Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi Los Cancajosiin La Palmalla - Matkavekka

    Los Cancajos

Tietoa Los Cancajosista

Los Cancajos, La Palma, Lomamatkat

Los Cancajos on La Palman lomakohteista suosituin ja vilkkain, mutta ei kooltaan silti kovinkaan suuri. Se sijaitsee erinomaisesti vain noin viiden kilometrin päässä saaren värikkäästä pääkaupungista Santa Cruzista. Täällä voit valita useasta hotellistamme rantakadun ja uimarannan lähettyvillä.

Saaren parhaat rannat ja maukasta ruokaa
La Palman tärkein rantakohde Los Cancajos tarjoaa mukavan valikoiman hotelleja, jotka kaikki asettuvat lähelle rantaa. Itse ranta on pitkä tumma laavahiekkaranta. Palmujen reunustamaa rantakatua pitkin voit tehdä mukavia kävelyretkiä tai istuskella kahviloiden ulkoterasseilla katselemassa ihmisiä ja merimaisemaa. Iltaisin väki kokoontuu tänne syömään ja viihtymään. Los Cancajos on kooltaan pieni ja rauhallinen, mutta alueella on monia viihtyisiä ravintoloita, jotka tarjoilevat niin paikallisia kuin kansainvälisiä makunautintoja. Varsinaista yöelämää ei ole, joten kohde on hyvin rauhallinen yöaikaan.

Hotellit Los Cancajosissa

Los Cancajosin hotellit sijaitsevat mukavasti lähellä rantaa. Laadukkaan loman vietät esimerkiksi Taburiente Playa -hotellissa tai Las Olas -hotellissa. Los Cancajos sopii myös liikunnan ystäville, rantakatua pitkin on hyvä lenkkeillä vaikkapa Santa Cruziin asti. Tasokas Parador-hotelli sopii omatoimisille, rauhallista lomaa kaipaavalle pariskunnille. Tämä espanjalaisten matkailijoiden suosima hotelli sijaitsee upealla paikalla vuoren rinteellä, josta avautuvat upeat maisemat paikallisiin kyliin ja merelle. Mikäli haluat rauhallisen loman kauempana matkailukeskuksista, suosittelemme Los Molinos & Breña Garden -hotellia, jossa on mukava lämminhenkinen ja paikallinen tunnelma. Sijaintinsa vuoksi hotelli sopii hyvin esimerkiksi niille, jotka vuokraavat auton tai polkupyörän lomansa ajaksi. 

Santa Cruz de la Palma
Saaren charmikas pääkaupunki Santa Cruz de la Palma sijaitsee kätevästi lähellä. Kaupungin keskustaan noin viiden kilometrin päähän pääset nopeasti paikallisbussilla tai taksilla. Matka taittuu myös kätevästi kävellen tunnissa rantaa seuraten. Kaupungin pastelliväriset talot kauniine julkisivuineen ja puustaveistettyine parvekkeineen ovat peräisin 1500-luvulta - onpa kaupunkia syystä kehuttu koko Kanariansaarten kauneimmaksi. Täällä on myös mielenkiintoisia museoita ja mahdollisuus tehdä ostoksia.

Espanjan parasta kahvia
Santa Cruz on täynnä miellyttäviä kahviloita, joissa istahtaa tovi kävelyn ja ostosten välissä. Pääkaupungin ytimessä kannattaa piipahtaa arvostetussa kahvilassa nimeltä El Café de Don Manuel, joka sijaitsee kauniin rakennuksen sisäpihalla. Vuonna 2015 kahvilan omistaja pokkasi maan parhaan baristan palkinnon ja hänen espressoaan kehutaan jopa Espanjan parhaaksi.

Vuokraa auto ja näe enemmän
Los Cancajos on hyvä tukikohta saaren kiertelyyn omatoimisemmin. Mutkaiset, kapeat tiet johdattavat halki upeiden maisemien ja näköalojen. Täältä etäisyydet ovat lyhyet kaikkialle ja parissa päivässä ehditkin jo näkemään lähes koko saaren!

Kartta

Lisätietoa La Palma

Tutustu lomakohteeseen

Kanariansaarista kaikkein luonnonkaunein La Palma 

Lue lisää täältä > 

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä >

Sää

Katso La Palman sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt La Palmalle

Suorat lennot La Palmalle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse