Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Kaupunkilomat
Lento+hotelli
  • Lomamatka Alcudiaan Matkavekasta

    Alcudia

Alcudia

Alcudia on lomaparatiisi Mallorcan pohjoisosassa. Sen 14 km pitkä hiekkaranta houkuttelee kaikenikäisiä, sillä ranta soveltuu mataluuden puolesta lapsille ja vesi on kauniin turkoosia. Alcudia on Matkavekan omatoimikohde.


Ihanaa rantaelämää 
Alue lähinnä Puerto de Alcudiaa eli satamaa kuhisee tekemistä etenkin kesäaikaan, täällä voit valita laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Maistele espanjalaisia tapaksia tai kansainvälisen keittiön antimia. Rantakadun varrella palmujen katveessa kohtaat niin uimareita kuin päiväkävelijöitä. Alempana liidunvalkealla, leveällä hiekkarannalla vietetetään auringontäyteistä rantaelämää. Rauhaa toivovat hakeutuvat vähän idemmäksi Playa de Muron rannalle.

Keskiaikaisia kyliä 
Pari kilometriä sisämaahan päin sijaitsevat Alcudian vanhemmat kyläkeskukset, joita ympäröivä kaupunginmuuria on peräisin 1300-luvulta. Täällä voit hakeutua varjoon kapeille kujille, joita reunustavat keskiaikaiset rakennukset. Torilta voit useana päivänä viikossa ostaa tuoreita hedelmiä, mausteita ja paikallisia käsitöitä.

Puerto Pollensa
Viereisen merenlahden elegantti Puerto Pollensa on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tämä kaunis rantalomapaikka huokuu espanjalaista tunnelmaa ja monet ravintolat kattavat pöytääsi tyypillistä mallorcalaista ruokaa. Matala valkohiekkainen ranta muistuttaa Alcudian rantaa. Istahda johonkin rantakadun kahviloista ja nautiskele kauniista näkymistä! 

Vuokraa auto
Muutaman rantapäivän jälkeen haluat ehkä nähdä jotain uutta. Vuokraamalla auton pääset päiväretkille omin päin esimerkiksi Formentoriin tai länsirannikon pieniin vuorikyliin.

Alcudia on omatoimikohde
Alcudian omatoimikohteessa hotellikuljetusta, opaspalveluita tai retkiä ei ole järjestetty eivätkä ne sisälly matkan hintaan, ellei toisin mainita. 

Kartta

Jaa tämä sivu sähköpostitse