Kaikki kohteet
Kaupunkilomat
Risteilyt
  • Varaa matkasi Portals Nousiin Mallorcalla Matkavekasta

    Portals Nous

Portals Nous - Mallorca

Portals Nous – viihtyisä lomakylä Palman läheisyydessä

Portals Nous on luonnonkaunis rantakohde noin kymmenen kilometrin päässä Palmasta länteen. Kaunis huvijahtisatama Puerto Portals tuo mukavaa vilinää ja luksushuvilat Bendinatissa ripauksen ylellisyyttä. Golfaajat arvostavat varmasti lähellä olevaa viheriötä. Paikallisbussilla hurautat pääkaupunki Palmaan alle puolessa tunnissa.

Komeita jahteja

Portals Nous ja huvila-alue Bendinat sijaitsevat lähellä Palma de Mallorcaa. Luonto on täällä kaunista ja ympäristö rauhaisampaa. Kuuluisa jetset-satama Puerto Portals on kätevästi kävelyetäisyydellä, onhan satamalaituri suosittu paikka ihailla komeita huvijahteja. Täällä on myös hyvä tarjonta ruokapaikkoja ja terasseja.

Rantoja ja merenlahtia

Portals Nousin uimapaikat ovat pienempiä merenlahtia, joita kätkeytyy lukuisia rannikon pinjapuiden peittämien kallioden suojaan. Sataman vieressä on myös pitkä ja leveä hienohiekkainen ranta. Jos haluat vaihtelua, ovat Illetan ja Palma Novan hyvät rannat myös melko lähellä.

Kaupunkiretki Palmaan

Matkaa paikallisbussilla Palman sykkeeseen puolessa tunnissa. Palman kaupungissa näet ja koet saarelaisten arkielämää aidoimmillaan. Tunnelma on sangen espanjalainen tapasbaareineen. Käytä hyväksesi ja tee kenkä-, laukku- ja vaateostoksia, sillä valikoima on todella runsasta. Istahda nauttimaan "café con leche" jossain monista ulkoterasseista äläkä unohda vierailla kaupungin tärkeimmässä nähtävyydessä, mahtavassa 1300-luvun katendraalissa nimeltä La Seu. 

Golfia Mallorcalla

Jos haluat pelata lomallasi golfia, Portals Nous on erinomainen vaihtoehto. Se sijaitsee lähellä Bendinatin golfkenttää, ja puolen tunnin ajomatkan päässä on kuusi muuta hienoa kenttää.

 

Vuokraa auto Mallorcalla

Mallorca tarjoaa paljon koettavaa ja nähtävää. Siksi vuokra-auto pariksi päiväksi voi osoittautua kannattavaksi sijoitukseksi. Pääset tutustumaan saareen paremmin ja omaan tahtiin — Mallorca tarjoaa paljon muutakin kuin upeita hiekkarantoja. Voit esim. tutustua saaren vuoristoiseen länsirannikkoon tai käydä itärannikon kauniissa lahdenpoukamissa.

Tietoa kohteesta Mallorca

Mallorca

Kaunis ja monipuolinen saari Mallorca. 

Lue lisää täältä >

Sää Mallorca

Katso Mallorcan sää ja keskilämpötilat kuukausittain.

Lue lisää täältä >

Autonvuokraus

Vuokra auto ja tutustu lomakohteeseen laajemmin.

Lue lisää täältä >>

Lentokenttäkuljetukset

Varaa kuljetukset helposti ja nopeasti!

Lue lisää täältä >>

Kartta Portals Nous

Klikkaa nähdäksesi hotellin sijainti

Jaa tämä sivu sähköpostitse