Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkavekan Playa del Ingles - varaa loma Gran Canarialla

    Playa del Ingles

Playa del Ingles - Gran Canaria

Varaa loma Playa del Inglesissä Gran Canarialla - Matkavekka

Playa del Inglés – suosittu ja vilkas lomakaupunki

Playa del Inglés on kiistatta Gran Canarian  suurin ja vilkkain lomakaupunki. Joka vuosi monet matkailijat palaavat tänne nauttimaan elämästä, hiekkarannoista ja lukemattomista lomanviettomahdollisuuksista. Kanarian lempeässä lämmössä pohjoisen pimeys unohtuu helposti. Etelän hiekkadyynit ja lämmin tuuli muistuttavat Afrikan läheisyydestä. 

Täyttä lomaelämää

Harvassa lomakohteessa on niin paljon aurinkoa, hiekkarantoja, harrastusmahdollisuuksia ja viihdettä kuin Playa del Inglésissä. Täällä on runsaasti myös hyviä ravintoloita, baareja, shoppailumahdollisuuksia ja paljon muuta. Alue on tunnettu hyvästä tunnelmastaan, iloisesta ja vilkkaasta ilmapiiristä – Playa del Inglés ei nuku koskaan.

Saaren pisin ranta

Playa del Inglésissä on saaren pisin hiekkaranta, joka ulottuu aina Maspalomasin kuuluisille hiekkadyyneille asti. Jos jatkat matkaasi vielä pidemmälle, päädyt ylelliselle Melonerasin loma-alueelle. Monella rannalla voit vuokrata aurinkotuolin ja -varjon. Myös erilaisia vesiurheiluvälineitä on vuokrattavissa.

Monia hyviä ravintoloita

Playa del Inglésissä on hyvä ravintola aina lähellä. Tarjolla on niin kansainvälisiä kuin paikallisia erikoisuuksia, jopa skandinaavisia ruokalajeja. Kokeile ainakin kerran täyttävää tapas-ateriaa tai espanjalaista paellaa – ne ovat upeita ruokaelämyksiä.

Koe Gran Canaria

Gran Canarialla riittää koettavaa ja nähtävää. Voit myös vuokrata auton ja tutustua saareen omassa tahdissasi. Rannikolta lähdettyäsi huomaat nopeasti Gran Canarian luonnon monimuotoisuuden.

Golfia Gran Canarialla

Gran Canaria nauttii golffaajien suosiosta. Saarella on lyhyiden etäisyyksien päässä kuusi golfkenttää. 

Lomakohteet Gran Canarialla

Katso myös muut Gran Canarian  kohteemme: Playa del InglesSan AgustinMeloneras, Puerto RicoPlaya Taurito  ja Puerto de Mogan

Hotellit Playa del Inglesissä

Tietoa kohteesta Gran Canaria

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Playa del Ingles

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse