Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Lomamatkojen Las Palmas

    Las Palmas

Legendaarinen Las Palmas

Lähes 400 000 asukkaan Las Palmas saaren pohjoisrannikolla on todellinen lomakaupunkien klassikko. Las Palmasissa voi yhdistää mukavasti kaupunki- ja rantaloman. Arkkitehtuuri hämmästyttää matkailijaa värikkäällä ilmeellään, jossa yhdistyvät monien mantereiden vaikutteet. Auringosta ja uimisesta nautitaan kuuluisalla Las Canterasin rannalla, jota reunustaa vilkas rantakatu terasseineen, ravintoloineen ja kauppoineen.

Kaupungin sydän on sen vanhakaupunki Vegueta, jonka sokkeloisten kujien varrelta löytyvät mielenkiintoiset museot, värikäs kauppahalli ja vaikuttavat historialliset rakennukset. Vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1400-luvulta. Veguetasta San Telmon bussiasemalle johtava Triana-katu on Las Palmasin paras muotiputiikkikatu. Kaupungin elämää on kiehtova seurata katukahvilassa istuen ja sen ainutlaatuisesta tunnelmasta nauttien.

Vanhankaupungin perinteisistä maisemista voi sulavasti siirtyä modernin kanarialaiskaupungin vilinään. Las Palmas tarjoaa parastaan niin shoppailijoille kuin kulinaristeillekin. El Corte Inglesin tavarataloja on kahdessa paikassa. Suurin ostoskeskus on Las Arenas Alfredo Kraus -musiikkitalon vieressä. Kulttuurin ystäviäkään ei ole unohdettu. Lukuisat konsertit ja erilaiset tapahtumat pitävät siitä huolen.

Maspalomasin dyynialueelle saaren etelärannikolla pääsee paikallisbussilla Las Palmasista nopeimmillaan 45 minuutissa. Busseja lähtee noin puolen tunnin välein.

Las Palmas on Lomamatkojen omatoimikohde, jossa opaspalvelut ovat saatavissa puhelimitse.

Lue lisää kohdeoppaasta

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt Helsingistä ja maakuntakentiltä

Lähtökaupunki/lentoasema Lähtöpäivät Kesto Lentoyhtiö
Helsinki-Vantaa la 2.12.2017 - 3.2.2018 7 yötä Norwegian
Helsinki-Vantaa 10.2.2018 7 yötä

menossa: Norwegian
paluussa: Primera Air

Tampere 17.2.2018 7 yötä Primera Air
Jyväskylä 24.2.2018 7 yötä Primera Air
Kokkola-Pietarsaari 3.3.2018 7 yötä Primera Air
Kuopio 10.3.2018 7 yötä Primera Air
Pori 17.3.2018 7 yötä Primera Air
Lappeenranta 24.3.2018 7 yötä Primera Air
Rovaniemi 31.3.2018 7 yötä Primera Air
Joensuu 7.4.2018 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 €/hlö (hinta etukäteen varattuna)
Matka lentoasemalta Las Palmasin hotelleihin sekä San Agustinin, Playa del Inglesin, Maspalomasin ja Melonerasin hotelleihin kestää noin puoli tuntia, Puerto Ricoon noin tunnin.

Hyvä tietää: Primera Air

Hyvä tietää: Norwegian

Jaa tämä sivu sähköpostitse