Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi La Palmalle, yhdellä Kanariansaarista | Matkavekka

    La Palma

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita kohteesta La Palma. 

Lu lisää täältä >

Hotellit 

Katso La Palman lomakohteen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Tietoa La Palmasta

La Palman saari nyt suorilla lennoilla Suomesta!

Tämä "La Isla Bonita" -  kaunis saari tarjoaa uskomattomia maisemia, koskematonta luontoa ja hyvät puitteet rentouttavalle lomalle. La Palma on Kanariansaarista kaikkein luonnonkaunein ja aidoin. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Värikäs ja charmikas pääkaupunki Santa Cruz on myös vierailun arvoinen ja tutustuttaa sinut saaren historiaan aina Kolumbuksen ajoilta tähän päivään saakka. La Palma tarjoaa toisenlaisen Kanarian lomalaisille, jotka haluavat lomaltaan enemmän kuin pelkän rantaloman. 

Mukavat suorat lennot La Palmalle
Pääset La Palmalle helposti suorilla lennoillamme. Saari on huomattavasti tunnetumpia sisaruksiaan Gran Canariaa, Teneriffaa, Lanzarotea ja Fuerteventuraa pienempi ja sympaattisempi. Täällä et törmää massaturismiin tai Suomi-baareihin, vaan nautit aidosta paikallistunnelmasta, ainutlaatuisista elämyksistä ja laatulomasta viihtyisässä ympäristössä. La Palman valttikortti on ehdottomasti sen upea luonto ja rauhallinen tunnelma; täällä ei ole kiire mihinkään! 

La Isla Bonita
Saarta ei turhaan kutsuta Kanariansaarten kaunottareksi. Saari on tunnettu vastakohdistaan ja luonto näyttäytyykin täällä komeimmillaan ja monipuolisimmillaan aina huikeista tulivuorenhuipuista upeisiin rantoihin, vehreistä metsäalueista vesiputouksiin ja kupliviin lähteisiin. Pohjoisessa runsas subtrooppinen kasvillisuus vaihtuu etelän karumpiin kraatterinäkymiin. La Palman tunnetuin nähtävyys on La Caldera de Taburienten kansallispuisto, johon tutustuminen käy parhaiten jalan. Myös La Palman tähtitaivas on maailmankuulu, ja saarelle onkin pystytetty monta observatoriota. Saari sopii hyvin matkailijoille, jotka ovat viihtyneet esimerkiksi Madeiralla tai Azoreilla. 

La Palman lomakohteet

Los Cancajos

Saaren suurin lomakohde Los Cancajos on oiva valinta niille, jotka haluavat nauttia rantaelämästä lähellä pääkaupungin nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia. Päivisin voit nauttia rantaelämästä kohteen upealla rannalla ja lähteä illalla tutustumaan pääkaupungin tunnelmaan istahtamalla johonkin rantakadun lukuisista kahviloista ja baareista. Lomakohde on hyvä tukikohta saaren kiertelyyn vaikkapa vuokra-autolla. Bussiyhteydet saaren pääkaupunkiin Santa Cruziin ovat erinomaiset.

Fuencaliente

Fuencaliente on saaren aurinkoisempia paikkoja, joka sopii auringosta ja rantaelämästä nauttiville lomalaisille. La Palma Princess-hotelli on sopiva valinta sinulle, joka haluat nauttia rentouttavasta täyden palvelun lomasta. Finca Colón-hotellia suosittelemme niille matkailijoille, jotka haluavat asua perinteisellä paikallisten asuttamalla alueella. Kauniilla paikalla vuoren rinteessä sijaitseva viihtyisä hotelli sopii erityisesti niille, jotka vuokraavat auton lomansa aikana. Aurinkoista lomapäivää voi viettää esimerkiksi La Zamoran kauniilla rannalla. Aktiviteetteja kaipaaville lähialue tarjoaa mielenkiintoisia vaellusmahdollisuuksia tulivuorimaisemissa. 

Los Llanos

Los Llanos on omatoimikohde, jossa asut saaren suurimman kaupungin sydämessä lähellä ravintoloita ja palveluja. Saaren parhaimmat ostosmahdollisuudet ovat myös täällä. Täältä käsin pääset myös Tazacorten rannalle tai saaren muihin osiin kätevästi paikallisbussilla. Los Llanos sijaitsee kauniissa laaksossa La Caldera de Taburienten kansallispuiston lumoavan kauneuden jäädessä upeasti taustalle. Valle Aridane-hotelli sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, kävellen pääset tutustumaan helposti kaupunkiin. Kohde sopii erityisesti pariskunnille ja kaverin kanssa matkaaville. Los Llanos on hyvä tukikohta saaren kiertelyyn omatoimisesti vaikkapa vuokra-autolla. 

Tazacorte

Tazacorte on viehättävä pieni kylä saaren länsiosassa. Tämä osa saa eniten auringonpaistetta osakseen, joten se sopii täydellisesti lämmöstä ja aidosta kanarialaisesta elämänmenosta kiinnostuneille. Alue on sijaintinsa ja ilmastonsa puolesta saaren hedelmällisintä seutua, ja banaaniviljelmät koristavatkin ympäristöä juuri tällä alueella. Mikäli kaipaat kaupungin sykettä, pääset helposti Los Llanosin kaupunkiin paikallisbussilla. Tazacorte on Matkavekan omatoimikohde. Hacienda de Abajo-hotelli sopii luksusta ja rauhaa kaipaavalle matkailijalle. Hotellin huoneet on sisustettu persoonalliseen tyyliin ja niissä voit aistia vanhan ajan tunnelman. 

 

Puerto Naos

Puerto Naos on kuuluisa pitkästä upeasta rannastaan. Kohde sopii lomalaisille, jotka haluavat lomansa aikana keskittyä rantaelämään ja rentoutumiseen. Täällä vietät virkistävän loman viehättävässä ympäristössä kaikkien peruspalvelujen kera. Sol La Palma-hotelli sijaitsee aivan rannan tuntumassa, rauhallisella alueella hieman keskustan ulkopuolella. Puerto Naos on omatoimikohde, josta on helppo lähteä vaivattomasti vaikkapa Los Llanosin kaupunkiin. 

Vaellusreittejä ja vaihtelevaa maastoa
La Palma on kuin tehty aktiivisempaa lomaa toivovalle ja sitä voi kehua vaeltajien paratiisiksi. Saarella on yhteensä n. 1000 kilometriä vaellusreittejä, joten valinnanvaraa löytyy erikuntoisille kävelijöille. Patikointi vaihtelevassa, osin lähes koskemattomassa maastossa on todella palkitseva elämys: rotkot, kalderat, laakeripuumetsät ja tulivuorireitit ovat jotain ainutkertaista. Saaren korkeimpana huippuna kohoaa tulivuori Roque de los Muchachos 2 426 metriin. Hyvällä säällä saatat nähdä horisontissa myös naapurisaaret Teneriffan ja La Gomeran. Vaelluksille voit lähteä omatoimisesti tai kokeneen vaellusoppaan johdolla. Opastetut vaellukset voit varata kätevästi suoraan oppaalta lomakohteessa. 

Lähde retkille, vuokraa auto tai huristele bussilla
La Palmaan tutustut parhaiten suomenkielisillä retkillämme, joilla saat paljon hyödyllistä tietoa saaresta, tutustut saaren historiaan ja näet mielenkiintoisia paikkoja. Retket on räätälöity niin, että niillä pääset kokemaan saaren parhaimmat palat. Opastetulla retkellä sinun ei tarvitse myöskään huolehtia mistään, vaan voit rauhassa nauttia upeista maisemista. La Palma sopii myös erinomaisesti ominpäin kiertelyyn. Vuokraa auto ja kiertele saaren maisemia; näet lyhyessä ajassa paljon.

Jos kapeilla vuoristoteillä autoilu tuntuu turhan jännittävältä, voit hypätä myös paikallisbussin kyytiin. Paikallisbusseilla pääset helposti saaren suurimpiin kaupunkeihin Santa Cruziin ja Los Llanosiin, joissa ovat La Palman parhaat ostosmahdollisuudet. Kaupungeissa on myös mielenkiintoisia museoita, jotka tutustuttavat sinut saaren historiaan. Suosittelemme erityisesti merimuseota Santa Cruzissa ja arkeologista museota Los Llanosissa. 

Los Indianos-karnevaalihumua La Palmalla helmikuussa

Pukeudu valkoiseen ja juhli paikallisten kanssa karnevaalia helmikuussa! Koko Santa Cruz on silloin valkoisen värin peittämä, kun väki heittää toistensa päälle valkoista talkkijauhoa. Alunperin juhlalla on muistettu niitä saarelaisia, jotka joutuivat aikoinaan lähtemään Amerikkaan paremman elannon perässä ja palasivat rikkaina takaisin. Juhlassa rentoudutaankin mojito-juomia siemaillen iloisten kuubalaisten rytmien soidessa taustalla. 

Valitse itsellesi sopiva lomakohde ja lähde nauttimaan La Palman upesta luonnosta!

Koe upea La Palma

All inclusive

Helppoa ja huoletonta lomailua koko perheelle.

Katso All inclusive -hotellit täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso La Palman sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt La Palmalle

Suorat lennot La Palmalle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Lomakohteemme La Palmalla

La Palman aurinkoisin eteläkärki.
Rauhallinen lomakohde saaren länsipuolella.
Eloisa rantakohde lähellä saaren pääkaupunkia.
Aito kanarialainen kaupunki.
Saaren pisimmät rannat saaren länsiosassa.

Hotellit

Kartta

Varaa matkasi La Palmaan

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Matkavekan valmismatka: rantalomat, kiertomatkat, LEGOLAND-matkapaketit

  • Lennot ja valikoidut hotellit
  • Suomenkieliset opaspalvelut
  • Hotellikuljetukset tarvittaessa
  • Monipuolinen matka-/retkiohjelma
  • Valmismatkan turva
  • Joustavat maksuehdot

 

Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Retket La Palma

Roque de los Muchachos 53€ /henkilö

Roque de los Muchachos - La Palman korkein huippu

Aloitamme retken ajamalla länsirannikkoa pitkin kohti Mirador del Timen näköalapaikkaa, josta pääsemme ihastelemaan La Palman upeita maisemia. Tämän jälkeen suuntaamme lähelle pohjoisrannikkoa, jossa käymme Mercadillo de Puntagorda markkinoilla, jossa on mahdollisuus maistella sekä ostaa paikallisia erikoisuuksia. 

Markkinoilta jatkamme matkaamme läheiseen ravintolaan, jossa pääsemme nauttimaan kanarialaista ateriaa. Ruokailun jälkeen jatkamme matkaa kohti Roque de los Muchachos -vuorelle (2 426 m), jossa pidämme pienen tauon, jonka aikana ihastelemme näkymiä. Päivän päätteeksi suuntaamme La Caldera de Taburientelle, suurelle tulivuoren kraaterille. Sään suosiessa meillä on mahdollisuus nähdä sieltä kolme muuta kanarian saarta; El Hierro, La Gomera sekä Teneriffa. 

Ota mukaan: Kamera, lompakko sekä lämmintä vaatetta Roque de Los Muchachosia varten. 

Eteläinen La Palma 40 € /henkilö

Eteläinen La Palma- kokopäiväretki tulivuorimaisemissa

Retkellä teemme matkaa kiemuraisia vuoristoteitä pitkin. Näemme etelärannikon banaaniplantaaseja, tulivuorimaisemia, kanarianmäntymetsiä sekä pieniä viehättäviä kyliä. Aluksi tutustumme La Palman suurimpaan kaupunkiin, Los Llanosiin. Kaupungissa on mahdollisuus ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn. Omakustanteinen lounastauko on Tazacorten rantakaupungissa. Päivän lopuksi pistäydymme kansallispuiston vierailukeskukseen, jossa on saatavilla tietoa kansallispuistosta ja tulivuorenpurkauksista. Caldera de Taburiente on halkaisijaltaan 9 km ja sitä ympäröi useampi korkea vuorenhuippu. Koemme nämä ainutlaatuiset maisemat kävelemällä yhdessä La Cumbrecitan näköalapaikalta n.45 minuutin matkan kohden Lomo de las Chozasin näköalapaikkaa. Kirkkaalla säällä näköalapaikalta avautuu huikea maisema kohti Kalderaa ja saaren korkeinta huippua. Huomioithan, että huonolla säällä tiet kansallispuistoon voidaan sulkea. 

KOKOPÄIVÄRETKI: Aikuiset 40 €, Lapset (3-11v.) 20 €. Ei sisällä lounasta.

Ota retkelle mukaan: Kamera, hyvät jalkineet sekä takki sadetta ja tuulta varten

 

 

 

Pohjoinen La Palma 53 € /henkilö

Pohjoinen La Palma - Kokopäiväretki 

Tällä retkellä koet La Palman pääkaupungin tunnelmaa sekä ikivanhat ja vehreät metsät, jotka peittävät saaren koilliskulman. Koe La Palman ikivanhat ja vehreät metsät, jotka peittävät saaren koilliskulman. Aluksi vierailemme Santa Cruzin keskustassa, jossa on mahdollisuus tehdä ostoksia, kuljeskella vanhoilla kujilla tai vaikkapa tutustua kaupungin historiaan museoissa. Retkemme jatkuu pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä kohti San Andresin kylää, jossa vierailemme Ron Aldean rommitehtaassa. Kuulemme rommin valmistuksesta ja aikaa jää myös maistiaisiin ja ostoksiin. Lounasta nautimme San Andrés y Sauces-nimisessä kylässä. Retkemme viimeinen etappi kohdistuu Los Tilosin laakeripuumetsään, jossa teemme pienen kävelyn metsäalueella. Tämän jälkeen palaamme takaisin hotellille. 

KOKOPÄIVÄRETKI: Aikuiset 53 €, Lapset (3-12v.) 27 €. Sisältää lounaan.

Ota mukaan retkelle: Kamera, mukavat jalkineet sekä takki mahdollista sadetta ja tuulta varten.