Rantalomat & kaupunkilomat
Kiertomatkat
Viron lomat
LEGOLAND
  • Varaa matkasi Puerto del Carmeniin | Matkavekka

    Puerto del Carmen

Tietoa Puerto del Carmenista

Suosittu Puerto del Carmen on Lanzaroten suurin lomakohde ja sijaitsee vain 10 km päässä lentokentältä. Täällä sinua houkuttelevat saaren pisin hiekkaranta, mukava rantakatu sekä vilkas iltaelämä. Ostosmahdollisuuksia löytyy runsaasti myös niitä kaipaaville ja ilmapiiri tuntuu muutenkin kansainväliseltä.

Kullankeltaiset rannat 
Puerto del Carmenia hellii kolme leveää hiekkarantaa: Playa Grande, Playa de los Pocillos ja Playa Matagorda. Rantaviivaa pitkin kulkee kaunis rantakatu, jota reunustavat lukuisat palvelut. Voit tehdä kivoja kävelyretkiä ja istahtaa välillä siemaisemaan virkistävät kahvit tai juomat. Rannoilla vuokrataan aurinkotuoleja ja -varjoja, jos mieli tekee ottaa rennommin tai lukea kirjaa. Vilskettä ja ostosmahdollisuuksia Puerto del Carmen on pullollaan, erityisesti Playa Granden liepeillä. Ravintolat, kahvilat, baarit kattavat eteesi ihania ruokia ja juomia, kun taas liikkeistä ja putiikeista löydät mielenkiintoisia matkamuistoja, kenkiä ja vaatteita. Iltamenijät voivat jatkaa hauskanpitoa pikkutunneille saakka useissa diskoissa ja yökerhoissa

Aitoja satamakortteleita
Puerto del Carmen oli alunperin pieni ja paikallinen kalastajakylä. Kaupungin läntisimmässä osassa sijaitsevat edelleen vanhimmat satamakorttelit, jotka ovat säilyttäneet aidon tunnelmansa. Jos pidät hieman rauhallisemmasta iltaelämästä, sinun kannattaa suunnata tänne ja nauttia hyvä illallinen yhdessä alueen kalaravintoloista.

Vuokraa auto ja kiertele
Koet Lanzaroten helposti autolla, sopivan pituisilla päiväretkillä. Idylliseen Playa Blancan hurautat noin 40 minuutissa, samoin kuin luonnonkauniille Papagayo- eli Papukaija-rannalle. Playa Blancasta pääset myös laivalla naapurisaari Fuerteventuralle, ja matka kestää vain noin 20 minuuttia.

 

Video Puerto del Carmenista

Kartta

Lisätietoa Lanzarote

Tutustu lomakohteeseen

Karun kauniilta Lanzarotelta löytyy myös suloisia rantoja.

Lue lisää täältä > 

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Sää

Katso Lanzaroten sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Lähdöt Lanzarotelle

Suorat lennot Lanzarotelle usealta lentokentältä.

Lue lisää täältä >

Jaa tämä sivu sähköpostitse