Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa loma Puerto Moganissa, Gran Canarialla | Matkavekka

    Puerto de Mogan

Puerto de Mogani - Gran Canaria

Varaa loma viehättävässä Puerto de Moganissa Gran Canarialla | Matkavekka

Puerto de Mogán - Gran Canarian oma ”Pikku-Venetsia”

Puerto de Mogán on Gran Canarian oma hurmaava ”Pikku-Venetsia”. Kaunis vene- ja kalasatama tuo kylään upeaa lomatunnelmaa.  Rantakadun varrelta löydät lukemattomia ravintoloita ja baareja.  Kylä sijaitsee Mogánin laaksossa ja sen pieni keskusta on meren tuntumassa. Kapeita kujia reunustavat pastellivärein koristellut valkoiset talot ja kauniit kukka-asetelmat viehättävät silmää. Hotellit sijaitsevat laakson pohjalla ja sitä suojaavilla rinteillä.

Merenkulkijoiden etappi

Hiekkarantaa ja huvivenesatamaa reunustavan promenadin varrella on kodikkaita ravintoloita ja kahviloita, joissa on mukava istua seuraamassa sekä upeita purjeveneitä että merenkulkijoita valmistautumassa pitkään Atlantin ylitykseen. Puerto de Mogán on monelle purjehtijalle viimeinen välietappi Euroopan puolella ja sataman ilmapiiri onkin hyvin kansainvälinen. Puerto de Mogánia suosivat kanarialaiset itsekin, etenkin perjantaisten markkinoiden aikaan kylä täyttyy vierailijoista ja moni viihtyy viikonlopun yli. 

Kaunis hiekkaranta ja vilkasta markkinaelämää

Aivan kylän kupeessa sijaitsee 250 metriä pitkä hiekkaranta ja pieni rantakatu. Puerto de Mogán on yksi Gran Canarian suosituista retkikohteista. Puerto de Mogánissa on perjantaisin markkinat, joilla voit tehdä ostoksia ja hankkia matkamuistoja.

Naapurilaakso Taurito vesipuistoineen on lähellä

Mogánin laakson vieressä noin neljän kilometrin päässä on toinen laakso, Taurito, joka sekin hiekkarantoineen ja hotelleineen houkuttelee matkailijoita. Rannan tuntumassa on suuri vesipuisto Lago Oasis allasmaisemineen ja vesiliukumäkineen. Tauritoon matkustat mukavasti paikallisbussilla tai taksilla.

Lomakohteet Gran Canarialla

Katso myös muut Gran Canarian  kohteemme: Playa del InglesSan AgustinMeloneras, Puerto RicoPlaya Taurito  ja Puerto de Mogan

Tietoa kohteesta Gran Canaria

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Puerto de Mogan

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse