Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Playa de Palma

    Playa de Palma

Playa de Palma - Mallorca

Playa de Palma

Playa de Palma - nuorekas rantakohde

Palman kaupungin kaakkoispuolella sijaitseva Playa de Palman lomakohde on kasvanut pitkän hiekkarannan reunalle ja etenkin heinä-elokuussa se muistuttaa vilkasta viihdemetropolia. Nuoret monista Euroopan maista matkustavat tänne pitämään hauskaa ja yökerhoissa ja diskoissa juhlatunnelma jatkuu aamunkoittoon.

Palma ­– citysykettä lyhyen matkan päässä

Paikallisbussilla matkustat Palman kaupunkiin 10-20 minuutissa. Palman tunnelma on hyvin mallorcalainen ja täällä on tiuhassa tapasbaareja ja terassiravintoloita, joissa on mukava poiketa ostosten ja nähtävyyksien välillä. Kaupungissa on maailmanluokan valikoima kenkiä, laukkuja ja vaatteita. Myös nähtävää on suurkaupungin tapaan paljon, mm. vanhankaupungin kupeessa komeilee goottilainen La Seun katedraali, jonka rakennustyöt aloitettiin jo 1200-luvulla.

Vuokraa auto tai pelaa golfia

Kun olet viettänyt muutaman päivän rannalla, saatat haluta kokea jotain uutta. Suosittelemme parin päivän autonvuokrausta, sillä Playa de Palmasta onnistuvat päiväretket niin vuoristoisen länsirannikon ihastuttaviin pikkukyliin kuin itärannikon jännittäviin luoliin. Niille, jotka haluavat pelata golfia matkan aikana, sijainti on erinomainen: noin puolen tunnin ajomatkan päässä on peräti seitsemän eri kenttää. Suosittelemme myös tutustumaan opastettuihin retkiimme

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Playa de Palma

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse