Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • La Palma

    Koe La Palma suorin lennoin Helsingistä, Tampereelta, Jyväskylästä, Vaasasta, Porista, Kokkola-Pietarsaaresta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Rovaniemeltä ja Oulusta.

Koe La Palma suorin lennoin Helsingistä, Tampereelta, Jyväskylästä, Vaasasta, Porista, Kokkola-Pietarsaaresta, Kuopiosta, Lappeenrannasta, Rovaniemeltä ja Oulusta.

La Palma

Uutuuskohteemme La Palma nyt suorilla lennoilla Suomesta! Yksi Kanariansaarista - "La Isla Bonita" - kaunis saari, tarjoaa uskomattomia maisemia, koskematonta luontoa ja hienon ympäristön rentouttavalle lomalle. La Palma on Kanariansaarista kaikkein luonnonkaunein ja aidoin. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Värikäs ja charmikas pääkaupunki Santa Cruz on myös vierailun arvoinen. La Palma tarjoaa toisenlaisen Kanarian lomalaisille, jotka ovat jo käyneet Gran Canarialla ja Teneriffalla, tai niille, joita perinteinen Kanaria ei houkuttele.

Mukavat suorat lennot La Palmaan
Pääset La Palmaan helposti suorilla lennoillamme. Saari on huomattavasti tunnetuimpia sisaruksiaan Gran Canariaa, Teneriffaa, Lanzarotea ja Fuerteventuraa pienempi ja sympaattisempi.  Täällä et törmää massaturismiin tai Suomi-baareihin, vaan nautit aidosta paikallistunnelmasta, ainutlaatuisista elämyksistä ja laatulomasta hyvissä puitteissa.

La Isla Bonita
Saarta ei turhaan kutsuta Kanariansaarten kaunottareksi. Luonto näyttäytyy täällä komeimmillaan ja monipuolisimmillaan aina huikeista tulivuorenhuipuista upeisiin rantoihin, vehreistä metsäalueista vesiputouksiin ja kupliviin lähteisiin.  Pohjoisessa runsas subtrooppinen kasvillisuus vaihtuu etelän karumpiin kraatterinäkymiin. Myös La Palman tähtitaivas on maailmankuulu, ja saarelle onkin pystytetty monta observariota. Saari sopii matkailijoille, jotka ovat viihtyneet esimerkiksi Madeiralla tai Azoreilla. 

Vaellusreittejä ja vaihtelevaa maastoa
La Palma on kuin tehty aktiivisempaa lomaa toivovalle ja sitä voi kehua vaeltajien paratiisiksi. Patikointi vaihtelevassa, osin lähes koskemattomassa maastossa on todella palkitseva elämys: rotkot, kalderat, laakeripuumetsät ja tulivuorireitit ovat jotain ainutkertaista. Saaren korkeimpana huippuna kohoaa tulivuori Roque de los Muchachos 2 426 metriin.

Vuokraa auto tai huristele bussilla
La Palma sopii erinomaisesti ominpäin kiertelyyn. Vuokraa auto ja kiertele saaren maisemia, näet pienessä ajassa paljon.  Jos kapeilla vuoristoteillä autoilu tuntuu turhan jännittävältä, voit hypätä myös paikallisbussin kyytiin.

Kohteet ja lähdöt

Lähtökentät

Lähdöt Helsingistä ja maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lähtöpäivät 

Kesto

Lentoyhtiö

Tampere 29.10.2017 7 yötä Primera Air 
Jyväskylä 5.11.2017 7 yötä Primera Air 
Vaasa 12.11.2017 7 yötä Primera Air 
Pori 19.11.2017 7 yötä Primera Air 
Helsinki-Vantaa 26.11.2017 15 yötä  menossa: Primera Air
paluussa: Jet Time
Helsinki-Vantaa 11.12.2017 - 29.1.2018 7 yötä Jet Time
Helsinki-Vantaa 5.2.2018 11 yötä menossa: Jet Time
paluussa: Primera Air
Helsinki-Vantaa 16.2.2018 7 yötä Primera Air
Kokkola-Pietarsaari 23.2.2018 7 yötä Primera Air
Kuopio 2.3.2018 7 yötä Primera Air
Pori 9.3.2018 7 yötä Primera Air
Lappeenranta 16.3.2018 7 yötä Primera Air
Vaasa 23.3.2018 7 yötä Primera Air
Oulu 30.3.2018 7 yötä Primera Air
Jyväskylä 6.4.2018 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Matka La Palman lentoasemalta Los Cancajosiin n. 15 min, Puerto Naosiin n. 50 min ja Fuencalienteen n. 45 min. Tazacorte ja Los Llanos ovat omatoimikohteita, joihin matkanjärjestäjän hotellikuljetusta lentokentältä ei ole saatavilla.

Hyvä tietää: Jet Time

Hyvä tietää: Primera Air

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Hakutulokset

Järjestä

Lähtö

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto

  • 7