Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Cala Vinyes

Cala Vinyes - Mallorca

Cala Vinyes - rentouttavaa aurinkolomailua Mallorcalla

Cala Vinyes on viihtyisä lomakylä Mallorcan lounaisrannikolla. Täällä elämänrytmi on verkkainen ja rentouttava. Lomallasi aistit aitoa mallorcalaista tunnelmaa ja lataat akkujasi kiireistä arkea varten.

Cala Vinyesin lomakylässä on vain muutamia hotelleja, joitakin mukavia ravintoloita sekä yksi minimarket - siinä kaikki mitä tarvitset onnistuneeseen lomaan. Upea hiekkaranta kutsuu nauttimaan ja rauhallinen tunnelma rentoutumaan.

Lahdenpoukamaan muodostunut hiekkaranta kutsuu nauttimaan ihanan pitkistä, aurinkoisista päivistä ja upottamaan varpaat lämpöiseen hiekkaan. Palmut luovat mukavia varjoja, joiden alla hengähtää. Rauhaisalla rannalla on harvoin ruuhkaa, mutta kesäkuukausina saatavilla on kuitenkin mukavasti palveluita esimerkiksi vesiurheiluaktiviteettien muodossa. Matala, rauhaisa ranta sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Rannan tuntumasta löytyy myös kiva leikkipaikka.

Mikäli kaipaat vieläkin enemmän omaa rauhaa, on hieman etelämmässä sijaiseva, pienempi ranta Cala Falcó erinomainen vaihtoehto.

Cala Vinyes sijaitsee vain 2-3 kilometrin päässä Magalufin ja Palma Novan vilkkaista lomakaupungeista. Magaluf on tunnettu vilkkaasta yöelämästään, Palma Nova puolestaan upeasta rantakadustaan sekä erityisen hyvästä ravintola- ja ostostarjonnastaan. 

Ajoaika lentokentältä Cala Vinyesiin on noin 30 minuuttia.

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Cala Vinyes

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse