Matkavekka ja Lomamatkat ovat nyt yhdessä Matkavekka! Lue lisää >>  
  • Puerto Naos

Puerto Naos

Puerto Naos, Lomamatkat

Puerto Naos on rakentunut pitkän laavahiekkarannan ympärille. Täällä vietät rauhallisen ja leppoisan loman nauttien ulkoilusta ja auringosta Atlantin kimmeltävän veden äärellä. Puerto Naos on Lomamatkojen omatoimikohde.

Pieni rantakohde Puerto Naos asettuu La Palman länsirannikolle ja se tunnetaan yhdestä saaren pisimmistä ja hienoimmista laavahiekkarannoista. Tänne saapuvat niin turistit kuin paikalliset tekemään mukavia kävelyretkiä ja kastautumaan virkistävään meriveteen. Palmujen koristamalle rantapromenadille on sijoittunut hyvä vaikoima ravintoloita, kahviloita ja jäätelöbaareja. 

Valloittava luonto
Saaren länsiosassa pääset myös kokemaan luonnon kauneuden. Korkein huippu Roque de los Muchachos siintelee 2 426 metrissä ja kansallispuisto La Caldera de Taburiente suurine tulivuoren kraattereineen sijaitsee vain muutama kymmenen kilometriä Puerto Naosista koiliseen. Myös suosittu vaellusreitti "Ruta de los Vulcanos" on lähellä.

Retket

Santa Cruz ja pohjoinen La Palma 54 € /henkilö

Tällä retkellä koet La Palman pääkaupungin tunnelmaa sekä myös ikivanhat vehreät metsät saaren koilliskulmalla. Aluksi vierailemme Santa Cruzin keskustassa, jossa on mahdollisuus tehdä ostoksia, kuljeskella vanhoilla kujilla ja tutustua kaupungin historiaan. Retkemme jatkuu pitkin kiemurtelevia vuoristoteitä kohti itärannikkoa ja Los Tilosin metsäaluetta, jossa teemme pienen kävelyn laakeripuumetsässä. Näemme koillisosan suurimmat asutuskeskukset ja banaaniplantaasit. Lounaan nautimme paikallisessa ravintolassa. Iltapäivällä vierailemme vielä San Andresin kylässä Ron Aldean rommitehtaassa, jossa kuulemme sokeriruo’on viljelystä ja rommin valmistuksesta. Lopuksi jää aikaa myös maistiaisiin ja ostoksiin. Kokopäiväretki, sisältää lounaan.

Retkipäivä MAANANTAI. Hinta 54 euroa (alle 12-vuotiaille lapsille 27 euroa)
Roque de los Muchachos 42 € /henkilö

Tie saaren korkeimmalle huipulle kulkee pitkin kiemuraisia vuoristoteitä. Pysähdymme matkan varrella näköalapaikoilla katsomassa maisemia Atlantille sekä saaren dramaattisia maastonmuotoja. Piipahdamme myös maanviljelysmarkkinoilla. Päivän kohokohtana ajamme Roque de los Muchachos -vuorelle 2 426 metriin, jossa pidämme ansaitun tauon ihastellen näkymiä. Kansainvälinen retki, opastuskieli mm. englanti. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Caldera Taburienten kansallispuisto ja Los Llanos 42 € /henkilö

Retkellä teemme matkaa kiemuraisia vuoristoteitä pitkin. Näemme etelärannikon banaaniplantaaseja, tulivuorimaisemia, kanarianmäntymetsiä  sekä pieniä viehättäviä kyliä Atlantin valtameren kimmeltäessä kauniisti taustalla. Päivän aikana kuulemme monipuolisesti elämänmenosta ennen ja tänään.

Aluksi tutustumme La Palman suurimpaan kaupunkiin, Los Llanosiin. Kaupungissa on mahdollisuus ostoksiin ja omatoimiseen kiertelyyn. Omakustanteinen lounastauko pidetään saaren länsirannalla Tazacorten alueella.

Päivän lopuksi tutustumme kansallispuiston vierailukeskukseen, jossa saamme paljon tietoa kansallispuistosta ja tulivuorenpurkauksista.  Caldera de Taburiente on halkaisijaltaan peräti noin 9 km ja sitä ympäröi useampi korkea vuorenhuippu. Koemme nämä ainutlaatuiset maisemat kävelemällä yhdessä La Cumbrecitan näköalapaikalta noin puolen tunnin matkan kohden Lomo de las Chozasin näköalapaikkaa. Kirkkaalla säällä näköalapaikalta avautuu huikea maisema kohti kalderaa ja saaren korkeinta huippua. Huomioithan että huonolla säällä tiet kansallispuistoon voidaan sulkea.

Retkipäivä KESKIVIIKKO. Hinta 42 euroa (alle 12-vuotiaille lapsille 21 euroa)

Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Kartta

Lähtökentät

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lentoyhtiö: Primera Air 

Lähtöpäivät 2017 

Perjantailento

Pori 17.2.
Kokkola-Pietarsaari 24.2.
Joensuu 3.3.
Oulu 10.3.
Lappeenranta 17.3.
Kuopio 24.3.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 € /hlö (hinta etukäteen varattuna).
Matka La Palman lentoasemalta Los Cancajosiin n. 15 min, Puerto Naosiin n. 50 min ja Fuencalienteen n. 45 min.

Ateriat Primera Airin lennolle 26 € (meno–paluu)
Lämmin ateria 13 €/aikuinen ja 7 €/2-11-vuotias per suunta.

Hyvä tietää: Primera Air

Jaa tämä sivu sähköpostitse