Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Matkavekan San Agustin

    San Agustin

San Agustin - Gran Canaria

Varaa matkasi San Agustinille Matkavekalta

San Agustín – rauhaa ja kauniita maisemia

Rauhaa, kauniita rantoja ja rentoa ilmapiiriä arvostavalle San Agustín on oikea valinta. Täällä on mahdollisuus rauhoittua tai nauttia yhteisestä ajasta puolison tai perheen kanssa.

Aito klassikko

San Agustín on ollut yksi Gran Canarian suosituimpia alueita valmismatkailun alusta, eikä syyttä. Se tarjoaa täydelliset puitteet mukavalle ja rentouttavalle lomalle. Hyvät hotellit ja täydellinen ranta takaavat mukavan loman. Perheen pienimmätkin voivat nauttia lomastaan lapsiystävällisillä rannoilla. Matkavekan hotelli Gloria Palace San Agustín on moderni ja monipuolinen lomakeidas, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Täällä voit nauttia lomaliikunnasta hotellin aktiviteettiohjelmien parissa ja hemmotella itseäsi tasokkaan thalassoterapiakeskuksen hoidoissa.  

Kaunis rantakatu

Kaunis rantakatu alkaa San Agustínista ja jatkuu aina Playa del Inglésiin, Maspalomasiin ja Melonerasiin asti. Ensiksi mainittu on saaren suurin lomakaupunki, josta löydät useita hyviä ravintoloita, mielenkiintoisia kauppoja ja ajanvietettä. San Agustínista Playa del Inglésin keskustaan on noin neljän kilometrin matka.

Koe Gran Canaria

Gran Canarialla riittää koettavaa ja nähtävää.  Voit myös vuokrata auton ja tutustua saareen omassa tahdissasi. Rannikolta lähdettyäsi huomaat nopeasti Gran Canarian luonnon monimuotoisuuden.

Golfia Gran Canarialla

Gran Canaria on kiistatta golffaajien suosiossa. Saarella on lyhyiden etäisyyksien päässä kuusi golfkenttää. 

Lomakohteet Gran Canarialla

Katso myös muut Gran Canarian  kohteemme: Playa del InglesSan AgustinMeloneras, Puerto RicoPlaya Taurito  ja Puerto de Mogan

Tietoa kohteesta Gran Canaria

Gran Canaria

Suosittu ja monipuolinen lomakohde Gran Canaria

Lue lisää täältä >

Sää Gran Canaria

Katso Gran Canarian sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta San Agustin

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse