Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Palma de Mallorcalle Matkavekasta

    Mallorca

Mallorca matkakohteena

Varaa matkasi Mallorcalle Matkavekalta

Mallorca on turkoosina välkehtivän Välimeren kauneimpia ja monipuolisimpia saaria. Sen suojaisissa lahdenpoukamissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Myös Espanjan kuninkaalliset monien muiden kuuluisuuksien ohella rantautuvat huvipursineen aika ajoin Mallorcalle. Täällä koet samalla matkalla niin suurkaupungin sykettä kuin rauhallista maalaiselämää. Luonnonystävät nauttivat erityisesti saaren pohjoisrannikon jylhistä maisemista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista. 

Monipuolinen Mallorcan saari

Mallorcan maisemaan mahtuu mahtavia vuoristoja, vehmaita laaksoja, turkoosin värisiä lahdenpoukamia, pitkiä vaaleahiekkaisia rantoja, upeita tippukiviluolia, idyllisiä kyliä ja monia historiallisia nähtävyyksiä. Mallorca on erinomainen saari aktiivista lomaa kaipaavalle. Hyvin hoidetut viheriöt kutsuvat golfareita, Tramuntana-vuoristo patikoinnin tai pyöräilyn ystäviä ja tarjolla on runsaasti muitakin liikunnan riemuja erityisesti vesiurheilun ystäville. Välimeren tunnelmalliset illat houkuttelevat makunautintoihin, kannattaa kokeilla rohkeasti mallorcalaista keittiötä, joka on tunnettu erityisesti kala- ja äyriäisruuistaan. Mallorca on Espanjan suurin mantelintuottaja, joten jälkiruoaksi sopii hyvin pala mantelikakkua jäätelön kera!  Mallorcalaiset viinit ovat maistamisen arvoisia ja voit halutessasi myös vierailla jossakin saaren viinibodegoista. 

Mallorcan lomakohteet

Santa Ponsa

Mallorcan suosituimpiin lomakohteisiin kuuluva Santa Ponsa sopii erinomaisesti niin pariskunnille kuin perheille. Lomakohteen suurin vetonaula on sen upea ranta, joka sopii mataluutensa vuoksi myös perheen pienimmille. Runsaat palvelut takaavat onnistuneen loman. Jos kaipaat suurkaupungin sykettä niin pääset kätevästi paikallisbussilla Palman kaupunkiin. Lähialueella on myös mukavia lyvyitä kävelyreittejä aktiivisempaa lomaa kaipaavalle. Suosittelemme Puig na Morisca-kukkulalle nousua, josta avautuvat upeat näköalat yli Santa Ponsan lomakohteen. Tasokasta lomaa kaipaaville sopii erityisesti Delfin Siesta Mar -hotelli, joka sijaitsee lähellä rantaa ja peruspalveluja. Bahia del Sol -hotelli runsaine palveluineen sopii vaivatonta lomaa kaipaaville. 

Palma Nova

Palma Nova on yksi saaren vilkkaimpia lomakohteita ja menoa löytyy vuorokauden kaikkina aikoina. Alueella on kolme rantaa, joilla voit nauttia aurinkoisista rantapäivistä. Illalla voit nauttia välimeren tunnelmasta jossakin lomakohteen lukuisista ravintoloista tai kahviloista. Viereinen lomakohde Magalluf tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja yöelämään, ja juhlia voi jopa aamutunneille saakka. Lomakohde sopii pariskunnille, perheille ja nuorille matkailijoille. Tämä monipuolinen lomakohde tarjoaa kaikille mielenkiintoisia aktiviteetteja. Aqua Sol -hotellin ystävällinen ilmapiiri ja hyvä sijainti lähellä rantaa luo upeat puitteet onnistuneelle lomalle. Hotelli sopii hyvin pariskunnille tai kaverin kanssa matkustaville. Ola Club Panamá -hotelli sopii kaikille matkailijoille ja täällä myös liikuntaesteiset on huomioitu. Mikäli kaipaat täyden palvelun loman, suosittelemme Globales Palmanova -hotellia. Rauhallisuutta ja tasokkuutta kaipaaville sopii parhaiten Rosa del Mar -hotelli, joka sijaitsee rauhallisella alueella hieman rantakadun sivussa. 

Portals Nous

Portals Nous on rauhallisempi lomakohde, joka sopii hyvin rauhallisuutta kaipaaville pariskunnille. Paikka tarjoaa upeat puitteet rentouttavaan rantalomaan viihtyisässä ympäristössä. Täältä on myös lyhyt matka Palman kaupunkiin, jossa ovat saaren parhaimmat ostosmahdollisuudet ja palvelut. Ola Tomir -hotelli on laadukas vaihtoehto rentouttavaan ja virkistävään lomaan. Alueen jahtisatama luo elegantin ilmapiirin, joka houkuttelee lomaltansa tasokkuutta kaipaavia matkailijoita. Alueella voikin bongata kuuluisuuksia aina silloin tällöin. 

Palman kaupunki

Mallorcan pääkaupunki Palma tarjoaa loistavan loman yhdessä välimeren kauneimmista kaupungeista. Palmassa on mielenkiintoisia historiallisia nähtävyyksiä, museoita, arkkitehtuuria ja erinomaiset ostosmahdollisuudet. Päivät menevät mukavasti kaupungin viehättäviä katuja kuljeskellessa ja iltaa voit istua kaupungin viihtyisissä kahviloissa ja baareissa. Mallorcalaisesta ja espanjalaisesta keittiöstä kiinnostuneet löytävät lukuisia vaihtoehtoja kaupungin ravintolatarjonnasta. Mikäli kaupunkielämä alkaa kyllästyttää, pääset helposti bussilla lähimmälle rannalle tai voit lähteä tutustumaan tähän viehättävään saareen joko omatoimisesti tai osallistumalla retkillemme. Palman kaupunki sopii mallorcalaisesta kulttuurista kiinnostuneille lomailijoille ja niille, jotka suosivat kaupunkilomaa rantaloman sijaan. Isla de Mallorca -hotellissa asut rauhallisella alueella hieman keskustan ulkopuolella. Hotellista käsin on helppo tutustua kaupungin nähtävyyksiin. 

Alcúdia

Perheiden suosiossa oleva lomakohde Alcúdia tarjoaa 14 kilometrin pituisen rannan saaren pohjoisosassa. Runsaat palvelut takaavat rentouttavan ja onnistuneen loman. Mikäli kaipaat rantaelämän rinnalle jotain muuta, voit vierailla parin kilometrin päässä olevassa Alcúdian historiallisessa kaupungissa, jossa järjestetään parina päivänä viikossa markkinat. Pääset helposti myös Palman kaupunkiin paikallisbussilla. Alcúdia sopii liikunnan ystäville, sillä ranta tarjoaa loistavat mahdollisuudet lenkkeilyyn ja pyöräilyyn. Alcúdiasta voit lähteä pyöräilemään vaikkapa Puerto de Pollensaan hyväkuntoisia pyöräteitä pitkin. 

Lähde retkille, vuokraa auto tai liiku paikallisbusseilla

Lähde mukaan opastetuille retkillemme, joilla saat hyödyllistä tietoa saaresta, kuulet historiasta ja nykypäivästä sekä näet upeita maisemia. Saaren suosituimmat nähtävyydet ovat Valldemossan kylä ja Sóllerin laakso pohjoisosassa saarta ja maineikkaat tippukiviluolat saaren itäosassa. Saari sopii myös erinomaisesti ominpäin kiertelyyn vaikkapa vuokra-autolla tai paikallisbussien kyydissä. Bussiyhteydet ovat erinomaiset lomakohteiden ja Palman kaupungin välillä. 

Tutustu kohteisiimme, löydä itsellesi sopiva vaihtoehto ja varaa upea loma Mallorcalla!


Huom. Mallorcalla peritään turistiveroa, joka on hotellista riippuen 2– 5 € per matkustaja per yö. Vero koskee kaikkia 16-vuotta täyttäneitä matkustajia. Vero maksetaan paikan päällä käteismaksuna sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanottoon.

 

Lomakohteemme Mallorcalla

Alcudian huikean pitkä uimaranta on vailla vertaa.
Kauniita rantoja, leppoisaa lomailua ja tunnelmaa itärannikolla
Rantakohteet lähellä Palmaa
Viihtyisä lomakylä Mallorcan lounaisrannikolla
Rauhallinen lomakohde koko perheelle
Rauhallinen lomakohde saaren pohjoisosassa.
Klassinen lomaranta täynnä elämää.
Pääkaupunki on lomahoukutuksia täynnä.
Palman kaupungin kaakkoispuolella
Huvijahteja ja kauniita merenlahtia
Kauneimpia rantakohteita saarella
Koko perheen leppoisa lomakylä.

Koe viehättävä Mallorca

Mallorca
Matkavekka-lomapaketti

Matkavekka-lomapaketit Mallorcan saarelle!

Tutustu ja varaa täältä >

Mallorca 
Lento+hotelli-paketti

Lento+hotelli-lomapaketit Mallorcan saarelle!

Tutustu ja varaa täältä >

Golf 

Valmiit golfpaketit Mallorcalle.

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Tutustu ja varaa matka Mallorcalle

Suodata hakutuloksia

Matkustajat

Lähtöpäivät

Valitse matkan kesto (vrk)

  • 7

Kuvia ja videoita

Katso kuvia ja videoita lomakohteesta Mallorca.

Lue lisää täältä >

Hotellit 

Katso Mallorcan loma-alueen kaikki hotellit.

Lue lisää täältä >

Hotellit Mallorcalla

Kartta Mallorca

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Espanja - hyvä tietää

Aikaero
Manner-Espanjassa kello on tunnin ja Kanariansaarilla kaksi tuntia vähemmän kuin Suomessa.

Etäisyydet lentokentältä (TFS)
Matka Etelä-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 17 km, ja Puerto de la Cruziin noin 90 km.

Etäisyydet lentokentältä (TFN)
Matka Pohjois-Teneriffan lentoasemalta Playa de las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen noin 80 km, ja Puerto de la Cruziin noin 30 km.

Etäisyydet lentokentältä (LPA)
Matka lentoasemalta Las Palmasin hotelleihin sekä San Agustinin, Playa del Inglesin, Maspalomasin ja Melonerasin hotelleihin kestää noin puoli tuntia, Puerto Ricoon noin tunnin.

Etäisyydet lentokentältä (PMI)
Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Etäisyydet lentokentältä (AGP)
Matka Malagan lentoasemalta Torremolinosiin noin 5 km, Fuengirolaan noin 20 km ja Marbellaan/ Esteponaan noin 70 km.

Etäisyydet lentokentältä (BCN)
Matka Barcelonan lentoasemalta Barcelonan hotelleihin noin 15-20 km, Costa Doradalle ja Salouhun noin 100 km.

Hotellikuljetukset kohteessa
Hotellikuljetus on lisäpalvelu, joka ei sisälly matkan hintaan, vaan se on varattava erikseen matkavarauksen yhteydessä. Kuljetuksen hinta on esitetty meno-paluuna. Omatoimikohteissa ja Lento+hotelli-lomapaketeilla hotellikuljetusta ei ole järjestetty eikä se sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Hotellivero
Hotellivero on alueellisesti määrättävissä ja tällä hetkellä Espanjassa veroa peritään Katalonian (Barcelona, Costa Dorada) lisäksi Baleaareilla (Mallorca, Menorca, Ibiza ja Formentera). Vero on paikallisten viranomaisten määräämä ja sen suuruus riippuu majoituksen tasosta ja oleskelun pituudesta. Hotellivero ei sisälly matkan hintaan ja se peritään per huone/yö. Maksu suoritetaan uloskirjautumisen yhteydessä suoraan hotellille. Veron suuruus määräytyy hotellin luokituksen mukaan (1-5tähteä) 0,50 €/yö - 4,00 €/yö. Alle 17-vuotiaat eivät maksa hotelliveroa. Huomioithan, että Matkavekan hotelliluokitus saattaa erota paikallisesta luokituksesta, jonka perusteella vero peritään. 

Juomaraha
Espanjassa on tapana antaa juomarahaa, pakollista se ei ole. Jos olet tyytyväinen palveluun ja ruokaan, n. 5-10 % laskun loppusummasta on sopiva määrä. 

Juomavesi
Vesijohtovesi on juomakelpoista, mutta suosittelemme pullotetun veden käyttöä erilaisen bakteerikannan vuoksi. Kalkkipitoinen vesijohtovesi sopii hyvin ruuanlaittoon, mutta se tukkii helposti kahvinkeittimen. Pullotettua vettä myydään elintarvikeliikkeissä, baareissa ja kahviloissa.

Jännite
220 V, adapteria ei tarvita.

Matkustusasiakirjat
Matkalla sinulla tulee aina olla mukana voimassaoleva matkustusasiakirja, kuten passi tai poliisin myöntämä sirullinen henkilökortti. 

Matkustajan on itse huolehdittava matkalla tarvitsemistaan asiakirjoista ja niiden voimassaolosta ja oikeellisuudesta. Jokaisella matkustajalla, myös lapsilla, tulee olla oma henkilökohtainen voimassa oleva ja määräykset täyttävä matkustusasiakirja. Matkavekka ei korvaa puutteellisten tai epäpätevien asiakirjojen vuoksi estyneen matkaan pääsyn kustannuksia.

If you are not a Finnish citizen, you need to check your possible visa requirement from the Embassy of Spain. You will need to check your visa requirements from the nearest embassy of the destination country yourself. Please also note the possible need for a transit visa.

Matkustusilmoitus
Jos olet omatoimimatkalla tai menossa riskialttiille alueelle, kannattaa tehdä matkustusilmoitus. Sen avulla ulkoministeriö voi saada sinuun yhteyden kriisin tai hätätilanteen sattuessa. Tee matkustusilmoitus >>

Matkustustiedote
Ulkoministeriön matkustustiedotteet antavat tietoa yleisestä turvallisuustilanteesta matkakohteessa sekä poliittisista ja kulttuurisista olosuhteista, joilla saattaa olla merkitystä matkustusturvallisuudelle. Lue matkustustiedote >>

Terveys ja turvallisuus
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta saat ajankohtaiset tiedot lomakohteesi terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Matkailijan terveysoppaaseen pääset tästä. www.thl.fi

Lomamaasi matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydät Maat ja alueet -otsikon alta. Sivuilla on myös lomakohdettasi lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot. www.formin.fi

Uskonto
Roomalaiskatolinen

Vakuutukset
Kehotamme jokaista matkustajaa hankkimaan riittävän peruutusturvan sisältävän matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Määräaikaisen tai vuoden voimassa olevan matkavakuutuksen saat ostettua esimerkiksi omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Valuutta
Euro (EUR)