Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa lomasi Cala Mayorissa tai Illetasissa Mallorcalla! | Matkavekka

    Cala Mayor/Illetas

Cala Mayor ja Illetas - Mallorca

Varaa lomasi Cala Mayorissa tai Illetasissa Mallorcalla | Matkavekka

Rantalomakohteet Cala Mayor ja Illetas sijaitsevat molemmat vain muutaman kilometrin päässä Mallorcan trendikkäästä pääkaupungista Palmasta. Sijainti on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia samalla matkalla sekä rennosta rantaelämästä että antoisasta kaupunkilomasta.

Suurkaupungin sykettä ja rantojen rauhaa
Cala Mayorista ja Illetaksesta olet Palman kaupungissa 10-20 minuutissa taksilla tai paikallisbussilla. Palman tunnelma on hyvin majorcalainen ja täällä saat seurata paikallisten arkista elämää. Kaupungin vetonauloja ovat viehättävä vanhakaupunki, vilkkaat kauppakadut, ulkoilmakahvilat ja tapasbaarit sekä vireä kulttuuritarjonta. Vanhankaupungin kupeessa on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä, komea goottilainen kirkko 1200-luvulta. Merenrantapromenadi yhdistää ydinkeskustan lähellä Cala Mayoria sijaitsevaan monipuoliseen Porto Pin ostoskeskukseen. Matkan varrella on hulppea jahtisatama ja kesäaikaan lisäksi lukuisia houkuttelevia baareja. Palman kaupungin itälaidalla on pittoreski Portitxolin kalastajasatama.

Cala Mayor kaupungin kupeessa
Cala Mayor sijaitsee Palman kaupungin länsilaidalla, noin viiden kilometrin päässä ydinkeskustasta. Lomakylä on rakentunut hiekkarantaa reunustaville rinteille, joten korkeuseroja ja upeita näköaloja on odotettavissa. Cala Mayor tarjoaa kaikki matkailijan kaipaamat palvelut ja täällä on myös yksi saaren suosituimmista museoista, Joan Miró -taidemuseo. Cala Mayorissa lomailevat myös Espanjan kuninkaalliset, Mariventin palatsi suurine puutarhoineen on keskustan kupeessa kohoavalla kalliolla.

Hienostunut Illetas
Illetas sijaitsee kymmenisen kilometriä Palman keskustan länsipuolella, kauniilla rannikolla, jolle on ominaista kalliomuodostelmien välissä pilkottavat pikkukiviset tai hienohiekkaiset rannat. Illetas on rauhallinen ja hienostunut lomakohde, joka huokuu klassista välimerellistä charmia. Taloja on eri tasoissa vehreiden kukkuloiden rinteillä ja niiden välissä kiemurtelevilla kaduilla on pieniä kauppoja ja lähempänä merta myös ravintoloita ja kahviloita. Pinjojen reunustamia suojaisia rantoja on keskustan alueella kolme, joista kaksi on hyvin pieniä poukamia.

Vuokraa auto ja katsele kaunista Mallorcaa
Autonvuokraus Mallorcalla on suositeltavaa, sillä saari on erittäin kaunis ja jo parissa päivässä ehtii nähdä paljon. Esimerkiksi länsirannikon vuoristojen kätköissä on monia viehättäviä ja historiallisia pikkukyliä. Lyhyen ajomatkan päässä on myös useampi hyvätasoinen golfkenttä, Bendinatin kenttä on aivan Illetaksen vieressä.

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Cala Mayor ja Illetas

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse