Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi C'an Picafortiin Matkavekalta

    Can Picafort

Can Picafort - Mallorca

Varaa matkasi C'an Picafortiin | Matkavekka

Can Picafort – viehättävä lomakylä Alcudian lahdella

Rantalolma C'an Picafortissa soveltuu erinomaisesti niille, jotka haluavat viettää viikkonsa rauhallisemmassa ilmapiirissä kuin vaikkapa esimerkiksi Alcúdiassa. Merenlahden pitkät, loivat hiekkarannat sopivat lasten leikkeihin. 

Ihania rantoja

C'an Picafortin ranta ulottuu Alcúdiaan asti ja se on noin kymmenen kilometriä pitkä. Kirkas vesi ja puhtaan turkoosi väri tekevät merestä kuvankauniin ja houkuttelevan. Hyvällä onnella saatat löytää pienen suojaisan rantakaistaleen, jossa ei ole ketään muita. Monet tulevat tänne myös kokeilemaan purjelautailua. 

Pitkin autotonta rantakatua voit tehdä päiväkävelyn Alcúdiaan saakka. Siellä vilskettä ja palveluja on enemmän: kahviloita, ravintoloita ja ostoksia. Jos haluat mieluummin kokea jotain aidompaa, lähde satamasta etelään, josta löydät vielä hitusen vanhan kalastajakylän tunnelmaa. Täällä sijaitsee myös kylän vanha keskusta posteineen ja kaupungintaloineen. 

Eloisa Alcúdia 

Alueen suurempi lomakeskus Alcúdia kuhisee toimintaa kesäaikaan. Ravintoloita löytyy tapas-paikoista kansainvälisiin ja vatsa täyttyy varmasti. Alcúdian vanhassa kaupungissa on myös paikalliset markkinat parina päivänä viikossa. Ca´n Picafortista kulke paikallisbussi Alcúdian satamaan noin puolessa tunnissa.

Tutustu myös Puerto Pollensaan

Viereisen merenlahden elegantti Puerto Pollensa on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Tämä kaunis rantalomapaikka huokuu välimeren tunnelmaa ja monet ravintolat kattavat pöytääsi tyypillistä mallorcalaista ruokaa. Matala valkohiekkainen ranta muistuttaa Alcúdian rantaa. Istahda johonkin rantakadun kahviloista ja nautiskele kauniista näkymistä! Taustalla häämöttää upeasti vehreä Formentorin niemi.


Vuokraa auto tai huristele paikallisbussilla

Muutaman rantapäivän jälkeen haluat ehkä nähdä jotain uutta. Vuokraamalla auton pääset päiväretkille omin päin esimerkiksi Formentorin niemelle tai pohjoisrannikon pieniin vuorikyliin. Vuokraa auto yhteistyökumppanimme Rentalcarsin kautta.  Paikallisbussilla pääset näppärästi saaren pääkaupunkiin Palmaan.

Omatoimikohde

Can Picafort on Matkavekan lomapaketeilla ns. omatoimikohde, jossa oppaan tavoittaa tarvittaessa puhelimitse.

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Can Picafort

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse