Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkavekan Puerto Rico

    Puerto Rico

Puerto Rico - Gran Canaria

Varaa matkasi Puerto Ricossa Matkavekalta

Puerto Rico – varmimmin aurinkoa Gran Canarialla

Puerto Rico on yksi Gran Canarian suosituimmista lomakohteista. Siellä on hyviä rantoja, ja sen ilmapiiri on miellyttävä. Tässä saaren osassa aurinkotunteja on eniten. Suojaisen rannikkoalueen ylle sadepilvet eivät helposti nouse. Puerto Ricoa ympäröiviltä vuorilta avautuvat upeat näkymät vihreän keskustan ja hevosenkengän mallisen satamapoukaman yli turkoosina kimaltelevalle merelle.

Ihania hiekkarantoja

Puerto Ricon hiekkarantojen hiekka on hienojakoista, ja meri kutsuu virkistävälle pulahdukselle. Aallonmurtajien ansiosta lastenkin on turvallista uida meressä. Alkuperäinen ranta sijaitsee sataman ympäristössä, jossa on myös ravintoloita ja baareja. Lännempänä sijaitsee Playa de Amadores – liidunvalkoinen hiekkaranta, jonne hiekka on tuotu suoraan Karibialta.

Varminta aurinkoa, ruokaelämyksiä ja hyviä shoppailumahdollisuuksia

Jos haluat Gran Canarialle aurinkoa palvomaan, on Puerto Rico juuri sinua varten. Siellä aurinkotuntien määrä on suurimmillaan. Sen ilmasto on hyvin miellyttävä, ja siellä riittää tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin. Puerto Ricossa aika ei käy pitkäksi. Reippailun vastapainona voit lekotella auringossa hotellisi rauhallisella allasalueella tai laskeutua alas kauniille, vaaleahiekkaiselle rannalle. Puerto Ricon ilta tarjoaa menohaluiselle yllättävän paljon, muun muassa kansainvälisen valikoiman ravintoloita aina suomalaiseen viihderavintolaan asti.

Puerto Ricon satamasta on mukava matkata reittiveneellä vaikka viehättävän Puerto de Moganin perjantaimarkkinoille tai edulliselle kalalounaalle Arquinequinin kalastajakylään. Myös alle puolen tunnin bussimatkan päässä sijaitseva Playa del Ingles upeine dyyneineen ja muine houkutuksineen on mukava retkikohde.

Lomakeskuksen ostoskeskuksissa on paljon liikkeitä. Uusin ostoskeskus Puerto Ricossa on upea, vuonna 2019 avattu Mogan Mall, joka on elämys jo itsessään.

Puerto Rico on rakennettu kahdelle vuorenrinteelle. Hotelleista avautuu kauniita näköaloja kohti Atlanttia. Keskustassa on kauppojen lisäksi suuri valikoima ravintoloita. Täällä on myös joitakin yökerhoja niitä kaipaaville.

Koe Gran Canaria

Gran Canarialla riittää koettavaa ja nähtävää.  Voit myös vuokrata auton ja tutustua saareen omassa tahdissasi. Rannikolta lähdettyäsi huomaat nopeasti Gran Canarian luonnon monimuotoisuuden.

Golfia Gran Canarialla

Gran Canaria on kiistatta golfaajien suosiossa. Saarella on lyhyiden etäisyyksien päässä kuusi golfkenttää. 

Lomakohteet Gran Canarialla

Katso myös muut Gran Canarian  kohteemme: Playa del InglesSan AgustinMeloneras, Puerto RicoPlaya Taurito  ja Puerto de Mogan

Tietoa kohteesta Gran Canaria

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Puerto Rico

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse