Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi Fuencalienteen La Palmalle | Matkavekka

    Fuencaliente

Tietoa Fuencalientesta

Fuencaliente Lomamatkat

Fuencaliente sijaitsee La Palman eteläisimmässä kärjessä, jossa näköalat Atlantin valtameren maininkeihin ovat sykähdyttävät. Eteläinen La Palma on saaren aktiivisin tulivuorialue ja täällä maisema näyttäytyykin kuivempana ja karumpana vastakohtana saaren vehreälle pohjoisosalle.

Vehreät vuorenrinteet ja pieni, pittoreski vuoristokylä Los Canarios liidunvalkeine 1800-luvun rakennuksineen muodostavat Fuencalienten sydämen eteläisellä La Palmalla. Ajomatka saaren lentokentältä tänne on noin 45 minuuttia. Matkalla näkyy kirkkaalla ilmalla La Gomeran ja El Hierron saaret sekä San Antonion tulivuorialue, jonka kivettyneet laavavirrat vuodelta 1971 viettävät kohti merta. Hyvä vierailukohde on San Antonion vierailukseskus, jossa saat paljon tietoa tulivuorista ja Kanariansaarten geologisesta historiasta. Täältä lähtee myös kuuden kilometrin pituinen kävelyreitti Fuencalienten majakalle, joka sijaitsee aivan saaren eteläkärjessä. Kävelyn voit myös tehdä toiseen suuntaan majakalta ylös vierailukeskukseen. Pidemmästä patikoinnista kiinnostuneet voivat lähteä 18 kilometrin pituiselle tulivuorireitille, "la ruta de los volcanos", joka lähtee Los Canarioksen kylästä ja päättyy Pilarin vierailukeskukseen. 

Aurinkovarmin osa La Palmaa 

Saaren eteläkärki Fuencalientessa saa osakseen eniten aurinkoisia tunteja, sillä rinteinen maasto muodostaa paitsi luonnollisen tuulensuojan myös pitää pilvet loitommalla. Molemmat eteläiset tulivuoret, San Antonio ja Teneguía, ovat Kanariansaarten vanhimpia ja houkuttelevat tulijoita tutustumaan maastoon.Vulkaaninen maaperä on hedelmällistä, kauniit viini- ja banaaniviljelykset kukoistavat. Fuencaliente on saaren tunnetuinta viininviljelysaluetta. Kannattaa tutustua paikallisiin viineihin ja voit myös halutessasi vierailla Teneguían viinibodegassa Los Canarioksen kylässä.

All inclusive -lomaa
Pienen matkan päässä Fuencalienten kylästä sijaitsee saaren paras lomapaikka Hotelli La Palma Princess. Se tarjoaa merenläheisyyttä, lämmitettyjä uima-altaita ja onpa hotellin pihalle tehty jopa oma hiekkaranta. Voit rentoutua spassa, pelata tennistä tai vain löhöillä yhdessä monista aurinkoterasseista. Vietä huoletonta All inclusive -lomaa! Hotelli sopii perheille ja muille lomailijoille, jotka viihtyvät luonnonkauniissa ympäristössä, hotellin runsaiden palveluiden äärellä

Kartta

Lisätietoa La Palma

Tutustu lomakohteeseen

Kanariansaarista kaikkein luonnonkaunein La Palma 

Lue lisää täältä > 

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso La Palman sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt La Palmalle

Suorat lennot La Palmalle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse