Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
Parasta
 • All Inclusive
 • upeat näköalat
 • rauhallinen sijainti
  • Huikea lomaparatiisi

Hotelli La Palma Princess

4
Loppu
Parasta
 • All Inclusive
 • upeat näköalat
 • rauhallinen sijainti
Takaisin

Huoneet & hinnat

 • Matkustajat
Peru Lähtöpaikka
Lähtö
 
Peru Lähtöpäivä
Valitse lähtöpäivä
Keskihinta kuukausittain
Peru Matkan kesto
Matkan kesto
Peru Matkustajat
 • All inclusive
 • Ilmastointi
 • Lastenallas
 • Perheille
 • Uima-allas
 • WiFi

Saaren eteläkärjessä, aurinkoisimmalla paikalla, sijaitseva hotelli La Palma Princess kutsuu viettämään tasokasta ja vaivatonta All inclusive -lomaa. Lomanvietto keskittyy täällä hotellialueelle, josta löytyvät kaikki oleelliset palvelut. Tekemistä riittää kaikenikäisille lomailijoille, jotka haluavat rentoutua auringossa, uida ja viettää mukavaa aikaa yhdessä perheen tai ystävien kanssa. 

Sijainti

Hotelli sijaitsee saaren eteläosassa, kymmenen kilometriä Los Canarioksen kylästä. Vehreä puistomainen hotellialue on rinteessä meren rannalla banaaniviljelmien keskellä, ja näköala ulapalle hakee vertaistaan. Korkeat ja jyrkät vuorenrinteet suojelevat aluetta tuulelta ja pilviltä. Laavahiekkaiselle uimarannalle on matkaa noin kaksi kilometriä. Hotellin edessä on bussipysäkki, josta pääsee tekemään päiväretkiä saaren pääkaupunkiin Santa Cruziin tai vaikkapa Los Llanokseen kaupunkiin. 

Yleiset tilat ja palvelut

Vastaanoton yhteydessä on suuri ja viihtyisä aula. Hotelli koostuu alunperin kahdesta hotellista ja useammasta siirtomaatyylisestä rakennuksesta. Alue muistuttaa kanarialaista kylää, jossa on jättimäinen puutarha. Mahtavat allasalueet koostuvat kymmenestä erilaisesta uima-altaasta ja kaiken kukkuraksi yhden altaan reunalle on maisemoitu oma hiekkaranta. Yksi aikuisten ja yksi lastenallas on lämmitetty talvikuukausina. Ulkoterassilla kelpaa istua katselemassa merinäkymää ja nauttia lasilliset lomasaaren samettisessa illassa.

Allasalueella on useita baareja ja pizzeria/hampurilaisravintola, josta voi hakea juomia ja välipalaa lomailun ohessa. Hotellin päärakennuksessa sijaitsee ravintola, jossa tarjoillaan aamiainen, lounas ja illallinen buffetpöydistä. 

Hotelli tarjoaa ihanan pienen kylpylän "Aqua Princess" (vain yli 18 v), jossa on lämmin vesihieronta-allas, poreallas, kylmävesiallas sekä mahdollisuus erilaisiin hierontoihin ja kauneushoitoihin. Löytyy myös sauna ja turkkilainen sauna. Liikunnalliset kiittävät kuutta tenniskenttää, rantalentopallokenttää ja pientä kuntosalia. Hotellialuetta kiertää noin 1,5 kilometrin pituinen kävelytie, jota pitkin on mukava ja turvallinen lenkkeillä. Täyden palvelun hotellista kaikenikäiset löytävät aktiviteetteja, mm. jumppaa, vesiliikuntaa, rantalentopalloa, petankkia ja paljon muuta. Lapsille on kansainvälinen lastenkerho ja leikkipaikka. Useimpina iltoina järjestetään viihdettä tai elävää musiikkia. Alueella on minimarket.

Allaspyyhkeet Kyllä
Baari Kyllä
Etäisyys rannalle 1,5 km
Hissi Osassa hotellia
Hiustenkuivain Kyllä
Huoneita 625
Ilmastointi Kyllä
Jääkaappi Ei
Kerroksia 3
Lakanoiden vaihto, krt viikossa 2
Lastenallas Kyllä
Minibaari Lisämaksusta
Paikalliseen keskustaan 10 km
Pyyhkeiden vaihto, krt viikossa 7
Rakennusvuosi 2004
Ravintola Kyllä
Siivous, krt viikossa 7
Spa & wellness Lisämaksusta
Talletus Lisämaksusta
TV huoneessa / huoneistossa Kyllä
Uima-allas Kyllä
WiFi Kyllä

All inclusive -paketti* sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen sekä lisäksi paikallisia juomia hotellin ravintoloissa ja baareissa rajoitettuina aikoina. Useissa hotelleissa all inclusive sisältää myös välipaloja.

* All inclusive tarkoittaa sitä, että juoma- ja ruokapalvelut hotellialueella sisältyvät matkan hintaan: aamiaiset, lounaat, päivälliset, paikalliset juomat ja mahdolliset allasbaarien välipalat. Joissakin hotelleissa ruokien ja juomien lisäksi on myös maksuttomia aktiviteetteja. All inclusiven sisältö ja aikataulut saattavat muuttua kauden aikana.

Carretera la Costa Cerca Vieja 10, 38740 Fuencaliente de la Palma, Santa Cruz de Tenerife
Puh. +34 922 42 55 00
https://www.princess-hotels.com/en

Tietoa kohteesta Fuencaliente

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso La Palman sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Tietoa Fuencalientesta

Tutustu Fuencalienteen La Palman saarella. 

Lue lisää täältä >

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse