Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Mallorcan Alcudiaan Matkavekasta

    Alcudia

Alcudia - Mallorca

Alcúdia on lomaparatiisi Mallorcan pohjoisosassa. Sen 14 km pitkä hiekkaranta houkuttelee kaikenikäisiä, sillä ranta soveltuu mataluuden puolesta lapsille ja vesi on kauniin turkoosia. Ei ihmekään, että Alcúdia on Mallorcan suosituimpia alueita!

Ihanaa rantaelämää Alcúdiassa

Sataman läheinen alue Puerto de Alcúdia kuhisee tekemistä etenkin kesäaikaan, kun rantakadut täyttyvät lomailijoista. Täällä voit valita laajasta ja monipuolisesta ravintolatarjonnasta. Maistele espanjalaisia tapaksia tai kansainvälisen keittiön antimia. Rantakadun varrella palmujen katveessa kohtaat niin uimareita kuin päiväkävelijöitä. Alempana liidunvalkealla, leveällä hiekkarannalla vietetetään auringontäyteistä rantaelämää. Rauhaa toivovat hakeutuvat vähän idemmäksi Playa de Muron rannalle. Tasaisen maastonsa vuoksi alue sopii erinomaisesti pyöräilyyn ja alueella onkin useiden kilometrien verran pyöräteitä. Alcúdian pitkä ranta houkuttelee toki myös lenkkeilijöitä ja muita liikunnan ystäviä.

Keskiaikaista historiaa 

Pari kilometriä sisämaahan päin sijaitsee Alcúdian vanha keskusta, jota ympäröivä kaupunginmuuri on peräisin 1300-luvulta. Täällä voit hakeutua varjoon kapeille kujille, joita reunustavat keskiaikaiset rakennukset. Markkinapäivinä voit ostaa torilta tuoreita hedelmiä, mausteita ja paikallisia käsitöitä.

Puerto Pollensa

Viereisen merenlahden elegantti Puerto Pollensa on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tämä kaunis rantalomapaikka huokuu tunnelmaa ja monet ravintolat kattavat pöytääsi tyypillistä mallorcalaista ruokaa. Matala valkohiekkainen ranta muistuttaa Alcúdian rantaa. Istahda johonkin rantakadun kahviloista ja nautiskele kauniista näkymistä! Taustalla oman viehätyksensä luo Formentorin vehreä niemi.

Vuokraa auto tai liiku paikallisbussilla

Muutaman rantapäivän jälkeen saatat kaivata ehkä jotain uutta.  Vuokraamalla auton pääset päiväretkille omin päin esimerkiksi Formentorin niemelle tai pohjoisrannikon pieniin vuoristokyliin. Voit vuokrata auton lomallesi suoraan yhteistyökumppaniltamme Rentalcarsilta. Saaren pääkaupunkiin pääset parhaiten paikallisbussilla. Bussiyhteydet ovat erinomaiset Alcúdian ja Palman kaupungin välillä. 

Tee päiväretki Menorcalle

Alcúdiasta pääset kätevästi myös naapurisaarelle Menorcalle. Menorca on tunnettu upeista koskemattomista rannoistaan ja arkeologisista löydöksistään. Unescon biosfäärialueeksi julistettu saari on tietoisesti jättäytynyt massaturismin varjoon. Tutustumisen arvoinen on myös Ciutadellan kaupunki, johon lautat Alcúdiasta saapuvat. 

Omatoimikohde

Alcudia on Matkavekan lomapaketeilla ns. omatoimikohde, jossa oppaan tavoittaa tarvittaessa puhelimitse.

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Alcudia

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse