesin alueelta noin 15 minuutissa. Takseja on yökerhon edessä esityksen loputtua. Paikalla tulee olla klo 19:00. Esitys loppuu noin klo 23:30.

Vinkki! Ilta sopii erinomaisesti esimerkiksi syntymäpäivien juhlimiseen.

Hinta: 58 € / 15 € 2-12 -vuotiailta (Playa del Inglés, Maspalomas, Meloneras, San Agustin, Playa Tauritos, Las Palmas), ei kuljetusta;

Hinta: 68 €/38 € 2-12 -vuotiailta (Puerto Rico), sis. kuljetuksen

Kansainvälisten retkien, aikataulujen ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Risteily ja Puerto de Mogan

Risteily aikuiseen makuun ja Puerto de Moganin -makkinat!

Lähde nauttimaan meri-ilmasta Cantigas de Camariñas -aluksen kannelle! Mukaan otetaan kerralla vain 20 matkustajaa. Alus lähtee vesille Puerto de Moganin satamasta klo 12:00. Lähtö Playa del Inglesistä klo 8:30- 9:00 välillä ja Puerto Ricosta noin klo 9:30 (retkilipussa on tarkka aika). Purjehdusreitti kulkee pitkin saaren länsirannikkoa. Atlantin aaltoihin on mahdollista pulahtaa laivan pysähtyessä johonkin mukavista poukamista. Snorklausmahdollisuus. Muista ottaa pyyhe mukaan. Puerto de Moganin satamaan palataan klo 15:00 jälkeen ja paluukuljetus lähtee klo 16:00.

Välipalana papas arrugadas mojo-kastikkeen kera ja hedelmiä. Juomana limonadia, mehua ja vettä koko retken ajan sekä meno-paluukuljetukset sisältyvät retken hintaan. Laivasta voi ostaa olutta.

Hinta aikuiset 49,00 € / lapset 35 € ikä 2-12v. Perjantaisin.

Kansainvälisten retkien aikataulut ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset:kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta.

Jeeppi- ja kamelisafari

Saman retken puitteissa kivaa nähtävää ja koettavaa sekä jeepin kyydissä, että kamelin selässä. Upeat maisemat vaihtuvat ympärillä ja olet poissa perinteisestä ranta- alueen hälystä. Retki sisältää lounaan (salaattia, grillattua kanaa ja ryppyperunoita, hedelmä, sangriaa tai vettä).

Jeeppi- ja kamelisafari 55,00 € / 43,00 € 2-12 -vuotiailta. Tätä retkeä ei toteuteta sunnuntaisin.

Kansainvälisten retkien aikataulut ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Sukellusveneretki

Puerto de Moganin satamasta oikealla Suomessa rakennetulla sukellusveneellä meren syvyyksiin. Vajaan tunnin mittaisen sukelluksen aikana ihaillaan Atlantin vedenalaista elämää. Perillä on myös omaa aikaa tutustua viehättävään Puerto de Moganin kylään ennen tai jälkeen sukelluksen. Sukelluksia tehdään päivittäin. Tarkempia aikatauluja oppailta. Sukellusveneeseen laskeudutaan tikapuita pitkin.

Hinta aikuiset 31,50 € ja lapset 16 € ikä 2-12v. Hinta sisältää bussikuljetuksen (vuorot aamulla, lähempänä keskipäivää ja iltapäivällä).

Kansainvälisten retkien, aikataulujen ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Syvänmerenkalastus

Kapteeni Antonio noutaa hotellista autollaan tai jos lähtijöitä on enemmän jopa bussilla. Dorado-alus lähtee Puerto Ricon satamasta noin klo 9:00. Alukseen otetaan enintään 12 henkilöä. Kalaretken hintaan kuuluu välipalaleipä ja yksi virvoitusjuoma tai olut. Paluu satamaan on noin klo 15:00. Playa del Inglesiin saavutaan noin klo 16. Retki tehdään päivittäin.

Syvänmerenkalastus 70,00 € / 70,00 € 2-12 -vuotiailta

Kansainvälisten retkien, aikataulujen ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Delfinsafari

Delfiinisafari 

Hinta:  32,00 € / 17,00 € 2-12 -vuotiailta

Kansainvälisten retkien ja lippujen hinnat saattavat vaihdella kauden aikana, pidätämme oikeuden muutoksiin.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta.

Aqualand

Aqualnad-vesipuistossa on monia vesiliukumäkiä, syöksyputkia, spiraaleja, uima-altaita ja muita vesihuvituksia pienistä lapsista aina hurjapäisiin aikuisiin. Puiston erikoisuutena on mahdollisuus uintiin merileijonien kanssa! Mikäli mielit merileijonien sekaan, tulee lisämaksullinen akiviteetti varata hyvissä ajoin etukäteen, sillä paikkoja on rajoitetusti. 

Hinta: aikuinen 27,00 € / 5-10 v. tai 110-140 cm 18,00 € / 3-4 v. tai 90-110 cm 10 €

Puistoon pääsee bussilla nro 45 Playa del Inglesistä ja nro 70 Puerto Ricosta. Taksi Playa del Inglesin alueelta maksaa n. 6 €/suunta.

Varaukset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Lisätietoa puistosta : https://www.aqualand.es/maspalomas/en/

Palmitos Park / Aqualand- yhdistelmälippu

aikuinen 48,00 € / 5-10 v. tai 110-140 cm 34,00 € / 3-4 v. tai 90-110 cm 15 €

Palmitos Park

Palmitos Park on nimensä mukaan palmupuisto, mutta se on todellinen trooppinen keidas vuorten siimeksessä, noin 13 km Playa del Inglésistä pohjoiseen. Puistosta löytyy lukuisia erilaisia kasvilajeja, petolintuja, papukaijoja, perhosia, delfiinejä ja kaloja. Puistossa on erilaisia esityksiä kuten delfiinishow,  papukaijashow,  petolintushow sekä eksoottisten lintujen show, jotka sisältyvät sisäänpääsylipun hintaan.

Sisäänpääsymaksu: aikuinen 29,00 € / 5-10 v. tai 110-140 cm 21,00 € / 3-4 v. tai 90-110 cm 10 €

Varakset: kohteessa Matkavekan kohdeoppaalta

Puistoon pääsee bussilla nro 45 Playa del Inglesistä ja 70 Puerto Ricosta (päätepysäkki). Taksimatka maksaa Playa del Inglesistä n. 16 €/suunta.

Palmitos Park / Aqualand- yhdistelmälippu

Hinta: aikuinen 48,00 € / 5-10 v. tai 110-140 cm 34,00 € / 3-4 v. tai 90-110 cm 15 €

Lisätietoa: https://www.palmitospark.es/