Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Matkavekan San Agustin

    San Agustin

Tietoa San Agustinista

Varaa matkasi San Agustinille Matkavekalta

Tasokasta asumista miellyttävissä puitteissa
San Agustín sijaitsee lähellä rantaa, kauniissa ja siistissä ympäristössä. Alue on monen pohjoismaalaisen suosima lomapaikka, jonne palataan vuosi vuoden jälkeen. San Agustín on sopivan etäällä vilkkaimmista lomakeskuksista kuten Playa del Inglesistä, mikä takaa mukavan rauhallisen lomamiljöön. Matkavekan hotelli Gloria Palace San Agustín on moderni ja monipuolinen lomakeidas, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Täällä voit nauttia lomaliikunnasta hotellin aktiviteettiohjelmien parissa ja hemmotella itseäsi tasokkaan Thalassoterapiakeskuksen hoidoissa. 

Hyviä ravintoloita ja hienoja rantoja
San Agustínin ravintolatarjonta on kattava ja tasokas, täällä saat nauttia kulinaristisista elämyksistä viihtyisässä ympäristössä. Alueella on kaksi hiekkarantaa, Playa de San Agustín ja Playa de las Burras, joiden hiekka on osin vaaleanruskeaa ja hienojyväistä, osin tummaa laavahiekkaa. Rantaa jatkuu pitkänä nauhana ja sitä reunustava promenadi on suosittu patikointireitti Playa del Inglésiin ja edelleen kohti Maspalomasin dyynejä. Hotellista on maksuttomia kuljetuksia Playa del Inglésin ja Maspalomasin rannoille.

Golfklubit ja iloinen iltaelämä lyhyen matkan päässä
Lomailualueen 18-reikäiset golfkentät, Maspalomas ja Meloneras, ovat noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Vilkas yöelämäkään ei ole kaukana, sillä lähinaapuri Playa del Ingles tarjoaa menomestoja moneen makuun.

Kartta

Lisätietoa Gran Canaria

Tutustu lomakohteeseen

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Gran Canarialle

Suorat lennot Gran Canarialle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse