Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa loma Maspalomaksessa Gran Canarialla Matkavekasta

    Maspalomas

Maspalomas - Gran Canaria

Varaa loma Maspalomaksessa - Matkavekka

Maspalomas – mukavia, viehättäviä ja laadukkaita rantoja

Maspalomas on yksi Gran Canarian suosituimpia lomakohteita. Ilmapiiri on mukavan rento. Rakennukset ovat matalia, ja leveitä katuja reunustavat tuulessa huojuvat palmut. Maspalomas on Kanariansaarten vanhin matkailukaupunki Gran Canarian rannikolla ja se näkyy hyvin suunniteltuina lomapalveluina. Kaupunki on tunnettu hotelleistaan, ravintoloistaan ja baareistaan, kaupoistaan, hyvin hoidetuista rannoistaan ja erityisesti kullankeltaisista hiekkadyyneistään. Ranta on viisi kilometriä pitkä ja rajoittuu pohjoisessa Playa del Inglésin rantaan.

Saaren pisin ranta

Maspalomasin uljaan pitkä hiekkaranta ulottuu Playa del Inglésistä aina Melonerasiin asti. Maspalomasissa ranta levittäytyy Dunas de Maspalomasin kuuluisille dyyneille. Neljän neliökilometrin laajuinen hiekka-aavikko täyttää koko maiseman, jota voi ihailla vaikkapa kamelin selässä ratsastaen.

Nähtävää ja koettavaa lomalla

Maspalomasin hiekkadyynien ohella muutakin tekemistä riitää sekä lapsille että aikuisille. Täällä sijaitsevat sekä vesipuisto Aqua Sur sekä huvipuisto Holiday World. Holiday World -huvipuistossa on keilahalli, kuntosali ja pyörävuokraamo. Jokiuoman reunaa on mukava patikoida rannalle. San Fernandon kaupunginosan viikoittaiset markkinat ja kirpputori ovat kävelymatkan päässä. San Fernandossa on myös useita paikallisten suosimia tapasbaareja ja tasokkaita, mutta edullisia ravintoloita.

Jos haluat kierrellä ympäristössä, Playa del Inglés on aivan lähistöllä, samoin kuin Melonerasin hienostoalue. Siellä on sekä ostoskeskuksia, hyviä ravintoloita että mukavia baareja.

Koe Gran Canaria

Gran Canarialla riittää koettavaa ja nähtävää. Osallistu kiertoajelulle ja tutustu saaren kauniiseen ja viehättävään luontoon. Voit myös vuokrata auton ja tutustua saareen omassa tahdissasi. Rannikolta lähdettyäsi huomaat nopeasti Gran Canarian luonnon monimuotoisuuden. 

Golfkentät lähellä

Gran Canarialla on useita golfkenttiä, joista yksi ja hyvin korkeatasoinen, Maspalomas Golf, sijaitsee juuri Maspalomasissa. Ratojen vaatimustasot vaihtelevat ja sopivat jokaisen makuun. Meloneras Golfille on myös lyhyt matka. Jos taas haluaisit kokeilla Salobren kenttää, on sekin kätevästi taksimatkan päässä. 

Lomakohteet Gran Canarialla

Katso myös muut Gran Canarian  kohteemme: Playa del InglesSan AgustinMeloneras, Puerto RicoPlaya Taurito  ja Puerto de Mogan

Tietoa kohteesta Gran Canaria

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Maspalomas

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse