Kaikki kohteet
Lomalennot
Kaupunkilomat
Viron lomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Palma Novaan Mallorcalla | Matkavekka

    Palma Nova

Tietoa Palma Novasta

Varaa matka Palma Novaan Matkavekalla

Palma Nova - etelärannikon suosittu lomakylä

Mallorcan saaren lounaisosassa, pääkaupungista Palmasta noin 15 kilometrin päässä sijaitseva Palma Nova on suosittu lomakohde. Erityisesti kesäaikaan Palma Nova ja sen yhteyteen kasvanut Magalufin alue ovat nuorison suosimia paikkoja. Loma-alue tarjoaa runsaasti aktiviteetteja, ostosmahdollisuuksia ja rentouttavaa rantaelämää. Kohteesta löytyy myös suuri valikoima baareja, ravintoloita ja yökerhoja, ja keskikesällä se houkutteleekin paikalle yöelämästä nauttivia matkailijoita.

Upeat rannat 

Palma Nova sopii hyvin myös perinteiseen rantalomailuun. Kaikki kolme rantaa ovat valkohiekkaisia ja vesi on kirkasta. Auringon ottamisen lisäksi rannalla voi harrastaa monia erilaisia vesiurheilulajeja. Palma Novan rantaa reunustaa viime vuosina kunnostettu, suosittu kävelykatu, jossa on paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Leppoisan lomapäivän päätteeksi on mukava istahtaa rantakadun kahvilaan ja nauttia paikalliseen tapaan vaikkapa un cortado eli pieni maitokahvi.

 

All inclusive -hotelleja rannan läheisydessä

Useimmat Matkavekan hotelleista Palma Novassa sijaitsevat rannan läheisyydessä – voit nauttia lomastasi täysin siemauksin. Joissakin hotelleissa on All inclusive -mahdollisuus. Kun kaikki sisältyy hintaan,  voit käydä syömässä heti, kun nälkä alkaa kurnia.

 

Koe Palma ja saaren muut alueet

Pääkaupunkiin Palmaan pääsee bussilla vajaassa puolessa tunnissa. Se on viehättävä kaupunki suurine aukioineen ja viihtyisine katuineen, ja sen ilmapiiri on erityisen miellyttävä. Varsinkin tapas-baarit ovat Palmassa hyviä. Palmassa käymisen ohella saareen kannattaa tutustua omatoimisesti vuokra-autolla. Täältä löytyy Mallorcan aito ja alkuperäinen puoli, pienet maalaiskylät ja uskomattoman kaunis luonto.

 

Lomanviettoa golfaten

Jos haluat pelata golfia Mallorcan-lomallasi, on Palma Nova hyvä majoitusvaihtoehto. Bendinat ja kuusi muuta golfkenttää ovat kukin vain puolen tunnin ajomatkan päässä. Kattavien palveluiden lisäksi lähistöllä ovat mm. Western Water Park -vesipuisto ja Marineland-merieläinpuisto.

Tietoa kohteesta Mallorca

Tutustu lomakohteeseen 

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Retket

Lähde mukaan retkille suomenkielisen oppaan johdolla.

Lue lisää täältä > 

Lomalennot Mallorca

Matkavekan lomapaketit Mallorcalle.

Lue lisää täältä >

Kartta

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse