Matkavekka ja Lomamatkat ovat nyt yhdessä Matkavekka! Lue lisää >>  
  • Lomamatka Palma Novalle Matkavekasta

    Palma Nova

nuorekas Palma Nova

Mallorcan saaren lounaisosassa, pääkaupungista Palmasta noin 15 kilometrin päässä sijaitseva Palma Nova on suosittu lomakohde. Erityisesti kesäaikaan Palma Nova ja sen yhteyteen kasvanut Magalufin alue ovat nuorison suosimia paikkoja. Loma-alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja, ostosmahdollisuuksia ja rentouttavaa rantaelämää. Kohteesta löytyy myös suuri valikoima baareja, ravintoloita ja yökerhoja, ja keskikesällä se houkutteleekin paikalle yöelämästä nauttivia matkailijoita.

Palma Nova sopii hyvin myös perinteiseen rantalomailuun. Kaikki kolme rantaa ovat valkohiekkaisia ja vesi on kirkasta. Auringon ottamisen lisäksi rannalla voi harrastaa monia erilaisia vesiurheilulajeja. Palma Novan rantaa reunustaa viime vuosina kunnostettu, suosittu kävelykatu, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Leppoisan lomapäivän päätteeksi on mukava istahtaa rantakadun kahvilaan ja nauttia paikalliseen tapaan vaikkapa un cortado eli pieni maitokahvi.

Kattavien palveluiden lisäksi lähistöllä ovat mm. Western Water Park -vesipuisto ja Marineland-merieläinpuisto sekä useita golfkenttiä.

Lue lisää kohdeoppaasta

Retket

Tippukiviluolat 55 € /henkilö

Mallorca on kuuluisa tippukiviluolistaan, joita saaren onkaloissa on satoja, osa vielä todennäköisesti löytämättä. Vierailemme luolista suurimmissa eli Cuevas del Drachissa (”Lohikäärmeluolat”), jotka sijaitsevat saaren itärannikolla. Noin tunnin mittaisen maanalaisen luolakierroksen aikana voi ihailla monenlaisia tuhansien vuosien aikana syntyneitä stalagtiitti ja stalagmiitti -kivimuodostelmia, varsinaisia luontoäidin taideteoksia! Luolakierroksen lopuksi saamme nauttia viehättävästä klassisesta konsertista maanalaisen järven rannalla. Päivän toinen mielenkiintoinen vierailukohde on Manacorin kaupunki, jossa on syntynyt maailmankuulu helmijäljitelmäteollisuus. Tutustumme helmien valmistukseen ja aikaa jää myös ostosten tekoon tehtaan myymälässä.

Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Son Amar 75 € /henkilö

Lähde nauttimaan upeasta kansainvälisestä showsta herkullisen illallisen kera! Vauhtia iltaan luovat toinen toistaan värikkäämmät ja taidokkaammat ohjelmanumerot, flamencon tulisia rytmejä unohtamatta! Iltaretki. 
Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Kartta

Lähtökentät

Finnair
Evelop Airlines

Lähdöt Helsingistä

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Finnair
Lähtöpäivät 2017
Lauantailento
Helsinki-Vantaa 1.4. - 21.10.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 €/hlö (etukäteen ostettuna).
Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Hyvä tietää:  Finnair

 

Lähdöt maakuntakentiltä

Lähtökaupunki/lentoasema
Lentoyhtiö: Evelope Air (EVE)
Lähtöpäivät 2017
Sunnuntailento 
Savonlinna 17.9.
Kajaani 24.9.
Kuopio 1.10.
Joensuu 8.10.
Vaasa 15.10.
Rovaniemi 22.10.

Lentokenttäkuljetus lentoasema–hotelli–lentoasema 12 €/hlö (etukäteen ostettuna).
Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Hyvä tietää:  Evelope Air

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse