Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Los Cancajos

Los Cancajos

Los Cancajos, La Palma, Lomamatkat

Los Cancajos on La Palman lomakohteista suosituin ja vilkkain, mutta ei kooltaan silti kovinkaan suuri. Se sijaitsee erinomaisesti vain noin viiden kilometrin päässä saaren värikkäästä pääkaupungista Santa Cruzista. Täällä voit valita useasta hotellistamme rantakadun ja uimarannan lähettyvillä.

Saaren parhaat rannat
La Palman tärkein rantakohde Los Cancajos tarjoaa mukavan valikoiman hotelleja, jotka kaikki asettuvat lähelle rantaa.  Itse ranta on pitkä tumma laavahiekkaranta. Palmujen reunustamaa rantakatua pitkin voit tehdä mukavia kävelyretkiä tai istuskella kahviloiden ulkoterasseilla katselemassa ihmisiä ja merimaisemaa. Iltaisin väki kokoontuu tänne syömään ja viihtymään.

Santa Cruz de la Palma
Saaren charmikas pääkaupunki Santa Cruz de la Palma sijaitsee kätevästi lähellä. Kaupungin keskustaan noin viiden kilometrin päähän pääset nopeasti paikallisbussilla tai taksilla. Kaupungin pastelliväriset talot kauniine julkisivuineen ja puustaveistettyine parvekkeineen ovat peräisin 1500-luvulta - onpa kaupunkia syystä kehuttu koko Kanariansaarten kauneimmaksi. Täällä on myös historiallista nähtävää ja mahdollisuus tehdä ostoksia.

Espanjan parasta kahvia
Pääkaupungin ytimessä kannattaa piipahtaa kauniissa ja arvostetussa kahvilassa nimeltä El Café de Don Manuel. Vuonna 2015 kahvilan omistaja pokkasi maan parhaan baristan palkinnon ja hänen espressoaan kehutaan jopa Espanjan parhaaksi.

Vaella luonnossa
Saaren yksi suosituista vaellusreiteistä lähtee huoneistohotellimme Las Olasin lähettyviltä. La Palman vetovoima piilee juuri sen monimuotoisessa luonnossa ja siksi se on ihanteellinen vaelluskohde. Täällä kohtaat subtrooppista laakerimetsää, solisevia puroja, tasankojen banaani- ja papaijaviljelmiä sekä korkeita tulivuorenhuippuja.

Vuokraa auto ja näe enemmän
Los Cancajos on hyvä tukikohta saaren kiertelyyn omatoimisemmin. Mutkaiset, kapeat tiet johdattavat halki upeiden maisemien ja näköalojen.

Retket

Roque de los Muchachos

Roque de los Muchachos - La Palman korkein huippu

Aloitamme retken ajamalla länsirannikkoa pitkin kohti Mirador del Timen näköalapaikkaa, josta pääsemme ihastelemaan La Palman upeita maisemia. Tämän jälkeen suuntaamme lähelle pohjoisrannikkoa, jossa käymme Mercadillo de Puntagorda markkinoilla, jossa on mahdollisuus maistella sekä ostaa paikallisia erikoisuuksia. 

Markkinoilta jatkamme matkaamme läheiseen ravintolaan, jossa pääsemme nauttimaan kanarialaista ateriaa. Ruokailun jälkeen jatkamme matkaa kohti Roque de los Muchachos -vuorelle (2 426 m), jossa pidämme pienen tauon, jonka aikana ihastelemme näkymiä. Päivän päätteeksi suuntaamme La Caldera de Taburientelle, suurelle tulivuoren kraaterille. Sään suosiessa meillä on mahdollisuus nähdä sieltä kolme muuta kanarian saarta; El Hierro, La Gomera sekä Teneriffa. 

Ota mukaan: Kamera, lompakko sekä lämmintä vaatetta Roque de Los Muchachosia varten. 

Santa Cruz de La Palma & San Antonion tulivuori

Santa Cruz de La Palma & San Antonion tulivuori - Puolen päivän retki kaiken ikäisille

Aamun sarastaessa ja luononnon heräillessä San Antonion tulivuorella, suuntamme bussilla tähän ensimmäiseen kohteeseemme. Tulivuorelta aukeaa kauniit näkymät, kun taivas ja meri kohtaavat toisensa horisontissa, joka muodostaa parhaat puitteet täydellisille lomakuville sekä hyville muistoille La Palmasta. 

Sään salliessa on mahdollista seurata polkua, joka vie toiselle puolelle tulivuoren kraateria. Jos olemme onnekkaita saatamme nähdä naapurisaaren El Hierron! Alueelta löytyy opastuskeskus,jonka yhteydessä on kahvila, jossa voit nauttia aamukahvia kauniissa maisemissa. 

Tämän jälkeen jatkamme matkaa Santa Cruz de La Palmaan, saaren pääkaupunkiin. Kaupunkia kuvastavat pastellinväriset talot ja aito kanarialainen rakennustyyli, jotka takaavat viehättävän ilmapiirin. Lopuksi on aika tutkia kaupunkia ja sen nähtävyyksiä omatoimisesti. Olemme takaisin hotellilla iltapäivällä. 

Pohjoinen La Palma

Pohjoinen La Palma - Puolen päivän retki saaren vihreään sydämeen Los Tilokseen

Koe La Palman ikivanhat ja vehreät metsät, jotka peittävät saaren koilliskulman. Retkemme kulkee pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä kohti itärannikkoa ja Los Tilosin metsäaluetta, jossa kuljemme hyväntuoksuisen laakeripuumetsän halki.

Las Nieves, rauhallinen sekä hiljainen kaupunki, jossa äärimmäinen vieraanvaraisuus sekä kunnioitus toisia kohtaan korostuvat. Vierailemme saaren ensimmäisessä kirkossa Virgen de las Nievessä, jonka jälkeen jatkamme matkaa saaren virheään sydämeen Los Tiloksen metsä-alueelle. Sanotaan, että La Palma on kanariansaarten rehevin alue, jossa puut, kasvit sekä eläimet tekevät alueesta viehättävän sekä mielenkiintoisen. Tästä etapista on muodostunut yksi asiakkaidemme suosikeista. 

Jatkamme matkaamme El Campesino ravintolaan, jossa pääsemme nauttimaan kanarialaisella rakkaudella valmistettua lounasta. Iltapäivällä vierailemme vielä San Andrésin kylässä sijaitsevassa Ron Aldean rommitehtaassa, jonka jälkeen suuntaamme takaisin hotelille.

Puolipäiväretki, sis. lounaan

Ota mukaan matkalle: Kamera, mukavat jalkineet sekä takki, mahdollista sadetta varten. 

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt Helsingistä ja maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lähtöpäivät 

Kesto

Lentoyhtiö

Tampere 29.10.2017 7 yötä Primera Air 
Jyväskylä 5.11.2017 7 yötä Primera Air 
Vaasa 12.11.2017 7 yötä Primera Air 
Pori 19.11.2017 7 yötä Primera Air 
Helsinki-Vantaa 26.11.2017 15 yötä  menossa: Primera Air
paluussa: Jet Time
Helsinki-Vantaa 11.12.2017 - 29.1.2018 7 yötä Jet Time
Helsinki-Vantaa 5.2.2018 11 yötä menossa: Jet Time
paluussa: Primera Air
Helsinki-Vantaa 16.2.2018 7 yötä Primera Air
Kokkola-Pietarsaari 23.2.2018 7 yötä Primera Air
Kuopio 2.3.2018 7 yötä Primera Air
Pori 9.3.2018 7 yötä Primera Air
Lappeenranta 16.3.2018 7 yötä Primera Air
Vaasa 23.3.2018 7 yötä Primera Air
Oulu 30.3.2018 7 yötä Primera Air
Jyväskylä 6.4.2018 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Matka La Palman lentoasemalta Los Cancajosiin n. 15 min, Puerto Naosiin n. 50 min ja Fuencalienteen n. 45 min. Tazacorte ja Los Llanos ovat omatoimikohteita, joihin matkanjärjestäjän hotellikuljetusta lentokentältä ei ole saatavilla.

Hyvä tietää: Jet Time

Hyvä tietää: Primera Air

Jaa tämä sivu sähköpostitse