Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi Costa Teguiseen | Matkavekka

    Costa Teguise

Tietoa Costa Teguisesta

Varaa makasi Costa Teguiseen Matkavekalta

Costa Teguise on moderni ja viihtyisä lomapaikka, joka hurmaa rauhallisuudellaan. Sen sydän on pitkä hiekkaranta ja rantabulevardi.

Täällä voit ottaa rennosti ja lomailla leppoisasti kauempana saaren eloisimmista kylistä. Pueblo Marineron tori on mukava kohtaamispaikka, jossa järjestetään aina perjantaisin markkinat. Harrastaa voit surffaamisen lisäksi vaikkapa golfia. 

Playa de las Cucharas 
Costa Teguisen ylpeys on 600 metriä pitkä hiekkaranta Playa de las Cucharas, jonka hienohiekkaisella rannalla, auringon paistaessa, elämä näyttää parhaat kasvonsa ja voit tuntea olevasi irti arjesta. Rantakadun varrelta löydät monia kauppoja ja muutamia ravintoloita, tapas-baareja ja kahviloita.

Teguisen markkinat 
Saaren entinen pääkaupunki Teguise sijaitsee noin vartin bussimatkan päässä sisämaassa. Käy tutustumassa kaupungin vanhoihin siirtomaatyylisiin rakennuksiin ja kirkkoihin. Joka sunnuntai Teguisessa järjestetään myös markkinat, jolloin kaupunki täyttyy turisteista ja paikallisista.

Ostoksille Arrecifeen
Toinen kiintoisa tutustumiskohde on saaren nykyinen pääkaupunki Arrecife. Jos kaipaat shoppailua ja vilinää, käy katsastamassa katu León y Castillo. Arrecifessa on myös charmikas kalasatama ja useita kulttuurinähtävyyksiä. 

Video Costa Teguisesta

Kartta

Lisätietoa Lanzarote

Tutustu lomakohteeseen

Karun kauniilta Lanzarotelta löytyy myös suloisia rantoja.

Lue lisää täältä > 

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Lanzaroten sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Lanzarotelle

Suorat lennot Lanzarotelle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse