Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Puerto Naos

Puerto Naos

Puerto Naos, Lomamatkat

Puerto Naos on rakentunut pitkän laavahiekkarannan ympärille. Täällä vietät rauhallisen ja leppoisan loman nauttien ulkoilusta ja auringosta Atlantin kimmeltävän veden äärellä. Puerto Naos on Lomamatkojen omatoimikohde.

Pieni rantakohde Puerto Naos asettuu La Palman länsirannikolle ja se tunnetaan yhdestä saaren pisimmistä ja hienoimmista laavahiekkarannoista. Tänne saapuvat niin turistit kuin paikalliset tekemään mukavia kävelyretkiä ja kastautumaan virkistävään meriveteen. Palmujen koristamalle rantapromenadille on sijoittunut hyvä vaikoima ravintoloita, kahviloita ja jäätelöbaareja. 

Valloittava luonto
Saaren länsiosassa pääset myös kokemaan luonnon kauneuden. Korkein huippu Roque de los Muchachos siintelee 2 426 metrissä ja kansallispuisto La Caldera de Taburiente suurine tulivuoren kraattereineen sijaitsee vain muutama kymmenen kilometriä Puerto Naosista koiliseen. Myös suosittu vaellusreitti "Ruta de los Vulcanos" on lähellä.

Retket

Roque de los Muchachos

Roque de los Muchachos - La Palman korkein huippu

Aloitamme retken ajamalla länsirannikkoa pitkin kohti Mirador del Timen näköalapaikkaa, josta pääsemme ihastelemaan La Palman upeita maisemia. Tämän jälkeen suuntaamme lähelle pohjoisrannikkoa, jossa käymme Mercadillo de Puntagorda markkinoilla, jossa on mahdollisuus maistella sekä ostaa paikallisia erikoisuuksia. 

Markkinoilta jatkamme matkaamme läheiseen ravintolaan, jossa pääsemme nauttimaan kanarialaista ateriaa. Ruokailun jälkeen jatkamme matkaa kohti Roque de los Muchachos -vuorelle (2 426 m), jossa pidämme pienen tauon, jonka aikana ihastelemme näkymiä. Päivän päätteeksi suuntaamme La Caldera de Taburientelle, suurelle tulivuoren kraaterille. Sään suosiessa meillä on mahdollisuus nähdä sieltä kolme muuta kanarian saarta; El Hierro, La Gomera sekä Teneriffa. 

Ota mukaan: Kamera, lompakko sekä lämmintä vaatetta Roque de Los Muchachosia varten. 

Santa Cruz de La Palma & San Antonion tulivuori

Santa Cruz de La Palma & San Antonion tulivuori - Puolen päivän retki kaiken ikäisille

Aamun sarastaessa ja luononnon heräillessä San Antonion tulivuorella, suuntamme bussilla tähän ensimmäiseen kohteeseemme. Tulivuorelta aukeaa kauniit näkymät, kun taivas ja meri kohtaavat toisensa horisontissa, joka muodostaa parhaat puitteet täydellisille lomakuville sekä hyville muistoille La Palmasta. 

Sään salliessa on mahdollista seurata polkua, joka vie toiselle puolelle tulivuoren kraateria. Jos olemme onnekkaita saatamme nähdä naapurisaaren El Hierron! Alueelta löytyy opastuskeskus,jonka yhteydessä on kahvila, jossa voit nauttia aamukahvia kauniissa maisemissa. 

Tämän jälkeen jatkamme matkaa Santa Cruz de La Palmaan, saaren pääkaupunkiin. Kaupunkia kuvastavat pastellinväriset talot ja aito kanarialainen rakennustyyli, jotka takaavat viehättävän ilmapiirin. Lopuksi on aika tutkia kaupunkia ja sen nähtävyyksiä omatoimisesti. Olemme takaisin hotellilla iltapäivällä. 

Pohjoinen La Palma

Pohjoinen La Palma - Puolen päivän retki saaren vihreään sydämeen Los Tilokseen

Koe La Palman ikivanhat ja vehreät metsät, jotka peittävät saaren koilliskulman. Retkemme kulkee pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä kohti itärannikkoa ja Los Tilosin metsäaluetta, jossa kuljemme hyväntuoksuisen laakeripuumetsän halki.

Las Nieves, rauhallinen sekä hiljainen kaupunki, jossa äärimmäinen vieraanvaraisuus sekä kunnioitus toisia kohtaan korostuvat. Vierailemme saaren ensimmäisessä kirkossa Virgen de las Nievessä, jonka jälkeen jatkamme matkaa saaren virheään sydämeen Los Tiloksen metsä-alueelle. Sanotaan, että La Palma on kanariansaarten rehevin alue, jossa puut, kasvit sekä eläimet tekevät alueesta viehättävän sekä mielenkiintoisen. Tästä etapista on muodostunut yksi asiakkaidemme suosikeista. 

Jatkamme matkaamme El Campesino ravintolaan, jossa pääsemme nauttimaan kanarialaisella rakkaudella valmistettua lounasta. Iltapäivällä vierailemme vielä San Andrésin kylässä sijaitsevassa Ron Aldean rommitehtaassa, jonka jälkeen suuntaamme takaisin hotelille.

Puolipäiväretki, sis. lounaan

Ota mukaan matkalle: Kamera, mukavat jalkineet sekä takki, mahdollista sadetta varten. 

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt Helsingistä ja maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lähtöpäivät 

Kesto

Lentoyhtiö

Tampere 29.10.2017 7 yötä Primera Air 
Jyväskylä 5.11.2017 7 yötä Primera Air 
Vaasa 12.11.2017 7 yötä Primera Air 
Pori 19.11.2017 7 yötä Primera Air 
Helsinki-Vantaa 26.11.2017 15 yötä  menossa: Primera Air
paluussa: Jet Time
Helsinki-Vantaa 11.12.2017 - 29.1.2018 7 yötä Jet Time
Helsinki-Vantaa 5.2.2018 11 yötä menossa: Jet Time
paluussa: Primera Air
Helsinki-Vantaa 16.2.2018 7 yötä Primera Air
Kokkola-Pietarsaari 23.2.2018 7 yötä Primera Air
Kuopio 2.3.2018 7 yötä Primera Air
Pori 9.3.2018 7 yötä Primera Air
Lappeenranta 16.3.2018 7 yötä Primera Air
Vaasa 23.3.2018 7 yötä Primera Air
Oulu 30.3.2018 7 yötä Primera Air
Jyväskylä 6.4.2018 7 yötä Primera Air

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).

Matka La Palman lentoasemalta Los Cancajosiin n. 15 min, Puerto Naosiin n. 50 min ja Fuencalienteen n. 45 min. Tazacorte ja Los Llanos ovat omatoimikohteita, joihin matkanjärjestäjän hotellikuljetusta lentokentältä ei ole saatavilla.

Hyvä tietää: Jet Time

Hyvä tietää: Primera Air

Jaa tämä sivu sähköpostitse