Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Matkavekan Maspalomas

    Maspalomas

Tietoa Maspalomaksesta

Maspalomas on maastoltaan tasainen lomakohde Playa del Inglesin ja uudemman Melonerasin loma-alueen välissä. Alueella on runsaasti erityisesti bungalowhotelleja. Kohde on tunnettu upeista suojelluista hiekkadyyneistään, jotka muuttavat jatkuvasti muotoaan. Lähellä majakkaa on murtovesialue, jolla haikaroitten ja lukuisten muiden kahlaajien lisäksi saatat nähdä muuttoaikaan flamingojakin. Maspalomaksessa on myös pieni maksuton kasvitieteellinen puutarha, joka on avoinna arkipäivisin.

Maspalomasissa on mukava harrastaa liikuntaa. Holiday World -huvipuistossa on keilahalli, kuntosali ja pyörävuokraamo. Jokiuoman reunaa on mukava patikoida rannalle. San Fernandon kaupunginosan viikoittaiset markkinat ja kirpputori ovat kävelymatkan päässä. San Fernandossa on myös useita paikallisten suosimia tapasbaareja ja tasokkaita, mutta edullisia ravintoloita.

Taksi loma-alueelta Playa del Inglesin ilta- ja yöelämään maksaa noin viisi euroa. Puerto Ricon ja Las Palmasin väliä liikennöivät bussit ajavat Maspalomasin läpi, joten täältä on helppo käväistä saaren pääkaupungissakin.

Kartta

Lisätietoa Gran Canaria

Tutustu lomakohteeseen

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Gran Canarialle

Suorat lennot Gran Canarialle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse