Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Calas Mallorca

Calas de Mallorca - Mallorca

Calas de Mallorca – rauhallinen ja monipuolinen lomakohde koko perheelle

Viihtyisä Calas de Mallorca sopii rentouttavaa lomaa etsivälle. Rauhallinen ilmapiiri ja hyvät hotellit takaavat mukavan loman myös lapsiperheille.

Lomakylä on muodostunut upeiden hiekkarantojen ympärille, eikä kristallinkirkkaan veden ja pehmeän, valkean hiekan äärelle ole hotelleilta pitkä matka. Suosittuja rantoja ovat  Cala Domingos Gran, Cala Domingos Petits ja Cala Antena. Kaikilla hiekkarannoilla on mahdolisuus vuokrata aurinkotuoleja ja -varjoja sekä nauttia rantakahviloiden valikoimasta.

Calas de Mallorcan kylän kaunis keskusta on ihanien valkoisten talojen täyttämä. Täältä löydät mukavia putiikkeja, kahviloita ja ravintoloita.

Kiehtovia linnoja ja kaunista luontoa
Calas de Mallorcan sijainti on ihanteellinen Mallorcan saaren tutkimiseen. Saaren historiaan pääsee sukeltamaan esimerkiksi La Seun katetraalissa sekä kuninkaallisessa Almudaina-palatsissa, jotka sijaitsevat mukavasti lähellä toisiaan. Katetraalin rakentaminen aloitettiin vuonna 1229, mutta se valmistui vasta vuonna 1601, siis lähes 400 vuotta myöhemmin. Niinpä paikan päällä on mahdollisuus kokea hienoja ajallisia kerrostumia. Almudaina-palatsi on niinikään vanha, mutta edelleen Espanjan kuninkaallisten käytössä kesäisin, joten se on erittäin upeassa kunnossa. Suosittelemme vierailua myös Bellverin linnaan, joka on yksi harvoista pyöreistä linnoista koko Euroopassa. Nykyään museona toimiva, 1400-luvulla rakennettu linna on ollut myös vankilakäytössä.

La Reserva Nature Park on luonnonpuisto, joka sijaitsee Tramuntana-vuorilla. Upeat maisemat, puistossa asustelevat suojellut eläimet ja hienot vesiputoukset ovat todella näkemisen arvoisia.

Koe mukava kierros puujunalla ja viehättävät, paikalliset markkinat
Saareen pääsee helposti tutustumaan vuokraamalla auton, mutta suosittelemme myös Stoller-puujunan kyytiin hyppämistö. Junan lähtöpaikka on Palman kaupungissa, josta se lähtee kierrokselle läpi ihanien kylien. Matkan varrella on jopa 13 tunnelia. Juna pysähtyy ihanassa Stollerin kylässä, jonka viehättävät pikkukadut ja kutsuvat viihtymään.

Sunnuntaisiaamuisin Fleanitx-nimisessä naapurikylässä järjestetään markkinat, jossa pääsee harjoittamaan tinkimistaitojaan ja tekemään kivoja löytöjä kotiinviemisiksi. Myynnissä on taidekäsitöitä, esimerkiksi savitöitä, mutta myös tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.

Etäisyys lentokentältä
Lentokentältä on noin tunnin matka Calas de Mallorcaan.

Matkavekan Calas de Mallorca
Matkavekan valikoimassa on lento+hotelli-paketteja. Matkat ovat omatoimisia, eli suomenkielisiä opaspalveluja ei ole saatavilla. Lähtöpäivän ja matkasi keston päätät itse.

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Calas de Mallorca

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse