Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Matkavekan Puerto Rico

    Puerto Rico

Tietoa Puerto Ricosta

Varaa matkasi Puerto Ricossa Matkavekalta

Puerto Rico Gran Canarian etelärannikolla on ansainnut maineensa Kanariansaarten aurinkoisimpana lomakohteena. Suojaisen rannikkoalueen ylle sadepilvet eivät helposti nouse.

Puerto Ricoa ympäröiviltä vuorilta avautuvat upeat näkymät vihreän keskustan ja hevosenkengän mallisen satamapoukaman yli turkoosina kimaltelevalle merelle.

Puerto Ricossa aika ei käy pitkäksi. Lomakohde sopii erityisesti rantaelämää ja aktiviteetteja etsivälle. Reippailun vastapainona voit lekotella auringossa hotellisi rauhallisella allasalueella tai laskeutua alas kauniille, vaaleahiekkaiselle rannalle. Puerto Ricon ilta tarjoaa menohaluiselle yllättävän paljon, muun muassa kansainvälisen valikoiman ravintoloita aina suomalaiseen viihderavintolaan asti. Lomakeskuksen kahdessa ostoskeskuksessa voi tehdä löytöjä, ja Puerto Ricon satamasta on mukava matkata reittiveneellä vaikka viehättävän Puerto de Moganin perjantaimarkkinoille tai edulliselle kalalounaalle Arquinequinin kalastajakylään. Myös alle puolen tunnin bussimatkan päässä sijaitseva Playa del Ingles upeine dyyneineen ja muine houkutuksineen on mukava retkikohde.

Kartta

Lisätietoa Gran Canaria

Tutustu lomakohteeseen

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Gran Canarialle

Suorat lennot Gran Canarialle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse