Kaikki matkat
Rantalomat
Kiertomatkat
Viron lomat
Joulutorit
Lento+hotelli
Isovanhempi-kampanja
  • Lomamatka Mallorcalle Matkavekasta

Portals Nous

Portals Nous on luonnonkaunis rantakohde noin kymmenen kilometrin päässä Palmasta länteen. Kaunis huvijahtisatama Puerto Portals tuo mukavaa vilinää ja luksushuvilat Bendinatissa ripauksen ylellisyyttä. Golfaajat arvostavat varmasti lähellä olevaa viheriötä. Paikallisbussilla hurautat pääkaupunki Palmaan alle puolessa tunnissa.

Lähellä jahteja
Portals Nous ja huvila-alue Bendinat sijaitsevat lähellä Palma de Mallorcaa. Luonto on täällä kaunista ja ympäristö rauhaisampaa. Kuuluisa jetset-satama Puerto Portals on kätevästi kävelyetäisyydellä, onhan satamalaituri suosittu paikka ihailla komeita huvijahteja. Täällä on myös hyvä tarjonta ruokapaikkoja ja terasseja. 

Rantoja ja merenlahtia
Portals Nousin uimapaikat ovat pienempiä merenlahtia, joita kätkeytyy lukuisia rannikon pinjapuiden peittämien kallioden suojaan. Sataman vieressä on myös pitkä ja leveä hienohiekkainen ranta. Jos haluat vaihtelua, ovat Illetan ja Palma Novan hyvät rannat myös melko lähellä.

Kaupunkiretki Palmaan
Matkaa paikallisbussilla Palman sykkeeseen puolessa tunnissa. Palman kaupungissa näet ja koet saarelaisten arkielämää aidoimmillaan. Tunnelma on sangen espanjalainen tapasbaareineen. Käytä hyväksesi ja tee kenkä-, laukku- ja vaateostoksia, sillä valikoima on todella runsasta. Istahda nauttimaan "café con leche" jossain monista ulkoterasseista äläkä unohda vierailla kaupungin tärkeimmässä nähtävyydessä, mahtavassa 1300-luvun katendraalissa nimeltä La Seu. 

Golfia
Bendinatin golfkenttä sijaitsee lähimaastossa ja noin puolen tunnin ajomatkan päästä löytyy kuusi muuta kenttää. 

Retket

Tippukiviluolat 55 € /henkilö

Mallorca on kuuluisa tippukiviluolistaan, joita saaren onkaloissa on satoja, osa vielä todennäköisesti löytämättä. Vierailemme luolista suurimmissa eli Cuevas del Drachissa (”Lohikäärmeluolat”), jotka sijaitsevat saaren itärannikolla. Noin tunnin mittaisen maanalaisen luolakierroksen aikana voi ihailla monenlaisia tuhansien vuosien aikana syntyneitä stalagtiitti ja stalagmiitti -kivimuodostelmia, varsinaisia luontoäidin taideteoksia! Luolakierroksen lopuksi saamme nauttia viehättävästä klassisesta konsertista maanalaisen järven rannalla. Päivän toinen mielenkiintoinen vierailukohde on Manacorin kaupunki, jossa on syntynyt maailmankuulu helmijäljitelmäteollisuus. Tutustumme helmien valmistukseen ja aikaa jää myös ostosten tekoon tehtaan myymälässä.

Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Son Amar 75 € /henkilö

Lähde nauttimaan upeasta kansainvälisestä showsta herkullisen illallisen kera! Vauhtia iltaan luovat toinen toistaan värikkäämmät ja taidokkaammat ohjelmanumerot, flamencon tulisia rytmejä unohtamatta! Iltaretki. 
Retken voi varata jo Suomessa ennen matkaa.

Kartta

Lähtökentät

Evelop Airlines

Lähdöt Helsingistä ja maakuntakentiltä

Lähtöpaikkakunta/lentoasema

Lähtöpäivät 

Kesto

Lentoyhtiö

Helsinki-Vantaa la 27.5.- 21.10.2017 7 yötä  Finnair
Kuopio 1.10.2017 7 yötä Evelope Air
Joensuu 8.10.2017 7 yötä Evelope Air
Vaasa 15.10.2017 7 yötä Evelope Air
Rovaniemi 22.10.2017 7 yötä Evelope Air
Helsinki 2.6.-20.10.2018 7 yötä Norwegian

 

Matka lentoasemalta Palman hotelleihin noin 10 km, Palma Novaan noin 25 km ja Santa Ponsaan noin 30 km.

Hyvä tietää:  Finnair  Evelope Air  Norwegian

 

 

Jaa tämä sivu sähköpostitse