Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
 • Lomamatkalle Kanariansaarille Matkavekasta

  Lähdöt Kanariansaarille

Tutut Kanarian-kohteet

Varaa loma Kanariansaarilla| Matkavekka
Varaa loma La Palmalla - Matkavekka

Kanariansaaret - takuuvarmaa lomaa 

Kanariansaaret tarjoaa aurinkoisia rantoja, keltaisia hiekkadyynejä ja uljaita vuorimaisemia. Matkavekan valikoimassa on neljä erilaista saarta: Teneriffa, La Palma, Gran Canaria ja Lanzarote. Tutustu Kanariaan!

Teneriffa on kuin luotu lomailuun

Teneriffa on Kanariansaarista suurin ja vihrein - kuin luotu lomailuun rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen. Valitse etelän ihanat hiekkarannat tai pohjoisen aito kanarialainen kaupunkitunnelma. Espanjan korkein vuori Teide kutsuu retkeilijöitä nauttimaan jylhistä maisemista ja huimaavista näköalaoista. Jos suunnitteilla on menevä matka, kannattaa sunnaksi ottaa tämä Teneriffan suosituin lomakaupunki Playa de las Americas. Los Cristianos oli aikoinaan pieni paikallinen kalastajakylä satamineen, mutta sittemmin se on kasvanut kiinni viereiseen Americaksen alueeseen, joten vilkkaan lomakeskuksen palvelut ovat pienen kävelymatkan päässä. Pohjois-Teneriffan lumoavaissa maisemissa, keskellä Teiden puutarhaksi kutsuttua Orotavanlaaksoa sijaitsee perinteikäs lomakaupunki Puerto de la Cruz

La Palma - Kanariansaarista kaunein

La Palma on pienempi ja sympaattisempi kuin suomalaisille tutummat Kanarian saaret. Saarella on vaellusreittejä vehreässä vuoristossa, banaaniviljelmiä, laavarantoja ja idyllisiä pikkukaupunkeja. Lomakohteemme La Palmalla ovat saaren eteläkärjessä sijaitseva aurinkoinen Fuencaliente, lähellä saaren pääkaupunkia sijaitseva eloisa rantakohde Los Cancajos. Puerto Naoksesta löytyy taas La Palman -saaren pisimmät rannat. 

Gran Canaria - klassikkokohde

Sanotaan, että Gran Canarialla vallitsee ikuisen kevään leppeääkin leppeämpi sää. Saaren luonto ja maisemat vaihtelevat tuhansiin metreihin nousevista tuliperäisistä vuoristoista reheviin pinjametsiköihin ja saaren eteläosan aaltoileviin hiekkadyyneihin. Playa del Inglesin kultaisilla rantahietikoilla vierailija voi nauttia kiireettömistä kävelyretkistä ja rauhallisista aurinkokylvyistä, niin että aivan vieressä on kaikki kaupungin ilot ostoskeskuksista huvielämään. Puerto Rico sopii erityisesti rantaelämää ja aktiviteetteja etsivälle, mutta täältä löydät myös loistavan valikoiman tasokkaita ravintoloita. Las Palmas on todellinen lomakaupunkien klassikko, jossa voit yhdistää mukavasti kaupunki- ja rantaloman. Tutustu myös Maspalomaksen  Meloneraksen ja  San Agustinin -loma-alueisiin. 

 

Lanzarote - karun kaunis luonto ja upeat rannat 

Lanzarote on maisemiltaan, arkkitehtuuriltaan ja nähtävyyksiltään omanlaistaan Kanariaa. Rannikon lomakohteet ovat viehättäviä ja siistejä, tekemistä riittää kaiken ikäisille. Palmujen koristama Puerto del Carmen hiekkarantoineen on kompakti lomakohde, jossa kaikki palvelut ovat lähellä. Pienestä kalastajakylästä on muotoutunut saaren vilkkain lomakeskus, jonka rannoilla, ravintoloissa ja iltahuveissa arki unohtuu. Rauhallisemmalla ja pienemmällä Costa Teguisella on tarjottavanaan laavakivien reunustamat uimarannat, kiva rantakatu sekä läheinen golfkenttä. 

Lomakohteet

La Palma

Kanarian kaunein saari.

Lue lisää >

Teneriffa

Liikkujan ja löhöilijän valinta.

Lue lisää >

Gran Canaria

Lomakohde kaikenikäisille.

Lue lisää >

Lanzarote

Karun kaunis saari upeine rantoineen.

Lue lisää >

Varaa matkasi Kanarialle!

Suodata hakutuloksia

Tarvitsetko apua?


Lento+hotelli-matkapaketti

 • Valitse milloin ja miten pitkäksi aikaa haluat matkustaa
 • Matkustat omatoimisesti, ilman opaspalveluja
 • Valmismatkan turva
 • Valikoidut hotellit ja hyvät sijainnit
 • Yksi matkalaukku sisältyy hintaan
 • Hinnat ovat dynaamisia ja voivat muuttua. Matkapaketin lopullisen hinnan näet varausyhteenvetosivulla.

 

 

 

 

 

Hakutulokset

Järjestä

Hinta

Kohteet

Matkatyyppi

Luokitus

Ateriat

Tilat ja palvelut

Kategoriat

Matkustajat

Lähtöpäivät

Näytä hakutulokset
Järjestä hakutulokset
Näytä hinta
Valitse vähimmäisluokitus

Valitse matkan kesto (vrk)

 • 7
 • 21