Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Lomamatkalle Kanariansaarille - varaa Matkavekasta

Talven lomat alennetuin hinnoin

✈️☀️ vähintään 7 yön lomat Kanariansaarille -100 € / henkilö

✈️☀️ 3-6 yön lomat Kanariansaarille -50 € / henkilö

Alennukset ovat voimassa toistaiseksi ja koskevat lähtöjä 31.3.2021 asti. Alennukset koskevat vain aikuisia, vain uusia varauksia, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin. Lomapaketin hinta määräytyy varaushetken mukaan.

Kanariansaarten suosikit Gran Canaria & Teneriffa

Tutustu ja varaa matkasi Kanarialle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Matkat Kanariansaarille

Varaa loma Kanariansaarilla| Matkavekka

Kanariansaaret - takuuvarmaa lomaa 

Kanariansaaret tarjoaa aurinkoisia rantoja, keltaisia hiekkadyynejä ja uljaita vuorimaisemia. Matkavekan valikoimassa pääset ympäri vuoden Teneriffalle ja Gran Canarialle. Tutustu Kanariaan!

Teneriffa on kuin luotu lomailuun

Teneriffa on Kanariansaarista suurin ja vihrein - kuin luotu lomailuun rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen. Valitse etelän ihanat hiekkarannat tai pohjoisen aito kanarialainen kaupunkitunnelma. Espanjan korkein vuori Teide kutsuu retkeilijöitä nauttimaan jylhistä maisemista ja huimaavista näköalaoista. Jos suunnitteilla on menevä matka, kannattaa sunnaksi ottaa tämä Teneriffan suosituin lomakaupunki Playa de las Americas. Los Cristianos oli aikoinaan pieni paikallinen kalastajakylä satamineen, mutta sittemmin se on kasvanut kiinni viereiseen Americaksen alueeseen, joten vilkkaan lomakeskuksen palvelut ovat pienen kävelymatkan päässä. Pohjois-Teneriffan lumoavaissa maisemissa, keskellä Teiden puutarhaksi kutsuttua Orotavanlaaksoa sijaitsee perinteikäs lomakaupunki Puerto de la Cruz.  

Gran Canaria - klassikkokohde

Sanotaan, että Gran Canarialla vallitsee ikuisen kevään leppeääkin leppeämpi sää. Saaren luonto ja maisemat vaihtelevat tuhansiin metreihin nousevista tuliperäisistä vuoristoista reheviin pinjametsiköihin ja saaren eteläosan aaltoileviin hiekkadyyneihin. Playa del Inglesin kultaisilla rantahietikoilla vierailija voi nauttia kiireettömistä kävelyretkistä ja rauhallisista aurinkokylvyistä, niin että aivan vieressä on kaikki kaupungin ilot ostoskeskuksista huvielämään. Puerto Rico sopii erityisesti rantaelämää ja aktiviteetteja etsivälle, mutta täältä löydät myös loistavan valikoiman tasokkaita ravintoloita. Las Palmas on todellinen lomakaupunkien klassikko, jossa voit yhdistää mukavasti kaupunki- ja rantaloman. Tutustu myös Maspalomaksen  Meloneraksen ja  San Agustinin -loma-alueisiin.

Varaa lento+hotelli-lomapaketti Kanarialle

Matkavekan lomat Kanariansaarille ovat ns. omatoimisia lento+hotelli-lomapaketteja, jotka koostuvat lennoista ja valikoiduista hotelleista. Rakenna siis itse haluamasi paketti ja päätä minä päivänä, miten pitkäksi aikaa ja millä lennoilla matkustat sekä missä hotellissa lomailet. Lento+hotelli-lomapaketin hinta maksetaan kokonaisuudessaan varauksen yhteydessä. Hintaan sisältyy edestakaiset lennot, majoitus valitsemassasi hotellissa ja 1 x kirjattu matkatavara. Lento+hotelli-lomapaketit ovat omatoimimatkoja eikä matkan hintaan sisälly opaspalveluita tai kuljetuspalveluita lomakohteessa.