Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa loma Gran Canarialla Las Palmasissa - Matkavekka

    Las Palmas

Las Palmas - Gran Canaria

Varaa loma Las Palmasissa Gran Canarialla - Matkavekka

Las Palmas - Gran Canarian viehättävä pääkaupunki

Lähes 400 000 asukkaan Las Palmas saaren pohjoisrannikolla on todellinen lomakaupunkien klassikko. Las Palmasissa voi yhdistää mukavasti aurinko- ja rantaloman kaupunkiloman sykkeeseen. Las Palmas on aito espanjalainen kaupunki, jonka elämänmenoon ja katukuvaan lomailija sujahtaa mukavasti. Silmää viehättää värikäs arkkitehtuuri, ja siinä voikin nähdä eri mantereiden vaikutteita. Auringosta ja uimisesta nautitaan kuuluisalla Las Canterasin rannalla, jota reunustaa vilkas rantakatu terasseineen, ravintoloineen ja kauppoineen.

Nähtävää ja koettavaa Las Palmasissa

Las Palmasin sydän on sen vanhakaupunki Vegueta, jonka sokkeloisten kujien varrelta löytyvät mielenkiintoiset museot, värikäs kauppahalli ja vaikuttavat historialliset rakennukset. Vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1400-luvulta. Veguetasta San Telmon bussiasemalle johtava Triana-katu on Las Palmasin paras muotiputiikkikatu. Kaupungin elämää on kiehtova seurata katukahvilassa istuen ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttien.

Ostoksia ja kaupunkivilskettä 

Vanhankaupungin perinteisistä maisemista voi sulavasti siirtyä modernin kanarialaiskaupungin vilinään. Välimatkat Las Palmasissa ovat suhteellisen lyhyitä ja eloisa kaupunki tarjoaa parastaan niin shoppailijoille kuin kulinaristeillekin. El Corte Inglesin tavarataloja on kahdessa paikassa. Suurin ostoskeskus on Las Arenas Alfredo Kraus -musiikkitalon vieressä. Kulttuurin ystäviäkään ei ole unohdettu. Lukuisat konsertit ja erilaiset tapahtumat pitävät siitä huolen.

Koe Gran Canaria

Maspalomasin  dyynialueelle saaren etelärannikolla pääsee paikallisbussilla Las Palmasista nopeimmillaan 45 minuutissa. Busseja lähtee noin puolen tunnin välein.

Katso myös muut Gran Canarian  kohteemme: Playa del Ingles, San Agustin, Meloneras, Puerto Rico, Playa Taurito  ja Puerto de Mogan

 

Tietoa kohteesta Gran Canaria

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Las Palmas

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse