Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Kaupunkilomalle Madridiin | Matkavekka

    Madrid

Kaupunkilomalle Madridiin

Matkat kohteeseen Madrid

Madrid, Espanjan eloisa pääkaupunki, ei nuku koskaan. Se on kiinnostava kaupunkilomakohde melkein kenelle tahansa, mutta erityisesti kulttuurin, hyvän ruoan ja ostosten ystäville. Madridin houkuttelevat tapasbaarit, kauniit puistot, runsaat ostoskadut ovat mainio syy tulla kaupunkiin viikonloppulomalle tai pidemmäksi aikaa. Myös jalkapallomaailman kovimpiin joukkueisiin kuuluvat Real Madrid ja Atletico Madrid tuovat kaupunkiin vuosittain monia turisteja. Tervetuloa tutustumaan kiehtovaan metropoliin, joka suuruudestaan huolimatta on säilyttänyt sympaattisen ja välittömän ilmapiirinsä!

Puistoja, taidetta, museoita

Madrid tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Parhaiten tutustut kaupunkiin kuljeskelemalla ympäriinsä ja katselemalla ihmisiä sekä katuvilinää. Madridin monia viihtyisiä aukioita reunustavat komeat rakennukset. Kuuluisia aukioita kaupungissa ovat esimerkiksi Plaza Mayor, Puerta del Sol ja Plaza de Cibeles. Osaa aukioista reunustavat kahvilat, joihin on mukava pistäytyä lepuuttamassa jalkojaan ja nauttimassa virvokkeita.

Madridin tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat maailmankuulut taidemuseot, kuten Pradon ja Thyssen-Bornemiszan museot. Lisäksi kaupungissa on lukuisia pienempiä museoita ja gallerioita. Myös kuninkaanlinna El Palacio Real on suosittu vierailukohde.

Ostoksilla Madridissa

Madrid täyttää vaativimmankin shoppailijan toiveet. Ostoskierroksen voi aloittaa vaikkapa Puerta del Solin aukiolta, sillä sen laidalla sijaitsevat suurimmat tavaratalot ja monet ketjuliikkeet. Monet ajankohtaiset pikkuputiikit ovat lähellä nekin.

Yksi Madridin tärkeimmistä ostoskaduista on leveä Gran Vía, jonka varrelle ovat sijoittuneet esimerkiksi suuret ketjuliikkeet, kuten Primark, sekä tavaratalo El Corte Inglés. Kannattaa poiketa myös Gran Víalta alkavalle Calle de Fuencarral -kadulle, jossa on paljon pienempiä ketjuliikkeitä pullollaan tyylikkäitä vaatteita, laukkuja ja asusteita. Luksusmerkiä arvostavat suuntaavat Calle Serranolle.

Madridin jalkapalloseurat

Espanjalaiset rakastavat jalkapalloa. Madridin kaksi suurta seuraa Real Madrid sekä Atletico Madrid kilvoittelevat La Ligassa omilla kotistadioneillaan. Santiago Bernabeu sekä uusi Wanda Metropolitano ovat molemmat oivallisia käyntikohteita niin nuorille kuin vanhemmille futisfaneille. Pelin seuraaminen paikan päällä on elämys, joka jää mieleen.

Matkavekan Madrid

Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

 

Tutustu ja varaa matkasi Madridiin

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Hotellit Madridissa

Kartta Madrid

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti